Kunst og underholdningFilm

TV "Grøn Beret"

"Grøn Beret" - en fremragende multi-del eventyr i genren af russisk-made fighter.

Filmen blev udgivet på skærmene i landet i 2008 under ledelse af instruktør og manuskriptforfatter Andrei Golubev. Filmen deltog de bemærkelsesværdige russiske aktører: Anna Lutceva, Andrey Golubev, Kirill Zakharov, Sergei Selin, Sergei Chugin Anna Malankina Alexander Tkachenok Alexei Shedko Andrew Olefirenko, Stanislav Satsura og andre.

"Grøn Beret" - en film om specialstyrkerne

Det er usandsynligt, at folk, der bor normalt fredeligt liv, har en klar idé om, hvad kommandosoldater. Vi ved alle, at det er en elite militær enhed. Men hvad ved du om årsagerne til, at skubbe unge drenge dedikerer deres liv tjener i specialstyrkerne? Hvorfor unge mænd stræber efter at tage risikoen og de ekstra vanskeligheder? Hvordan ud over det sædvanlige, udbød unge opnåede frygtløse krigere, klar til at hjælpe landet på ethvert tidspunkt? Hvad er forholdet mellem officerer og soldater? Hvordan til at håndtere de almindelige hårde arbejdsdage, og afstanden fra hjemmet? Og hvad vi generelt ved om den sædvanlige Spetsnaz hverdagen? For at finde ud af om dette, anbefales det at se tv-serien "Grøn Beret" hele serien siden, mangler i det mindste en, vil være meget vanskeligt at etablere kronologien i begivenhederne.

Resumé tv-serie

Filmen fortæller publikum om livet for flere generationer af kommandosoldater. Hovedpersonen i filmen "Green Beret." - Maj Paul, der aldrig havde haft tid til at deltage og organisere militære operationer. Han matchede Løjtnant Kochetkov, alle de kræfter, der søger at udmærke sig i tjeneste, på trods af at gentagne gange undladt at præstationsprøvninger. Og "grønne" privat Kupriyanov, for hvilke specialstyrker er den første alvorlige skridt i livet. Soldater broderskab, at parathed hjælpe sin næste og moral hovedpersonerne ofte testet for styrke. Og ikke bare en anden simpel livssituation, og en kærlighed intriger, og konkurrencen om kvindelig opmærksomhed. Og Kochetkov, og Kupriyanov er forelsket i den samme pige - de unge og charmerende studerende Anastasia. Army hverdage og rekruttere uddannelse ordinær Kupriyanov allerede givet ham en hård tid, men det er stadig meget at overvinde. Soldater og officerer, der venter på en ny militær operation, som er involveret Anastasia ved et uheld. Udenlandske særlige tjenester er ved at forberede angreb i det sted, hvor Nastia dødsulykke sendte sine venner til at tilbringe tid tæt på naturen. Situationen er ved at varme op til den grænse, og hvis de specialstyrker ikke vil være den mest omhyggelige og indsamlet, kan gå tabt ikke kun sig selv, men også til mange andre mennesker. Møde med lejemordere bliver et spørgsmål om liv eller død for Nastia og hendes venner, men i sidste ende får hun ud let og gemmes fra de morderiske terrorister. Selvfølgelig ikke uden hjælp fra sine to beundrere Kochetkova og Kupriyanov, der under slaget af spillerne bliver virkelige brødre i arme. Ikke alle indenlandske film produkt unikt dårligt, kan du kontrollere dette ved at se serien "Grøn Beret". Det er en af de få film, som du ikke vil glemme hurtigt efter visning af indhold, som du husker på en gang, bare for at se navnet. Og fordi dette emne er meget frugtbar, måske snart publikum vil se filmen "Green Beret 5".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.