Hjem og familieGraviditet

Tildeling af graviditet er en vigtig indikator for sundheden for fremtidens mumie

For hver kvinde barn ventetid er en af de lykkeligste i hendes liv. Nogle familier er ved at forberede denne begivenhed længe før starten af graviditeten. Og for nogle nyheder af graviditeten kan være en fuldstændig overraskelse, men det vil ikke påvirke holdningen til det ufødte barn.

Selvfølgelig er der øjeblikke under graviditeten, der skaber ubehag og forårsage nogle angst og uro blandt vordende mødre. Tildeling af graviditet er en af de mest almindelige problemer, som kvinder kan blive udsat for. Men desværre, få kvinder er i stand til at genkende deres natur. Lad os prøve at forstå, hvad adskillelse er normale, og som kræver særlig opmærksomhed.

Uden for graviditet livmoderhalsen er konstant producerer slim. Alle kvindelige reproduktive system "fungerer" i befrugtning af ægget, men det kræver et fugtigt miljø, således at sædcellerne med succes har nået sit mål. Udflåd - et almindeligt fænomen, men hvis graviditet forekommer fremtidig mor bliver mere årvågne og opmærksomme på de mindste ændringer i hendes krop.

I første trimester livmoderen opererer i samme tilstand, danner en tyk udledning. Tildeling af graviditet, startende fra 13 uger forøgede (under påvirkning af østrogen), og blive mere flydende. Tildeling af graviditet skal være rent og fri for urenheder af pus eller blod, være gennemsigtige eller hvide, og ikke har en ubehagelig lugt. Hvis rigelige, kan du ikke bruge nogen tamponer eller parfumerede puder, er det bedre at vælge de daglige hygiejnebind.

I tilfælde af, at der var hvidt udflåd under graviditet, bør besøge en gynækolog, fordi det kan indikere, at der opstår trøske (candidiasis). Denne sygdom er ofte overskygger den lykkelige graviditet. Svamp (Candida) er til stede i næsten enhver kvinde, men under graviditeten, på grund af hormonelle forandringer eller på grund af faldende immunitet gravid, kan svampen begynde at aktivt at formere sig og føre til en forværring af sygdommen, som kaldes trøske.

Klare tegn på fremkomsten af drosler anses for at være et hvidt udflåd i form af flager, og i løbet af en forværring der genital kløe, som ofte begynder i aften efter at tage et brusebad. Også denne fordeling er sure lugt. I tilfælde af sådanne symptomer bør søge lægehjælp som denne sygdom skal behandles. Under graviditet ikke skal engagere sig i sig selv og modtage de annoncerede produkter eller værktøjer på råd fra venner. Til behandling at være korrekt, skal du blive screenet og aflevere en udstrygning på flora. Lægen - en gynækolog efter bekræftelse af diagnosen, udpeger ofte stearinlys Livarol, som du kan kurere denne sygdom.

Det så sker, at der er klare udledning under graviditet, som ved deres sammenhæng mere våde og har en ubehagelig lugt. Alle disse symptomer kan indikere forekomsten af bakteriel vaginose. Denne infektion er meget farligt for gravide kvinder, fordi det kan forårsage abort. Ved den mindste mistanke bør altid konsultere en læge.

Under graviditeten på baggrund af hormonelle forandringer hos kvinder kan manifestere nogle sygdom. En af disse almindelige sygdomme anses for at erosion af livmoderhalsen - det kan føre til en kraftig udskilning. Disse sekreter under graviditeten kan være en gullig eller brunlig farve. Truet abort er ikke, men det er bedst at konsultere en læge.

Under alle omstændigheder bør du være opmærksom på enhver markering. Under graviditet en kvindes krop fungerer i nøddrift, og bør overvåges nøje for eventuelle ændringer, der sker i en kvindes krop. Også fordelingen kan indikere graviditet og sygdom. Farve valg kan ændres, hvis der er mangel i kroppen af et hormon. Den kan identificeres som et resultat af en blodprøve for progesteron, og hvis der er en mangel på det, kan tildeles til hormonelle præparater spektrum.

Men vi skal huske, at ved den mindste sekreter, der kan være forårsaget af forekomsten af infektion bør søge læge. En gravid kvinde er ikke kun ansvarlig for deres egen sundhed, men også for den fremtidige sundhed af dit barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.