SundhedPræparater

"Seroquel": anmeldelser. "Seroquel": brugsanvisning, indikationer

Desværre, forskellige psykotiske lidelser er ganske almindelige i dagens verden. Og, selvfølgelig, mennesker med lignende problemer er afgørende korrekt og tilstrækkelig behandling. Moderne farmakologi tilbyder mange produkter, der kan klare sådanne sygdomme, eller i det mindste lindre patientens tilstand. Og et temmelig godt valg anses for at være et lægemiddel "Seroquel". Anmeldelser fagfolk og patienter tyder på, at stoffet virkelig hjælper. Men hvad er dens medlemmer? Er der nogen kontraindikationer for terapi? Hvor meget er de piller? Denne information vil være af interesse for mange læsere.

Sammensætningen og form af lægemiddelfrigivelsen

Ganske ofte, listen over lægemidler, der er ordineret til patienter med forskellige psykiske lidelser, og omfatter narkotika "quetiapin". Denne medicin er fremstillet i form af små runde pellets med en hård skal af hvid, pink eller gul (afhængig af dosis).

Den vigtigste aktive stof er her i form af quetiapinfumarat. Dag producerede tabletter med en dosis på 25, 50, 100 og 200 mg af denne komponent. Naturligvis, i den anvendte produktionsproces og andre stoffer, især povidon, mikrokrystallinsk cellulose, lactosemonohydrat, calciumphosphat, magnesiumstearat og natriumcarboxymethylcellulose stivelse.

Skaldelen indeholder titandioxid, macrogol 400, hypromellose, og farvestoffer - rød eller gul jernoxid.

Desuden er der en lægemiddel "quetiapin forlænge", som giver en langvarig udsættelse. Det også er tilgængelig i tabletform, men linseformede eller aflange i form. Der tabletter indeholdende 50, 150, 200 og 400 mg af den væsentlige aktive stof (heri også spiller denne rolle quetiapin).

Som hjælpestoffer er til stede , mikrokrystallinsk cellulose, natriumcitratdihydrat, magnesiumstearat, lactosemonohydrat og hypromellose. Tabletterne anbringes i blisterne af 10 stykker. I en pakke er der seks af disse vabler.

De vigtigste farmakologiske egenskaber

Dette stof - en neuroleptisk (antipsykotisk) af den nye generation. Under forskning blev det konstateret, at den vigtigste aktive bestanddel udviser høj affinitet for flere serotonin-receptorer i hjernen. Lægemidlet påvirker også histamin og alfa-1 og alfa-2-adrenoceptorer.

Lægemidlet godt og hurtigt absorberes relativt væggene i fordøjelseskanalen. De vigtigste komponenter er forbundet med blodproteiner med ca. 83%. Quetiapin metaboliseres i leveren, hvor den omdannes til adskillige metabolitter uden nogen farmakologisk aktivitet. De fleste af metabolitterne udskilles via nyrerne (ca. 73%), mindre - sammen med afføring. Ketiapina omkring 5% udskilles uændret i det indledende niveau.

De vigtigste indikationer for brug

I virkeligheden er der mange situationer, hvor modtagelsen af dette præparat er et must. For eksempel, hvis du undrer dig over hvordan man behandler skizofreni, er det nødvendigt at vide, hvad disse stoffer er en del af terapien.

Endvidere er medikamentet "quetiapin" almindeligt anvendt til behandling af depressive betingelser med moderat og alvorlig (sammen med andre medikamenter, selvfølgelig). Det er også ordineres til patienter med akutte og kroniske psykoser af forskellig oprindelse.

Drug "Seroquel": brugsanvisning

Under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at bruge medicin på egen hånd. Kun en læge ved, hvordan man behandler skizofreni, psykose og andre lidelser - kun selvbeskadigelse her.

Umiddelbart er det værd at bemærke, at den dosis og varighed af behandlingen fastsættes individuelt. Kun en læge kan fortælle dig, hvordan du tager "Seroquel Prolong." Manual indeholder kun generelle anbefalinger.

Typisk administreres lægemidlet, begyndende med små doser, gradvist at øge mængden af den aktive komponent. For eksempel i psykose og skizofreni i den første dag patienten modtager 50 mg quetiapin, næste - 100 mg, og derefter 200, 300, etc. Den maksimale daglige dosis er 750 mg, selv om det hele afhænger af tolerancen af lægemidlet og sværhedsgraden af dens virkning ... Omtrent samme skema ser behandling af patienter med depressive lidelser (maksimal daglig dosis 600 mg). Men når manisk psykose initieres behandling med 100 mg af lægemidlet.

For ældre patienter den oprindelige dosis - 25 mg, hver dag steg yderligere 25-50 mg afhængig af reaktionen af organismen. Af den måde, tage piller bare en gang om dagen.

Er der nogen kontraindikationer for behandling?

Meget interessant er spørgsmålet om, hvorvidt patienterne alle kategorier kan tage stoffet "Seroquel". Anmeldelser af læger bekræfter, at lægemidlet ikke har for mange kontraindikationer. Til at begynde, er det værd at sige, at der ikke bør tages tabletterne, hvis du er allergisk over for nogen af indholdsstofferne. Desuden at lægemidlet i hvert fald umuligt drikke sammen med inhibitorer af cytochrom P450 (at visse antibiotika, specielt erythromycin og proteasehæmmere og visse svampemidler). Effektiviteten og de mulige negative virkninger af tabletterne i behandlingen af gravide kvinder og pædiatriske patienter er stadig under undersøgelse.

Kan jeg tage medicin for gravide kvinder?

