SundhedMedicin

Øget tone livmoder: ubehagelige fænomen under graviditeten

I enhver kvindes liv en af de vigtigste perioder af en graviditet. Ønsket af alle fremtidige mor - at føde et sundt barn. Men de lykkeligste ni måneders ventetid er ikke altid forløbe så glat som vi gerne ville. Ofte graviditet er ledsaget af en sådan en almindelig komplikation som øget uterin tone.

Først, lad os finde ud af, hvad der udgør den medicinske diagnose. Generelt gipertonus - en reduktion af uterine muskler, der vises før den forventede periode af arbejdskraft. Oftest sker i de tidlige stadier. Men uanset gestationsalder, altid betragtes som en patologisk tilstand, som i normal muskeltonus livmoderen er i en afslappet rolig tilstand.

Grundene til, at tonen sat. Det er - ikke en selvstændig sygdom. Øget tone uterus kan forårsage hormonelle forstyrrelser, pelvic infektion og forskellige anomalier i livmoderen. Overført abort og infektionssygdomme er heller ikke den bedste måde påvirke forløbet af graviditeten. Modtag en øget tone af livmoderen, og derfor på grund af nervøs belastning: den konstant bekymring, stress og angst - ikke de bedste ledsagere til en gravid kvinde.

Øget tone af livmoderen under graviditeten er ledsaget af ubehagelige fornemmelser i underlivet, svarende til veerne. De kan være næsten usynlig, men de kan også levere en masse besvær en kvinde. Sommetider smerten mærkes i lænden og korsbenet. Når hypertoni mave anspændt og meget følsom over for eksterne stimuli. Hvis du oplever disse symptomer, skal du straks kontakte din læge! Palpere maven, vil lægen være i stand til nøjagtigt at bestemme hypertoni. Nogle gange, for at bekræfte, den er tildelt en ultralyd. Så du kan få mere information ikke kun om livmoderen, men også status af fosteret. Mange kvinder ikke tager alvorligt denne ubehagelige diagnose, da, ifølge statistikken, under graviditet, læger diagnosticeret gipertonus næsten hver patient.

Dens konsekvenser kan være meget trist. I de tidlige stadier af graviditeten kan afbrydes, og på det sene - for tidlig fødsel. For frugt er der risiko for ilt sult og placenta abruption, så den øgede tone af livmoderen skal behandles omgående.

Gipertonus behandlet nemt. Svaret på spørgsmålet "Hvordan til at fjerne tonen i livmoderen?" kan give en læge. I betragtning af din tilstand, vil han hente den nødvendige vifte af tone fjerne stoffer, der ikke forårsager skade på barnet og hjælper med at bevare en graviditet. I akutte tilfælde anbefaler vi døgnbehandling. læger ofte ordinere sådanne lægemidler som "No-spa", som gør det muligt for musklerne til at slappe af livmoderen og "papaverin", som lindrer smerter under sammentrækning. Derudover kan du tage den "Magne B6", som ikke alene styrker livmoderhalskræft muskler, men slapper også nervesystemet og hjernen fartøjer. Øget tone uterin kræver overholdelse af sengeleje. Det er også nødvendigt for at undgå træthed og stress. Husk, at selv engagere sig i meget farlige.

Alle ved, at det er lettere at forhindre forekomsten af sygdom end at behandle det. Dette princip gælder for den øgede tonen i livmoderen. Det vil bidrage til at undgå tidlig påvisning og behandling af gynækologiske sygdomme, samt overholdelse af reglerne for god opførsel af en gravid kvinde. Må ikke blive påvirket af negative følelser, undgå motion og gå i seng til tiden. Eliminer fra din kost kaffe og alkoholholdige drikkevarer, ofte ture i den friske luft og bare nyde graviditeten. Pas på dig selv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.