ModeSmykker

Guld Signet. Hvorfor skulle hun?

Siden oldtiden, blev guld sæl betragtet som et symbol på magt, rigdom og magt. Vi havde dem, ikke alle. Det var et privilegium af konger, dronninger, militære ledere, shamaner og andre mennesker, der har magten. Frimærker var ikke kun mænd, men også kvinder. De var behov først og fremmest for at forsegle brevet. Derfor er det et smykke, og fik sit navn.

Kuverten var fyldt med budskabet om lak og stempel sæler kongen eller en anden person, der havde magten, sat på toppen. Uden aftryk af sæler dokument, sendes i en kuvert, blev det anset for ugyldig. Dette tilbehør spillede rollen som moderne faksimiler og overleveret fra generation til generation. Overførslen er angivet i testamentet.

I øjeblikket er de guld sæler ophørt med at bære en sådan betydning og blive en del af billedet for mænd, som i den færdige udgave er suppleret med en guld vielsesring. For kvinder, det er bare en smuk tilbehør.

Moderne guld signet ser meget enklere: det er bare en stor ring med en vis indtryk, dekoreret med ædelstene. I gamle dage klipper i ringen ikke reducerer en - det var upraktisk.

Gamle forseglinger, i modsætning til de fleste moderne analoger ikke var konvekse, og deprimeret mønster til print var en lettelse, og det kan ikke være forfalsket. I øjeblikket har det ophørte med at være relevant. Tidligere guld signet kun bæres på lillefingeren, men i dag er det er slidt på nogen fingeren, ikke opmærksom på traditionen.

Mænds guld sæler modsætning kvinder mere massive og barsk. Samtidig trækker på kvindernes smykker kan være mere blid og tale, selv om de fleste kvinder ikke tager dette tilbehør på alle, og finder det for groft i en hvilken som helst ydelse.

Signet af paven - er den bedst kendte nutidige mænds smykker, kaldes det "fiskerring." Det forestiller Peter, kaster fra båden netværk. Hvis paven dør, skal dekorationen blive ødelagt.

På alle tidspunkter, blev signet fået en særlig hemmelig betydning. Man mente, at deres ejer er udstyret med visse magiske kræfter. De Masons mente det, Hitler, Pushkin, mange kejsere. Signet blev betragtet ikke kun et symbol på magt, men også en talisman, opbevare sin ejer. Det menes, at Pushkin digt "Keep mig, min talisman" blev indviet netop Signet, givet til ham af Elizabeth Vorontsova.

Ifølge psykologer, på det grundlag, som fingeren af en mand iført en signet, kan du bedømme sit temperament. Hvis en mand bærer en dekoration på den lille finger - han er en kreativ person, på ringfingeren - han klart respekterer og ærer familie tradition, i gennemsnit - hun mener, at det er smukt og attraktivt for indekset - det har magt over mennesker, og en stor - har seksualitet.

Tiderne skifter, men den bedste dekoration til mands hænder forbliver guld sæler. Billeder af tilbehøret igen giver for at sikre, så vidt de er massiv og samtidig elegant. For dig selv eller som en gave, kan du altid hente præcis, hvad der svarer til den menneskelige natur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.