Mange er interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at tage under graviditeten, "Seroquel" pille eller "Seroquel Prolong"? Brugsanvisning, at virkningen af lægemidlet på fosteret ikke er kendt. Lægemidlet kan administreres, hvis den forventede fordel for kvindens højere end den mulige risiko for at udvikle barnets krop.

Som for laktationsperioden, under behandlingen amning er bedre at stoppe, eftersom graden af frigivelse af den aktive bestanddel og dens metabolitter i modermælk er ikke blevet undersøgt godt.

Med hvilken risiko der er forbundet terapi? Mulige bivirkninger

Er der nogen bivirkninger med som "Seroquel" parret piller? Udtalelser viser, at komplikationer forekommer sjældent, og på en let måde. Men med deres liste over must-read, tid til at lægge mærke til den forringelse.

Ofte patienter klager over døsighed. Der er andre sygdomme i nervesystemet: svimmelhed, nedsat bevidsthed, vegetative-kar sygdomme, muskelstivhed. Meget sjældent terapi er ledsaget af kramper.

Overtrædelser af fordøjelsessystemet er også nogle gange forekomme. Det er oftest forstoppelse og fordøjelsesbesvær. Langt mindre hyppigt observerede stigning i blod kolesterol og triglycerider, og en stigning i leverenzymer.

I den indledende periode, når opfanger kun lægen dosis eventuelle fænomener såsom svimmelhed, der er forbundet med en reduktion i blodtryk og takykardi og synkope. Som regel med et fald i den daglige dosis af disse symptomer forsvinder på egen hånd.

Naturligvis mulige allergiske reaktioner, især i nærvær af overfølsomhed over for visse kemikalier. Allergi ledsaget af hævelse, nældefeber, kløe og forekomst af hududslæt, sjældent - angioneurotisk ødem og anafylaktisk shock.

Undertiden terapien vises perifert ødem. Nogle patienter rapporterer dramatisk vægtøgning. Det stof kan påvirke skjoldbruskkirtlen aktivitet, reducere niveauet af udvikling af sine vigtigste hormoner.

Overdosis, dens symptomer og behandling

Umiddelbart er det værd at sige, at de medicinske tilfælde af overdoser indspillet meget sjældent. Faktisk de alvorlige komplikationer sås kun når patienten tog mere end 20 gram quetiapin ad gangen.

Symptomer på overdosering - en styrkelse af de mest almindelige bivirkninger, herunder et kraftigt fald i blodtrykket, svær sløvhed, takykardi. Førstehjælp er reduceret til ventrikeltømning og sorbenter modtagelse, selv om det er kun effektiv, hvis stoffet endnu ikke har haft tid til at assimilere væggene i fordøjelseskanalen. I fremtiden til symptomatisk behandling, som har til formål at støtte den normale funktion af luftvejene, kredsløbssygdomme og ekskretionssystemer.

Effektive drug analoger

Af en eller anden grund ikke er egnet til alle patienter, der fik lægemidlet. Der er ganske naturligt spørgsmål - er det muligt at erstatte noget? Selvfølgelig, mange antipsykotiske lægemidler har den samme virkning. Desuden nogle endda har det samme aktive ingrediens. For eksempel næsten den samme sammensætning og egenskaber er tabletter "Kventiaks".

Der er andre gode analoger. Betragtes som ganske effektive lægemidler såsom "Lakvel", "Ketiap", "Nantarid", "Servitel", "Kvetiteks" og mange andre. Nogle af dem, ved den måde, er lidt mindre.

Men under alle omstændigheder, skal det forstås, at kun lægen kan ændre din tildelte liste over stoffer - vælg analog eller tage nogen medicin uden kendskab til eksperten er absolut kontraindiceret.

Hvor meget er medicinen?

For mange patienter er spørgsmålet om prisen på et lægemiddel er yderst vigtigt. Så hvor meget koster emballering af tabletter, "Seroquel"? Pris, selvfølgelig, afhænger af mange faktorer, herunder producenten, den finansielle politik apoteket og doseringen.

For eksempel tabletter indeholdende 25 mg aktiv bestanddel, er cirka 1600-1800 rubler. Lægemidlet med en dosis på 100 mg er dyrere - dens prisklasser fra 3.000 til 3.600 rubler. Tabletter 200 mg koste omkring 5500-6000 rubler.

Pakning af lægemiddel "quetiapin forlænge" med en dosis på 200 mg aktiv bestanddel koster 7500-8000 rubler. Men tabletterne med en maksimal dosis (400 mg) koster omkring 15 tusind rubler. Selvfølgelig er prisen er lidt en høj, men nogle gange sådan udgifter er afgørende.

Anmeldelser af forberedelse

I dag er mange patienter, der lider af visse sygdomme, læger ordinere det "Seroquel". Anmeldelser specialister om stoffet virkelig god. Denne nye generation af lægemiddel, der virker på kroppen blidt, uden at forårsage alvorlige bivirkninger. Alligevel almindelige reaktioner såsom sløvhed og problemer med at koncentrere, synes meget mindre hyppigt.

Hvad patienterne siger om stoffet "Seroquel"? Anmeldelser af patienterne også for det meste rosende. Dette stof i kombination med nogle andre medikamenter hjælper virkelig til at slippe af vægt problemer og forbedrer humør. Ja, nogle mennesker har tabletter forårsage træthed, døsighed , og vægtændringer. Hvis der under behandlingen du oplever nogen negative ændringer i deres egen stat, straks søge læge - du kan have brug for nogle mere medicin. Ulemperne ved lægemidlet også kan tilskrives en relativt høj pris. På den anden side, effekten af terapi er værd nogen penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.