Intellektuelle udviklingKristendommen

Parental lørdag i oktober og november 2014. Lørdag Forælder i 2015

Lørdag, som den dag dedikeret specifikt til den rituelle højtideligholdelsen af de døde, der er kendt i Rusland for to sammenflettede typer ritualer, der går tilbage til, i virkeligheden, den slaviske kultur og ortodokse-byzantinsk. Således i Rusland er ikke altid populære traditioner er sammenfaldende med højtideligholdelsen af de døde kirkelige ritualer.

Så den grundlæggende forældrenes lørdag i 2015 har flyder dato, 7 af dem er begrænset til kirkelige helligdage, og kun én har en fast lørdag eftermiddag. Dette 9. maj, dagen for højtideligholdelsen af de døde soldater.

Begravelse service og kirkegård

Selve navnet på lørdag var sandsynligvis på grund af det faktum, at de afdøde forfædre og slægtninge blev kaldt "forældre". Ifølge en anden version, navnet kom fra kristne en prioritet for ihukommelse af deres forældre.

Uanset hvad det var, i disse dage i kirkerne begået særlig service - det requiem. Dirge (fra det græske "Vesper") er en mindegudstjeneste, hvor folk beder om hvile af de døde og beder Gud om at tilgive deres synder og døde for at vise dem straflempelse.

Moderselskabet lørdag er der en anden tradition - besøger grave kære og slægtninge i kirkegården.

To forældre lørdag i 2015, som i alle andre år kaldes økumenisk. I disse dage, kirken husker bønner alle de døbte er helt døde. De er lørdag Mjasopustnaja - lørdag 2015 falder den 14. februar en uge før fasten. For det andet - lørdag Trinity, går på tærsklen til pinse. Denne lørdag 2015 falder den 30. maj.

"Floating" med to måneder lørdag

Der er også erindringsmønter datoer, der falder på forskellige måneder på grund af sin tilknytning til den julianske kalender. En af disse datoer er Demetrius lørdag. En sådan timing på grund af afhængighed af sin hukommelse efter dag Dimitriya Solunskogo, fejre 26. oktober Old Style (eller 8. november New Style). Således lørdag falder enten i november eller i oktober.

Disse dage præsterne stærkt anbefale de troende til at deltage i generalforsamlingen bøn i templet, der forklarer, at udbuddet større gode de døde, men selvfølgelig skal du gå til kirkegården og i den nærmeste fremtid.

Resten af forældrenes lørdag 2015 som i alle andre år, er datoen for den private højtideligholdelsen af de døde.

Traditionen med at besøge kirkegårde i disse dage er folkets. Kirken har ikke protestere imod det, men anbefaler, at før de går til kirkegården for at besøge den første bisættelsen.

Ortodokse kalender lørdag i 2015

Lørdag Forælder i 2015 fordeles efter kanonerne af Kirken som følger:

  • Kød-billetpris lørdag (lørdag) fejres den 14. februar.
  • Lørdag 2. uge af fasten tager den 7. marts.
  • Lørdag 3. uge af fasten - 14 af marts.
  • Lørdag 4. uge af fasten fejres den 21. marts måned.
  • Radonitsa falder den 21. april.
  • Mindehøjtidelighed for de døde soldater - 9. maj.
  • Lørdag den 30th Trinity installeret.
  • Lørdag Demetrius fejres den 7. november.

Således, i det følgende, hver forælder lørdag, der passerer i 2015 år, vil blive betragtet hver for sig.

Kød-billetpris lørdag, kaldet lørdag, afholdt den 14. februar

At lørdag var i den gamle dag i Alle Sjæles. Etablering af Ost-billetpris lørdag på tærsklen til fasten refererer til den apostolske tradition for menigheden af troende kristne i kirkegårdene på et bestemt tidspunkt. På søndag Karneval - Ost Uge - ortodokse kirke udfører ceremonier minde om Kristi genkomst, og dagen før du ønsker at genoprette forbindelsen af alle de levende og levede på jorden mennesker, til et møde i den sidste dom.

Vsetserkovnoe højtidelig minde om denne dag bringer umådelig gavn for afdøde slægtninge, som den udødelige sjæl er mere behov for bøn efter tabet af kroppen, fordi det ikke kan udføre gode gerninger selv.

Hjemme på memorial middag for hele familien. Middag indledes med en grundig rengøring af huset og gården, samt udarbejdelse af et stort antal retter. For privechaniya og behandler sjæle forfædre er lagt på bordet redskaber med kornet, hvori stearinlys. Souls lægge maden i en separat skål, hæld vodka og kvass, og efter middagen, retterne ikke ren indtil morgenen.

Nogle steder, denne lørdag i forbindelse med belysning af lys på gravene af pårørende, med det formål at vækkelse af naturen til nyt liv.

