HjemlighedGør det selv

Plakat fødselsdag med sine egne hænder: originale ideer

Selvfølgelig for at lukke folk altid ønsker at gøre noget særligt for deres fødselsdag. Men mange mener, at den virkelige overraskelse vil være dyrt. Faktisk tværtimod. Efter alt, kan den mest værdifulde og vidunderlig gave være den letteste ting. For eksempel kan du lave en plakat til fødselsdag på fødselsdag hans hænder. Det vigtigste er, at tanken om hans design var tilsvarende helten i lejligheden.

Men ofte vi opgive sådanne tanker som frygt for kvaliteten af det færdige arbejde. Efter alt, ikke alle er i stand til at tegne eller holde en mesterlig Photoshop. Men det er i virkeligheden ikke vigtig, da plakaten til hans fødselsdag med sine hænder kan udstedes uden disse færdigheder. Bestemt, vil fødselsdagen være meget glade for at modtage en eksklusiv gave lavet specielt til ham. Dog kan ikke alle beslutte på ideen om udformningen af plakaten.

Idé 1: vigtige datoer i livet i

Måske mest af alt, når lavet en plakat til hans fødselsdag med sine egne hænder, især for jubilæet, den er placeret fotografier af vigtige begivenheder i livet i synderen fest. Dette er normalt den 1. september sidste opkald, ægteskab, fødsel af børn og så videre.

Men for at få det virkelig originalt, ikke nødvendigt, at billedet kom den ene efter den anden. Du kan sprede dem på et ark papir tilfældigt. Lad fødselsdag gæster og spå, og at det var i virkeligheden. Derudover kan du supplere dem med ord eller komme med sjove sætninger selv. Denne plakat kan gøres uafhængigt, bare holde det ønskede foto, og kan bestilles på en butik eller trykkeri.

Idé 2: Dreams Come True

De, for hvem denne virker for triviel, kan anvende en anden idé. Alle mennesker om noget drømme, herunder pårørende. Og i stedet for at kigge på fortiden, kan vi se på fremtiden og at drømme op om dette emne. Gør plakater til min fødselsdag i dette tilfælde ligner en collage af billeder af fødselsdagen og udklip fra modeblade.

Lad et enkelt billede det i hans villa i det solrige Spanien, og på den anden - i en luksusbil. Faktisk kan det være noget: flyve til månen, et møde med præsidenten, en modeopvisning. Det er vigtigt at have en sans for proportioner og takt, så for ikke at uforvarende såre følelserne synderen fest. Og, selvfølgelig, du kender det godt nok til at gøre en plakat vises drømmen fødselsdag, og ikke en anden.

Idé 3: gæt hvem

Ikke mindre interessant og original måde at lave en plakat til hans fødselsdag med sine hænder, placere et billede af fødselsdagsbarnet, hans familie og venner. Det er bedst at vælge de billeder, hvor alle gæster er stadig meget små og svære at skelne dem fra hinanden (som regel under en alder af 3 år). I dette tilfælde, vil de have en vanskelig opgave at finde blandt alle disse billeder af sig selv og, naturligvis, af celebrant. Du kan endda arrangere en konkurrence med denne plakat.

I dag, hvor den smukke plakater fødselsdag du kan købe i butikken, er alt allerede glemt kunsthåndværk. Dog vil denne gave ikke efterlade nogen ligegyldig, da det vil blive lavet specielt til fødselsdagen. Men det stadig betyder, at det er lavet med sjæl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.