SundhedPræparater

Hvilket er bedre: "Essentiale Forte" eller "Essliver forte"? Sammenligning hotellet leverbeskyttende narkotika

Meget ofte i behandlingen af en enkelt sygdom læge ordinerer en person brug af leverbeskyttende stoffer. Disse medikamenter bidrage til at forbedre den generelle tilstand af patienten. de har også en positiv effekt på leveren ved at beskytte kroppen mod de toksiske virkninger af andre lægemidler. På nuværende tidspunkt er det skabte en masse medicin, der har en lignende effekt. Denne artikel vil fortælle dig om, hvad der er bedst, "Essentiale Forte" eller "Essliver forte." Du vil lære forskellene mellem medicin. Det skal også siges om udtalelse af patienterne om dette spørgsmål.

Sammensætningen og formen af farmaceutiske fremstilling: Sammenlignende egenskaber

Mange patienter er interesseret i at udfylde intern medicin. Hvis vi tager hensyn til sammensætningen af tabletterne det bedst: "Essentiale Forte" eller "Essliver forte»? Overvej de grundlæggende elementer i medicinen. Begge lægemidler indeholder æteriske fosfolipider. Deres antal er 300 mg per kapsel. Desuden lægemiddel "Essliver forte" indeholder flere B-vitaminer og E, og nikotinamid. Yderligere excipienser kan isoleres fast fedtstof, ethanol, gelatine, talkum, kolloidt siliciumdioxid. Dækket narkotika har særlige yderligere komponenter, men det er ligegyldigt. Begge lægemidler er tilgængelige i kapsler. Russisk tilsvarende "Essentiale forte" ( "Essliver") sælges i pakker af 30 og 50 i hver kapsel. Det oprindelige stof findes i en mængde på 30 og 100 tabletter.

udgifterne til lægemidler

Hvad er medicin "Essliver forte" pris? Omkostninger beskrevet medicin varierer afhængigt af størrelsen af kassen, og antallet af tabletter i det. spiller også en vigtig rolle det sted, hvor du køber medicinen. På kapsel "Essliver forte" prisen kan variere fra 350 til 500 rubler. En pakke volumen på 30 tabletter vil koste dig omkring 340-390 rubler.

Samtidig betyder "Essentiale Forte" priser i apoteker er ganske høj. Dette er rapporteret af kunderne. 30 kapsler koster omkring 600 rubler. De fleste pakker kan købes for 2000. Som du kan se, at stoffet "Essliver" viste sig at være mere overkommelige for købere.

Ligheden af lægemidlerne: indikationer

Hvis vi ser på spørgsmålet, hvad der er bedre: "Essentiale Forte" eller "Essliver forte", så sørg for at være opmærksom på de indikationer til brug. De vil være ens. Begge lægemidler ordineret til leversygdomme og med henblik på forebyggelse.

Væsentlige phospholipider, som er en del af begge lægemidler, eliminere toksicitet, har en gavnlig, regenererende virkning på hematopoietiske organ. Angivelser, der er registreret i annotation vil være følgende situationer: cirrose og psoriasis, alkohol og lægemiddelinduceret leverskade, hepatitis af forskellig oprindelse og faser, fede hæmatopoietisk orgel og stråling til det. Det stof "Essentiale Forte" stadig bruges i forgiftning gravid. Hvad kan man sige om dets analoger.

Kontraindikationer og deres sammenligning

Den russiske svarer til "Essentiale Forte" ( "Essliver"), som gør det oprindelige stof, bør ikke tages i tilfælde af overfølsomhed over for dets bestanddele. Begge lægemidler er ikke gives til børn under en alder af 12 år. Men på lægens råd denne terapi er stadig muligt at udføre, picking up en bestemt dosering og brugsmønster.

Som du allerede ved, kan stoffet "Essentiale Forte" anvendes under graviditet af en læge. Producenten oplyser hans modpart, at vordende mødre bør afstå fra brugen af kapsler. Dette kan føre til ubehagelige konsekvenser. Under amning kan ikke anbefales som terapi af de ovennævnte lægemidler.

Anvendelsesmetoden og varighed af anvendelse

Om medicin "Essentiale Forte" sagde, at hastigheden af medicinsk behandling kan være kun så længe som nødvendigt. Action "Essliver forte" som det vil fremgå, når varigheden af behandlingen vil være mindst tre måneder. Det er værd at nævne, at begge lægemidler har det samme aktive stof. Derfor er de modtaget i den samme mængde. Dagen tilladt tredobling anvendelsen af lægemidlet ved 2 tabletter ad gangen. Det er tilrådeligt at bruge stoffer under et måltid med en lille mængde vand.

Hvilket er bedre: "Essentiale Forte" eller "Essliver forte»?

Hvilken slags medicin, forbruger mening, mere effektiv? Patienterne siger, at de fleste læger ordinere kapslen under navnet "Essentiale Forte". Medicin er veltolereret i de fleste tilfælde ikke har nogen bivirkninger. Men det er værd at bemærke, at fabrikanten stadig ikke udelukke sandsynligheden for bivirkninger. Til dem klassificerer han allergi, blød afføring, mavesmerter. I meget sjældne tilfælde blev patienterne behandlet med lignende klager i perioden med behandling til lægen.

Om betyder "Essliver forte" vurderinger er noget anderledes. Mange forbrugere har rapporteret, at medicinen forårsager kraftige mavesmerter, kvalme. Ofte er der opkastning og diarré. Når manifestation af disse symptomer bør straks aflyse behandlingen og konsultere en specialist. Bemærk, at der er mennesker, der er tilfredse med medicinen under overvejelse. Sådanne forbrugere bemærkes forbedring i leverlidelse efter nogle få dages behandling.

Opsummering

Du var i stand til at komme i nærkontakt med den sammenlignende analyse af de to leverbeskyttende narkotika. Hvilken slags medicin, du vælger - at beslutte den behandlende læge. Det er værd at nævne, at stoffet "Essliver" har en mere overkommelig pris. Også i dens sammensætning indeholder et kompleks af vitaminer, der er nødvendige for den normale tilstand af humant blod. Det stof "Essentiale Forte" dyrere. Men det anses for sikkert. Som du har set, kan det bruges selv under graviditeten. Før du kan bruge begge faciliteter bør nøje gennemgå brugsanvisningen. Altid være opmærksom på kontraindikationer og bivirkninger. Et godt helbred til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.