Hjem og familieGraviditet

Dole - hvem er hun? Historien om forekomst, egenskaber og funktioner

Tendenser i det XXI århundrede påvirker absolut alle områder af det moderne liv. Gennem det seneste årti, har meget ændret sig i den tilgang til forvaltningen af graviditet, fødsel valg af taktik. I dag i Parlamentet ikke længere er adskilt mor med en nyfødt. Det bliver velkendte og det såkaldte levering partnerskab. Nogle endda vælge det land, hvor de ønsker at barnet blev født. Vordende mødre i stigende grad opererer på begreber lånt fra fremmede sprog. En af dem - "Dole". Hvem er det? Hvorfor er dette erhverv er stigende popularitet i vores land? Svarene på disse og mange andre spørgsmål, du vil lære ved at læse artiklen.

Dole - hvem er det?

Dole (i "tjener" oversat fra græsk betyder) - en åndelig jordemoder, som hjælper kvinder i drægtighedsperioden baby. Blandt dens funktioner bruges ofte under fødslen og efter fødslen af barnet. Det er bevist, at uerfarne kvinder ofte er bange for fødslen af krummer. De har ikke altid en kan kontrollere situationen på hospitalet og komme i kontakt med lægerne. I modsætning til den jordemoder og gynækolog, behøver Dole ikke har en læge. Hendes arbejde er mere fokuseret på den moralske og psykologisk støtte. Dole - assistent i fødsel, som også kan fungere som en juridisk repræsentant for den vordende moder. Den overvåger overholdelsen af kvinders rettigheder og opfyldelsen af sine ønsker.

historiske oplysninger

Gennem hele historien om damer under fødslen tyet til ekstern støtte. Tidligere uddannede kvinder blev overvåget under hele processen og yde den nødvendige bistand. De skar navlestrengen, syede op de eksisterende huller, forbereder beroligende te baseret på lægeplanter.

Palm i dette nummer hører til de såkaldte jordemødre. De skal opfylde en række krav, hvis gennemførelse blev overvåget på et obligatorisk grundlag:

 • tilstedeværelsen af flere af deres børn;
 • materiale fremgang;
 • godt ry;
 • trolddom færdigheder;
 • kendskab til en lang række bønner og konspirationer.

Jordemoder i disse dage sidestilles med magiske væsner. Man mente, at de kunne gøre en pige ufrugtbar og endda påvirke den fremtidige liv hos nyfødte.

Senere har rollen som jordemødre delvist gennemført en jordemoder. Denne sundhedspersonale, som yder pleje til gravide kvinder og nylavede mumier. Den væsentligste forskel fra jordemødre - tilstedeværelsen af specialiserede medicinsk uddannelse. I fødeklinikker repræsentanter for dette erhverv har en helt anden tjeneste. De hjælper en kvinde gåtur hygiejne selv før fødslen, oprettet direkte i processen, der tager sig af nylavede mumier og deres børn.

Den væsentligste forskel mellem jordemødre fra Dole - evnen til at levere kvalitet lægehjælp og tilgængeligheden af faglig uddannelse. For nylig, men begge disse erhverv er ofte kombineret. Desuden kan du finde udtrykket "jordemoder-Dole". Mange sundhedsarbejdere barsel særlige graduate kurser til at hjælpe kvinder ikke kun fysiologiske, men også på et psykologisk niveau.

Behandle Dawley profession som en erstatning for de to første betragtes upraktisk. Arbejdet med åndelig jordemoder involverer flere andre ansvarsområder og bekymringer til praktisk psykologi. I tilfælde af uforudsete omstændigheder, vil Dole ikke være i stand til at yde lægehjælp. Hun fungerer ikke længere som et mellemled mellem moderen og det medicinske personale.

sorter Dole

Der er flere varianter af åndelig jordemoder. Overvej de mere særlige kendetegn ved hver af dem nedenfor:

 • Prænatal Dole - hvem er det? Opgaverne i assistenten omfatter støtte kvinder under graviditet i sig selv direkte. Under møderne Dole og fremtidig mor diskutere den kommende fødsel planen, udvikle en optimal strategi. Assistent fortæller i detaljer, hvad der vil ske i løbet af processen i Parlamentet, hvordan man opfører sig, hvad de skal være opmærksomme på de øjeblikke, når vi taler med din læge. Derudover kan den fortælle dig, hvordan at trække vejret i forskellige perioder af levering. Holdning til et positivt resultat af en så vigtig begivenhed - det er et andet arbejdssted af åndelig jordemoder.
 • Doula under fødslen. Assistent kommer til den kommende mor hjem ved det første tegn på fødsel og bliver hos hende, indtil det øjeblik, hvor barnet er født. På hospitalet, har hun hele tiden at være til stede med kvinden foreslå den korrekte arbejdsstillinger, give vand eller mad. Dole kan minde lægen, hvad der var den oprindelige plan slags. Hvis omstændighederne ændrer sig, og en fødselslæge-gynækolog tilbyder medicinske virkninger, bør assistenten være tilgængelige sprog til at forklare en gravid kvinde, hvad der var sket.
 • Postpartum Doula. Derhjemme har hun sin fulde støtte til kvinden i neonatal pleje, rådgivning om amning. Hvis der er behov for, kan Dole hjælper til i huset. Sådanne betingelser er forhandlet separat.

