FormationGymnasier og universiteter

Irland - Uddannelse af landet, hvor eksamensbeviset er tilgængelig for alle

Irland giver en mulighed for at studere i de fire typer af højere uddannelsesinstitutioner: universiteter og tekniske universiteter samt pædagogiske og private gymnasier.

I løbet af de to års studier, kan du købe et diplom af sekundær erhvervsuddannelse, i tre eller fire år på universitetet - bachelorgrad, der er anerkendt som ufuldstændige videregående uddannelse. For at opnå en komplet videregående uddannelse, er det muligt for et år for at studere i dybden enhver specialisering, som vil hjælpe med fremtidige karriere. Det giver ikke mulighed for at få nogen højere grad af uddannelse, men den kandidat vil blive tildelt en afslutningsbevis (HD).

For at opnå en kandidatgrad, du har brug for at foretage din egen undersøgelse af enhver faktiske tema eller endda et år eller to for at lytte til videnskabelige foredrag, at hæve niveauet for deres teoretiske viden.

Men for at opnå en doktorgrad at undvære deres egen forskning ikke gør. Varigheden af forskning og skrive en afhandling sidste i mindst tre år.

Russiske studerende i Irland tiltrækker muligheden for at opnå et stipendium til at studere i dette land, fordi der er et program for kulturelt samarbejde mellem landet og Den Russiske Føderation.

Under dette program kan russiske studerende få et stipendium til et års ph.d.-studier eller til at studere i sommerskole, som er organiseret på universiteterne.

Til undervisning og forskning personale stipendium af Ministeriet for Uddannelse og Kultur Irlands kan administreres i op til 7 dage - på ekskursioner på en udveksling. Udvælgelse af studerende og videnskabelige og akademiske medarbejdere til at deltage i udvekslingsprogrammer, der gennemføres af Kontoret for International Uddannelse og samarbejde af staten uddannelse agentur. Det var på denne institution bør tage deres anmodning om deltagelse i udvekslingsprogrammer, som vil give mulighed for at studere i Irland.

Stipendier til udlændinge giver ikke kun Undervisningsministeriet af landet, men mange universiteter og colleges. På hvert kollegium websted har oplysninger om, hvem og på hvilke betingelser kan få et stipendium fra uddannelsesinstitutionen. Www.educationireland.ie hjemmeside indeholder oplysninger om alle uddannelsesinstitutioner i Irland, og vi liste kun de mest kendte universiteter og deres koordinater på internettet: Trinity College Dublin, National University of Ireland, University College Dublin, National University of Ireland i Galway, University College Cork, National University of Ireland, der ligger i Maynooth, Dublin City University, University of Limerick, Dublin Institute of Technology.

På nogle steder kan du endda finde information på russisk!

Irish Forskningsråd, som tager sig af de humanistiske og samfundsvidenskabelige, tilbyder forskere, der har mindst karakteren læge af videnskab, stipendium forudsat at de er i Irland vil blive engageret i forskning. Oplysninger om denne form af stipendier kan findes på sitet www.irchss.ie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.