Hjem og familieGraviditet

Opladning til gravide kvinder

Fysisk aktivitet og betaling for gravide kvinder er meget nyttige i drægtighedsperioden baby. De kvinder, der fører en stillesiddende livsstil under graviditeten, meget værre de føler. Dette bidrager til en hurtigere vægtøgning, herunder overdreven, hvilket er meget dårlig og negativ indflydelse på moderens krop, og kan endda spille en negativ rolle i processen med fødslen.

Gennemførelse af øvelser under graviditeten, kvinden bidrager til en større tilgang af ilt og essentielle næringsstoffer til fosteret. Bedre sundhed og de fleste mødre. Derudover kan den lave mobilitet føre til perenashivanie graviditet.

Selvfølgelig, før, starte forskellige aktiviteter, er det nødvendigt at rådføre sig med den behandlende læge. Hvis der ikke er nogen trusler, vil kvinden få godkendelse og anbefalinger på beskæftigelsen. Dette kan være et besøg på specialiserede grupper i poolen, dans gruppe for gravide eller yoga klasser. Hvis du ikke er i stand til at deltage i disse aktiviteter, og er velegnet til normal opladning gravid i morgen.

Det begynder opladningen for gravide kvinder med en simpel drejning af hovedet, efterfulgt af skråninger. Man bør forsøge at få dit hoved er en, så den anden arm. I dette tilfælde nakkemusklerne bør lempes. En sådan øvelse med en cervikal afdeling hjælper med hovedpine, søvnløshed, nervøsitet og let træthed.

Øvelser for skulderremmen.

Lav cirkulære bevægelser skiftevis frem og tilbage, efterhånden tilslutning til dem hele kroppen. Følg derefter bevægelser armene.

Start den første højre hånd bag hovedet og røre det med sin venstre hånd bag hans ryg.

Få begge hænder bag ryggen, forbinde dem i sine hænder og langsomt løfte op, albuer langt fra hinanden.

Disse rygøvelser gravide vil fjerne byrden fra sine skuldre. Regelmæssig ydeevne normalisere vejrtrækning og blodcirkulation sæt. Hvis dataene klasser forårsage ubehag eller en særlig vanskelighed i forbindelse med gennemførelsen, ikke bør overmande dig.

Skråningerne af kroppen.

Det ene ben er fjernet, ryg, arme på samme tid til at klatre. Stræk og rådne i lænden. På hver fod til at gentage øvelsen fem gange.

Vi hører ofte, at stiger hænder kan føre til føtal navlestreng omslynget. Men dette gælder kun for lange aktivitet i samme stilling med hænderne hævet. Denne øvelse er ikke et risikabelt.

Alle tidligere undersøgelser har varmet kroppen og strække dine muskler, kan du nu gå videre til pisterne. Fødder er placeret skulderbredde eller lidt mere. Forsigtigt, langsomt røre hver hånd, først den ene fod, så gulvet og det andet ben.

Rotation af kroppen og skråninger træner musklerne lænde og handle som en massage af de intervertebrale skiver og dermed forbedre blodforsyningen til rygsøjlen.

bækken øvelser

Ben tilbage skulder bredde fra hinanden, hænder på hofter. Forsigtigt begynder at svinge bækkenet fremad og i første omgang kun ved at vende tilbage til udgangspositionen, så det samme, kun at vende. Endvidere amplituden af bevægelse stiger, og bækkenet vipper frem og tilbage. Denne øvelse harmoniserer de nederste energicentre, hvis arbejde er meget vigtig i processen med arbejdskraft.

Dette efterfølges af en cirkulær bevægelse af bækkenet.

Tid til at fuldføre denne komplekse tager ganske lidt, og det kan tilsløres. Opladning for gravide kvinder er ikke kun en positiv effekt på forskellige processer, men også er i stand til at løfte stemningen. Må ikke nødvendigvis træne i morgen, kan du bare i den første halvdel af dagen, det vigtigste er ikke at sove og ikke efter et måltid. Til din favorit upbeat musik foran et stort spejl. Gør hvad befriet og sjov. Kig på dig selv! Du er smuk! Graviditet giver kvinden en særlig attraktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.