Hvem og hvorfor åndelig jordemoder?

Det tilbyder Dole kan ty absolut enhver gravid. I mange europæiske lande og USA åndelige jordemødre er ansat selv i tilfælde af kejsersnit. De støtter ofte enlige mødre og andre kvinder, der befinder sig uden hjælp fra pårørende.

Selv læger ikke negere de gavnlige virkninger af Dole oplevede under fødslen. Ifølge statistikker, tilstedeværelsen af sådanne assistenter i rummet reducerer:

 • sandsynligheden for kejsersnit på 50%;
 • Anvendelse af præparater til stimulering med 40%;
 • varigheden af fødslen proces med 25%.

I nogle europæiske lande uddele fast arbejde på sundhedsklinikker, og de giver gratis assistance.

pligter assistent

På trods af at Dole tjenester er blevet mere og mere populært for nylig, er det nu muligt at bestemme listen over opgaver åndelige jordemoder:

 • opretholde den rette følelsesmæssige og psykologiske stemning af mødre;
 • gennemførelse og demonstration af forskellige vejrtrækning teknikker, der anvendes under leveringsprocessen;
 • støtte af kvinder på hospitalet;
 • Hjælp under fødslen (massage, akupunktur, aromaterapi);
 • chatte med familie og læge som mellemmanden;
 • hjælpe med barnet i de første dage af hans liv.

Liste alt Dole opgaver er ikke mulig. Højdepunkter normalt forhandles af begge sider under graviditet.

Hvordan er læger til hjælp udefra?

Denne praksis med obstetrik i vores land er ikke udbredt, så det er ofte muligt at observere den tvetydige holdning af det medicinske personale for sådan et erhverv, ligesom Dole. Hvem er denne, og hvorfor assistent, mange læger forstår simpelthen ikke. Spørgsmålet om sin tilstedeværelse på hospitalet anbefales at angive på forhånd. For at forhindre fremkomsten af skrå synspunkter og argumenter kan præsenteres for medicinsk personale Dole som deres slægtning eller ven.

Nogle gange er der situationer, hvor både hjælperen og fremtiden pave til stede ved fødslen på samme tid. Men de fleste mænd foretrækker at vente på gangen eller på første sal, holder sig på afstand. Hvis partneren er klar og villig til at være til stede ved fødslen, Daula tilpasser bånd. Det kan samtidig hjælpe kvinder og for at yde psykologhjælp til den kommende pave.

Tips til at vælge

Hvis du har besluttet på tilstedeværelsen af Dole om levering, være opmærksom på følgende tips:

 1. For at finde åndelig jordemoder bedre udnyttelse af specialiserede Internet ressourcer. På trods af det nye ved erhverv i vores land i dag, er der flere virksomheder, der er involveret i eftersøgningen af Dole. Mange af dem har personlige websteder, som talte om den pakke af tjenesteydelser og deres omkostninger.
 2. Anbefalinger spiller en vigtig rolle i at vælge en kvinde på en sådan rolle, ligesom Dole. Anmeldelser af andre kvinder, der allerede har været med dem fødsel, er ofte kritisk. Må ikke være doven og kontakte dem for at finde ud af alle de oplysninger fra hestens mund.
 3. Den store fordel for den åndelige jordemoder er hendes erfaring (fødsel bør ikke være den første eller endda den anden af sin karriere). Det er værd at være opmærksom på hendes eksamensbevis, tilstedeværelsen af udenlandske certifikater for videreuddannelse. Mange repræsentanter for erhvervet regelmæssigt gennemgå uddannelse i udlandet, for at bekræfte og forbedre deres færdigheder.

Før omgående levering anbefales at holde flere møder med potentielle Dole. Fremtidig mor skal være bekvemt at kommunikere med hende.

Registrering af en juridisk kontrakt, udgifter til ydelser

Indgåelsen af juridiske aftaler er meget sjældent, fordi tjenesten endnu ikke har formået at nå et bredt marked i vores land. Hertil kommer, at kvinder ofte finde deres assistenter, "en bekendt", der praktisk talt eliminerer muligheden for et møde med damen illoyal eller svindler. Hvis parterne ønsker at indgå en kontrakt, er det bedre at diskutere med en kvalificeret advokat.

