ModeSmykker

Emerald Stone: egenskaber og betydning

Stones er de mest solide organer på planeten. Ofte er de mineraler, naturlige kemiske forbindelser jordskorpen, i det mindste - klipper, dens naturlige formationer.

Ophobninger af sten med udviklingsmuligheder er aflejringer. De er som regel klassificeres i magmatogene (som blev dannet under afkøling af magma), sedimentære (som blev dannet ved forvitring eller ved floden), metamorphogenic (som dannede tryk sten).

Men hver sten - ikke bare et mineral eller en sten, hver har sit formål for en person, i forhold til den menneskelige energi felt. En af de smukkeste sten er smaragd. Emerald sten egenskaber er forskellige, men at starte er at se "inde" af stenen.

Er smaragdgrønne gennemsigtig vifte af beryl, undertiden med et blåligt skær, tone. Dens smukke farve skyldes iblanding af krom og vanadium.

Emerald sten egenskaber værdsatte siden oldtiden. Mere gamle tilskrives denne smukke og ædle sten magiske egenskaber. Den vigtigste opgave for den smaragd blev betragtet kampen mod onde tilbøjeligheder af mennesket. Folk troede, at stenen var i stand til at sprede den negative energi til at rense den menneskelige biofield. De gamle grækere kaldte smaragd "sten lys", den colombianske indianere - "grønne is", mens der i Rusland smaragd var et symbol på kølighed. Slidt smaragd åbnede sin gave af fremsyn. Alle er bekendt med smaragd sten egenskaber som en stærk modgift i kombination med bøffelmælk.

Emerald sten ejendomme fundet anvendelse i moderne medicin. Sten hjælper med at stabilisere blodtrykket, lindre hovedpine, ledsmerter, til behandling af sygdomme i mave og blære.

Astrologi bruger viden om energi inden for sten og deres kemiske sammensætning, at den bedste måde at hente en sten som en talisman eller amulet. Denne magiske perler Prince beskytter mod onde tanker og tilbøjeligheder. Kreativ personlighed giver inspiration, beskytter sejlere. Det er en sten af gamle egyptiske gudinde Isis, og derfor mener, at smaragd beskytter hjemmet og hjælper mødre. Mange tryllekunstnere har brugt en smaragd i deres ritualer. Så indiske tryllekunstnere mente, at smaragd er med til at etablere forbindelsen med den astrale verden, de dødes sjæle. Faktisk, takket være strukturen af ringsystemet silicium-oxygenradikaler, det kan opkoncentreres på energiområdet af selve universet. Men for at læse disse "beskeder" kan kun være en person udstyret med psykiske evner. Stor sandsigeren Nostradamus, for eksempel, havde på sin lillefinger en ring med en smaragd. Hvis smaragd gravere billedet af en hvilken som helst fugl - det vil bringe lang levetid, hvis du omarrangere i en platin ring, skal dens ejer drømme profetiske drømme.

Emerald sten horoskop ordinere det til folk, der er født under tegnet af Vandmanden, Vægten og Leo, og er kontraindiceret hos dem, der er født under tegnet af Skorpionen, Stenbukken og Fiskene.

Sammen med en diamant og rubin, smaragd - den dyreste ædelsten. Sjusk blege smaragder er relativt billige, men fejlfri smaragd facetteret sten prisen er ret høj, så disse sten i fem eller seks karat er ikke tilgængelige for de fleste mennesker.

På skønheden i dette smukke ædelsten kan bedømmes ved at se på museet. En af de mest unikke elementer i Storbritannien. Farven på stenen, "Devonshire Emerald", en slående, rig dyb-grøn. Crystal sten er 1384 karat.

Emerald sten af store herskere og guder, bringe fred, vitalitet og visdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.