Lørdag den anden, tredje og fjerde uge af fasten

Ifølge charteret om Christian ortodokse kirker i fastetiden kan ikke udføres mindehøjtideligheder - lithium, Requiem, litanier, bønner og højtideligholdelsen af tredje, niende og fyrretyvende dag efter dødsfaldet. Især for sådanne ritualer i kirken identificerede lørdag den anden, tredje og fjerde uge af fasten.

Således har den anden lørdag i 2015 falder den 7. marts. 14 marts tog lørdag 3. uge, og den 21 marts falder lørdag den 4. uge.

April 21, 2015 - Radonitsa

Det er en øst slavisk fest af Alle Sjæles, passerer forår. Det falder på tirsdag i uge af St. Thomas og nogle steder kaldes Red Hill. Ifølge den russiske ortodokse tradition, den første dag efter påsken mindehøjtidelighed, som op til den niende dag i mindehøjtideligheder ikke udført. I Hviderusland - en helligdag.

På denne festival er der mange hedenske komponenter, herunder - en tradition at mindes forfædrene på kirkegården af alkohol. Del anlagt af grave mad spist, og den anden gav til de fattige, tredje venstre på gravene.

Radonitsa - dages rige staffage. Blev lagt særlig vægt på tegn på regn nærmer sig.

9. maj er dagen for højtideligholdelsen af de døde soldater

Denne dato er fastsat i kalenderen er fast og aldrig ændres. Dette - Victory Day i Anden Verdenskrig. Den 9. maj, efter at liturgi af Kirken, en mindegudstjeneste for de faldne soldater, der gav deres liv for deres land.

Den 30. mar - Det universelle Trinity lørdag

Anden lørdag, hvor den kristne kirke husker absolut alle døbte mennesker til kristendommen. Det afholdt på lørdag, som går forud for pinse - Trinity. På denne dag i kirker tjene som en særlig - økumeniske mindehøjtidelighed.

Det er en af de mest beundrede dato i Rusland og Hviderusland. De mennesker, der besøger kirkegården rengøres og dekoreret gravene kommunikeret med sjæle pårørende og indsamlet rituelle måltid. Ifølge slavisk folklore, forlader denne dag havfruer, nisser, vand deres levesteder, og deres hjem er placeret tættere på borgerne. For at skræmme væk onde ånder ungdom brændt ceremonielle brande.

7 November - Demetrius lørdag

Denne mindedag fejres en uge før i november 8 - mindedag for Dimitriya Solunskogo. Især hvis mindet om denne hellige dag falder på en lørdag, så den forælder anses for at være den sidste.

Værdien af dagen særlige højtideligholdelse af de døde, fik hun efter sejren i russiske tropper i slaget ved Kulikovo i 1380 og var oprindelig tiltænkt bare for højtideligholdelsen af soldater dræbt i slaget. Men ved det 15. århundrede i Annals of hendes novogorodskoy nævnt som en dag med generel sorg.

Det er lørdag i november 2015. Der er tradition for, lørdag før Dmitriev dag fejret farvel højtideligholdelsen af forfædre, og hun Dmitrovskaya ugen kaldet bedstefædre. Nogle steder kølvandet på Hviderusland, fejrer på fredag, var meatless ( "bedstefædre"), og på lørdag - Skoromniy ( "Broads").

I løbet af de generelle mindesmærke hjem måltid voksne familiemedlemmer reciteret bønnen til hvile af, at huske alle de familiemedlemmer til den syvende generation, inklusive. I spidsen af bordet sad lederen af familien - bedstefar eller en mand - og så alle tog deres pladser ved anciennitet. Streng overholdelse af dette princip skyldes at tro, at døden tager, før en person, der bruges til at sidde for begravelse Maaltid. Kvinderne sidder ved bordet i venstre side af indgangen til huset, mændene - til højre. Børn blev dækket med et separat bord.

Nogle gange er det denne lørdag i oktober. Hendes ritual er ikke anderledes end Remembrance November. På et mindesmærke forberedt middagsretter ulige tal, herunder de væsentlige og Kutia første måltid blev fremstillet af byg eller ris gryn. Ved udgangen af middag stearinlys standset med et brød.

Lørdag i november 2015 giver mulighed for brug af alkohol. Alkohol på memorial tabeller altid udstillet - det var vodka, øl, mjød. Også, ånder forfædre kastede en tredjedel af hver fyldt glas eller kopper.

Vil også finde sted lørdag i oktober 2015. Denne lørdag tærskelen til forbøn, i år falder ud den 10. oktober. Det bliver fejret i kun nogle få regioner i Rusland er forbundet med bøn faldne soldater, der lagde deres liv for troen og fædrelandet i et slag nær Kazan i 1552.

En kort bemærkning om noter

Om aftenen, i alle kirker på tærsklen af sabbatten forælder parastas serveres - grand mindehøjtidelighed. Hun begynder lørdag formiddag begravelsen liturgi, efterfulgt af den samlede begravelse. På parastas eller liturgi kan fodres lidt noter til minde om pårørende. Der er også en gammel kirke tradition for at bringe sognebørn i kirke fastetiden mad eller Cahors vin til liturgien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.