Af teknologiKabel- og satellit-tv

Hvordan til at betale Tricolor hurtigt og nemt

Så du har valgt en pakke af satellit-tv. Modtagelse af russiske tv-kanaler Tricolor tv gratis system, men hvis det ønskes du har mulighed for at tilslutte yderligere betalte pakker.

For at se en kanal uden at gøre et månedligt gebyr, skal du registrere din modtager på operatørens hjemmeside. At være i stand til at forbinde yderligere tjenester, skal du blot tjene penge til din valgte pakke og nyde dine foretrukne kanaler.

Der er flere måder at betale Tricolour:

  • Din personlige konto i systemet. På den kan du sætte penge til at betale for ekstra ydelser yderligere.
  • Gennem nogen betalingsterminal, hvor der er et afsnit om "fjernsyn" og foretage betaling. Alt er let og enkel. Det er vigtigt også at huske, at de betalingsterminaler kan opkræve et gebyr for deres ydelser. I dette tilfælde vil det beløb, der bruges være lig med omkostningerne ved den valgte pakke Tricolour plus provision betalingsterminal.

Også, lad os ikke overse, hvordan betale Tricolor TV med særlige kort. Denne skrabelod, som indeholder en særlig kode på bagsiden af en beskyttende belægning. Du kan købe det hos autoriserede forhandlere.

I denne betaling metoder er ikke begrænset til Tricolor tv. Hvordan til at betale for ekstra ydelser gennem cash-mail? Det er simpelt. Under alle posthus, nogle mobiltelefon butikker og steder af modtagelse af betalinger ved kassen, vil du være i stand til at foretage en betaling for ydelser hurtigt og nemt. For at gøre dette skal du DRE id. Dette er et identifikationsnummer af dit modtageudstyr. Han er unik, så at vide det, kan du altid betale de ekstra pakker næsten overalt i byen.

For at finde dit nummer DRE-id, skal du "grave" i menuen på modtageren. Brug af fjernbetjeningen, skal du rulle til menuen tv. Bemærk, at for forskelligt udstyr til dette nummer er placeret i forskellige afsnit og afsnit. Derfor er det bedst at kontakte servicecenteret eller autoriseret forhandler Tricolor tv.

Så hvis du betaler via kassereren rapport specialist, hvilke tjenester du har brug for, skal du indtaste DRE-ID (det er 12 eller 14 cifre), mængden af betalingen. Hold din kvittering.

Dit bankkort Visa eller Master Card kan også blive en assistent på spørgsmålet om, hvordan man kan betale Tricolor. For det første er der ingen provision. For det andet, kan du gøre det i online-mode, hvilket i sig selv vil være enig, meget praktisk, især hvis du ikke har tid til at kigge efter betaling terminal eller kasseapparatet.

Også en virtuel tegnebog af elektroniske betalingssystem - er ingen undtagelse. Hvis dette system fungerer i Rusland, er ingen problemer med betalingen ikke opstå.

Der er også mulighed for at betale Tricolor med en mobiltelefon. Spørg om det på din tjenesteudbyder, fordi betingelserne kan være anderledes, og ikke alle udbydere understøtter denne mulighed.

Som du kan se, specielt for din bekvemmelighed og komfort, er der mange måder, hvordan man kan betale for Tricolor. Alle operationer så enkel som muligt. Vælg den ønskede pakke, foretage betalinger og nyde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.