Hjem og familieGraviditet

De første uger af graviditeten: trækker maven

I enhver kvindes liv bekræftelse af graviditet lægen er en glædelig begivenhed, fordi nu har du to. Forventningen om et lille mirakel - det perfekte tidspunkt, hvor den fremtidige mor ikke har råd til at blive distraheret af alle de eksterne problemer og håndtere kun med deres eget helbred og fosterudvikling.

I de tidlige stadier af graviditeten er der en fuldstændig omstrukturering af de hormonelle niveauer, fordi kroppen skaber grobund for udvikling af embryoet og livet. Det var på dette tidspunkt en kvinde forfølger konstant træthed og ønsker god, lang søvn. Hvis det er muligt, skal du ikke være ilde at opgive arbejdet i det første trimester, især ugunstige tung industriel arbejde.

For at redde barnet og give ham en sund atmosfære, at det er nødvendigt at styrke omsorg for sundhed og velvære af den vordende moder. Nu skal kvinden i fuld overensstemmelse med regimet af dagen anbefales af lægen. Selvfølgelig skal kosten gennemgå og fjerne alle skadelige produkter. Efter frugten skal være fuldt mættet med næringsstoffer og sporstoffer, og det er kun naturlige produkter skal være til stede i kosten.

Mens fosteret er fastgjort til livmodervæggen og kroppen er ombygget for sit liv, en kvinde oplever nogle ubehag. Den mest almindelige af disse er toxemia, når nogen lugt eller synet af mad kan forårsage kvalme og opkastning. Intet galt med det, bare for at være den maksimale afstand os fra de fødevarer, der forårsager en reaktion.

Der er situationer, hvor i de første uger af graviditeten trækker maven. Sådanne fornemmelser, de fleste kvinder oplever. Som regel intet farligt i, at der ikke er nogen, og vil snart passere en lille lidelse. Det er bedst at første 10 uger for at beskytte sig mod et aktivt sexliv, fordi fosteret er endnu ikke helt forankret i livmoderen og kan forårsage abort, det vil sige, en abort. I det andet trimester af seksuelle relationer er tilladt, og ingen skade på fosteret ikke repræsenterer.

Men i nogle tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom på hvad trækker maven under graviditet. Hvis ubehaget varer i lang tid, kan du gå ud fra tilstedeværelsen af en øget tone af livmoderen, eller den såkaldte hyper. Normalt trækker maven i den tidlige graviditet , da den vordende moder oplever konstant øvelse. Ikke noget mindre farlige smitsomme sygdomme og stress situationer. Så kroppen begynder at bekæmpe virus, eller at stabilisere nervesystemet og livmoderen ikke udvikle sig ordentligt, hvilket igen kan føre til hyppigere reduktion af livmodervæggen, og dermed forbedre tonen.

Hvis i de første uger af graviditeten trækker maven, ikke vil forhindre yderligere konsultation med en læge og undersøgelse. Bedre at beskytte liv det ufødte barn og for at sikre en normal udvikling af embryoet. Øget tone livmoderen kan være udløst af en fejl i det endokrine system. For eksempel når de produceres af et stort antal af hormonet progesteron, som forhindrer placenta, mens der i de første uger af graviditeten trækker maven. Denne situation kan ikke ignoreres, da den hurtige sammentrækning af livmoderen vægge bidrager til udvisning af fosteret og kan føre til spontan abort.

Ofte, når i de første uger af graviditeten trækker maven, lægen inspicerer, hvorefter kan foretage en foreløbig diagnose. Så holdt ultralydsundersøgelse og tonusometrii (enhed måler tonen i livmoderen). Først efter disse procedurer, en ekspert giver den endelige konklusion. Hvis hypertoni bekræftede mens, så skal du ikke bekymre dig dit barn er ikke truet. Der er lægemidler, der afhjælper muskelspændinger i livmoderen, som udpeges af kvinden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.