SundhedPræparater

Sådan avle "Supraks" (suspension): regler og anbefalinger

Før du planter "Supraks" (suspension), er det nødvendigt omhyggeligt læse instruktionerne til brug af lægemidlet. Denne medicin skal ordineres af en læge. Men hans salg - gratis. Køb medicin, kan du på ethvert apotek. Antibiotiske "Supraks" er beregnet til behandling af bakterielle infektioner i øvre luftveje, de respiratoriske områder af det urogenitale system. Det aktive stof er cefixim forberedelse - komponent effektivt mod mange patogener.

Hvad skal man plante?

Fås i flere former for medicin "Supraks". Den mest populære tablet, men de bør ikke gives til små børn. At modtage i flydende form kan bruge granulater (herunder fremstilling af sirup) og dispergerbare tabletter (opløse før tager en lille mængde væske). Sådan avle "Supraks"? Suspensionen bør fremstilles under anvendelse af rent vand. Hvert hætteglas formulering omfatter granula, hvorfra du får 60 ml medikament. Per 5 ml til 100 mg aktivt stof.

Producenten anbefaler kun at bruge rent vand til fremstilling af antibiotika. Du kan tage den, der sælges i flasker. Det er vigtigt, at der ikke var nogen gas, konserveringsmidler og sødemidler. Hvis du ikke er sikker på sterilitet af væsken, der skal anvendes, skal du sørge for at koge det i 10-15 minutter. Derefter skal vandet være cool til stuetemperatur. Forhindrer tilberedning af varm flydende præparat "Supraks" instruktion. Sådan planter suspension - beskrevet i detaljer i sammenfatningen, som er inkluderet med hver flaske antibakterielle lægemidler.

detaljeret algoritme

Sådan avle "Supraks" (suspension)? Til medicinering blev forberedt korrekt, skal du udføre følgende trin:

  1. Åbne æsken og fjerne hætteglasset af perler.
  2. Vend hætteglasset og ryst det i flere sekunder.
  3. Forberede en vand i et volumen på 40 ml.
  4. Rene hænder plukke flasken og hæld halvdelen af væsken.
  5. Luk hætteglasset forsigtigt ryste stoffet.
  6. Åbn flasken igen, tilsæt det resterende vand.
  7. Ryst den resulterende masse for at opnå en ensartet konsistens.

Efter madlavning, medicin er nødvendig for at give ham en lille stand. Dette er for at sikre, at kornene opløses fuldstændigt. Ventetiden er typisk mindre end 10 minutter. Efter dette, kan du tage medicin i overensstemmelse med lægebesøg.

stoffet

Mange forældre i forvejen for at spørge: "Hvordan at avle" Supraks' suspension til børnene? " Efter alt, vil ikke hver barn være glade for at tage medicinen. Straks det bør foretage en reservation, at de antibiotika "Supraks" (suspension) har en behagelig sød smag. Ingen bitterhed i medicin der. Derfor børnene stille og roligt at tage sirup, jo mere er det nødvendigt kun en gang om dagen.

Må ikke være galt at kende mødre og fædre om, hvordan man avle "Supraks" (suspension) for børn. Det stof - siger producenten - er tilladt at tilføje til drikkevarer eller mad. Hvis dit barn drikke saft tilpasset blanding eller fodret modermælk, kan du bruge denne ramme. Bare fortynde et egnet produkt af den flydende medicin. Lægemidlet kan fortyndes grød eller puré suppe. Det er vigtigt, at fødevaren ikke var varmt.

For at opsummere

Du kender allerede de grundlæggende regler, der fortæller, hvordan at plante "Supraks" (suspension). Hvis du forberede medicinen forkert, du kan simpelthen ikke få en positiv effekt. En sådan behandling vil blive gennemført for ingenting, og patienten får brug for mere kraftfulde medicin. Granulerne anvendes til at fremstille en sirup, der skal fortyndes i henhold til vejledningen. Hvis du ikke er sikker på, hvilken slags handling, så er det bedre ikke at gøre. Kontakt en læge i alle spørgsmål af interesse.

Dispergerbare tabletter "Supraks" opdrættet i rent vand. For at forberede løsningen skal være umiddelbart før administration. Uacceptabel tablet lagret i flydende form. Men siruppen forberedt med alle de regler, kan du holde i køleskabet i to uger. Dispergerbar "Supraks" tablet kan opløses eller tages i sin oprindelige form. Effektiviteten af behandlingen vil ikke ændre sig. Hvis der efter 2-3 dage vil du ikke blive lettere, skal du sørge for at underrette din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.