SundhedPræparater

Det stof er "Smecta" til spædbørn

Med fremkomsten af barnet i huset hver mor skal have på hånden medicin, der kan hjælpe sit barn føler sig godt. Kan tælles på fingrene på lægemidler, der er egnet til spædbørn. En af dem er det stof "Smecta".

Ved brug af "Smecta" til spædbørn?

"Smecta" - en af de få lægemidler, som i sygdomme i mave-tarmkanalen kan gives til babyer. Denne naturlige lægemiddel, som er baseret på det oprensede ler. Det stof er "Smecta" er også ordineres til gravide og ammende mødre, da dens anvendelse ikke skade barnet. Når smerter i maven, diarré, kan tarmlidelser være sikkert at tage dette middel. På grund af den omsluttende effekt, stoffet er "Smecta" ikke overtræder de nyttige tarmfloraen. Hertil kommer, kredsløbssygdomme, han ikke falder. Hemmeligheden for søgsmålet ligger i det faktum, at lægemidlet passerer gennem hele kroppen, fanger på samme patogener.

Symptomer i hvilket lægemiddel "Smekta" anvendes

Til spædbørn, anbefales dette stof, hvis der er tegn på tarminfektioner, oppustethed, flatulens, hyppige opstød, opkastning, tarm influenza, hyppig afføring. Hertil kommer, at eventuel brug af medicin ved indførelse af nye produkter i kosten af baby og fødevareallergi.

Betyder "Smecta" til spædbørn: dosering og metode til avl

bør gives børn fra 0 til 12 måneder ikke mere end en pakke af pulver per dag; børn fra et år til to år - ikke mere end to; Børn to til 12 kan modtage 3 doser formulering. Fortyndet pulver nødvendige baseret halvtreds ml flydende pr pakke. For små børn er det muligt at opløse stoffet "Smecta" i mælken. Blandes derefter godt resulterende suspension. Tag op til 15 ml ad gangen. Det er vigtigt at huske, at stoffet skal tilberedes umiddelbart før brug. Den resterende blanding bør ikke efterlades indtil næste modtagelse. Glem ikke, hvordan man kan ryste suspension - midler udfældes hurtigt.

Hvordan til at give medicinen til den nyfødte?

Et meget almindeligt problem er den procedure for brug af narkotika. Det stof er "Smecta" til spædbørn ikke har en ubehagelig smag eller lugt, men stadig nogle gange har svært ved. Hvis dit barn drikker af flasken, så for du vil det ikke være svært. Hvis imidlertid et problem med det, og brug derefter sprøjte uden nål. Der er også særlige sprøjter ud af de andre suspensioner (for eksempel "Panadol" eller "Nurofen"), er det bekvemt at anvende. Ikke poite baby fra en ske. Han kan huske den ubehagelige forhandling og opgive denne fodring redskaber. Hvis barnet allerede spiser kartoffelmos, kan du røre pulveret ind i det.

bivirkninger

En stor fordel af lægemidlet er det næsten totale fravær af bivirkninger. "Næsten", fordi der i strid med doseringen forstoppelse kan forekomme hos børn. Men den korrekte overholdelse af instruktionerne til stoffet vil minimere denne risiko. Ikke mere end syv dage til at anvende midler "Smecta" Baby. Kommentarer om denne medicin meget positivt. Med det, kan du hurtigt normalisere tarmkanalen og barnet tilbage til ham i godt humør og velvære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.