Hvor meget det er at føde Dole? Den gennemsnitlige pris for sådanne tjenester varierer fra 10 til 12 tusind rubler. Disse omfatter en lang række møder under graviditet, løbende kommunikation til enhver tid støtte under fødslen og et par timer efter barnets født. Også i pakken er undertiden inkluderet rådgivning efter udskrivelse fra hospitalet, at assistenten kunne gøre i en normal psykologisk tilstand af den nyligt udbygget mor.

Hvordan bliver man Doula?

Først og fremmest er det værd at bemærke, at tilgængeligheden af specialiserede medicinsk uddannelse er ligegyldigt. Dole kan blive stort set enhver kvinde, der har egenskaber som:

 • positiv oplevelse flere slags naturligt;
 • evnen til at finde sprog med nogen mennesker, ønsket om at få kontakt og tage hensyn til de ønsker;
 • bevidsthed om nogle medicinske spørgsmål;
 • viden om fødslen processen;
 • oprigtighed og velvilje;
 • tilgængelighed af færdigheder i neonatal pleje.

I betragtning af den uforudsigelighed af forløbet af arbejdskraft, skal Dole nødvendigvis obstetrisk erfaring. Nyttige færdigheder er nødvendige for at berolige den kommende mor og fortælle hende, hvad der foregår. Det skal bemærkes, endnu engang, at det ikke har ret til at udføre medicinske procedurer. Hendes arbejde består udelukkende af psykologisk rådgivning. Det bør dog være klar til opkaldet om natten, der arbejder i flere dage uden hvile. Normalt rolle hjælpere fødende pådrage fremtidige jordemødre eller kvinder, der allerede har grader i psykologi.

Det menes, at den mest høj kvalitet og kvalificeret støtte kan have en certificeret Doula. Træning på speciale ikke tilgængelig i et universitet i landet. Der er virksomheder, der tilbyder uddannelse årligt for Dole, herunder på russisk. Den første organisation til at begynde at lave mad hjælpere i fødsel, var "Foreningen af specialister i naturlig forældreskab." Det har eksisteret officielt siden 2011 og jævnligt gennemfører uddannelsesprogrammer for alle deltagere. Deltagerne fik certifikater for denne organisation, har mulighed for at arbejde i forskellige lande.

Kan en i forhold til udskiftning af Dole?

Hvis hun har de kvaliteter, der er anført ovenfor, er svaret ja. Når en kvinde gør et valg til fordel for moderen, eller søster, er det ikke helt rigtigt. Loved en eller relativ kan undertiden ikke i nødens stund at bevare roen og samtidig at understøtte den nye mor. Manglen på den nødvendige erfaring vil yderligere forværre situationen, og den kommende mor føle sig hjælpeløs.

Hendes mands tilstedeværelse på fødestuen er kun berettiget, når det er realiseret ønske. Det er bedre at bestå dette kursus forberedelse til fødslen. Ofte er disse kvinder går med deres mænd. I alle andre tilfælde er det nødvendigt at have tillid til Dole.

Berømtheder, bistået af fagfolk

Mange show business stjerner har gentagne gange appelleret om hjælp til Dole. Den mest kendte tilhænger af hjemmefødsel Aleksandra Zvereva en af dem. Efter flytning til USA, i løbet af tredje graviditet, hyrede hun en assistent selv. Slægter med Dole, sagde hun, var let og uden problemer. Nu opfordrer hun alle til at følge hendes fodspor.

Tutta Larsen (Tatyana Romanenko) bruges også af ydelser fra en åndelig jordemoder. Dette er nærmere beskrevet i sin microblog og fælles oplevelser.

Dzhulianne Mur engang heldig nok til at spille en mor, der fødte hjemme. Da det blev kendt senere, og skuespillerinden er en fortaler for en sådan praksis. Hendes datter Levi blev født, omgivet af sin mand, jordemoder og Dole.

For at opsummere

Barsel - en naturlig proces. Mange kvinder går på særlige kurser for at forberede sig til fødslen, samtidig føle sig helt sikre på. De behøver sjældent Dole (hjælper i fødsel). Andre repræsentanter for messen køn uden psykologisk støtte kan simpelthen ikke gøre. Oftest er det barnløse kvinder, der overdrevent bekymrede om resultatet af sådan en vigtig begivenhed i livet. Derfor er de søge hjælp hos en åndelig jordemoder. Det er umuligt at sige præcis har brug for en hjælper eller ej. Den endelige beslutning altid ligger hos selve graviditeten. Og hvis du tager hensyn til de bemærkninger af en sådan assistent, de er for det meste positive. Kvinder er komfortable, de føler sig beskyttet og forberedt på enhver situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.