HjemlighedGør det selv

Sådan laver du en kværn med sine egne hænder? Mini kværn med sine egne hænder

En af de mest primitive og smuldrende af de kendte metoder er behandlingen af tobak det ved hjælp af en saks eller en kniv. For nylig, men den stigende popularitet vandt enhed, såsom en slibemaskine. Dette værktøj blev oprindeligt designet som et middel til neddeling tobak. Brug den meget nemmere end saksen, og bearbejdning af materialet det hurtigt. Nogle mener kværnen overflødig tilbehør, men stadig er det ikke påvirke hans popularitet i verden.

Hvorfor er det nødvendigt?

Som vi ved, når tobak slibning område af sin kontakt med ilden er stærkt forøget, hvilket sikrer en længere og effektiv udbrænding. Med andre ord, jo finere partikelmaterialet jo mere øges effekten røg. Til disse formål bare blev opfundet kværn. Det vil sige, jo mere omhyggeligt male tobak, jo længere vil brænde. Besparelserne er indlysende. Det er derfor, dette værktøj er så populær blandt nutidens rygning kultur tilhængere.

Om design

Af sig selv, kværnen består af to dele, der er udformet som en lille kasse. I hver af disse kasser har deres vinger eller ben. Indvendigt er det fyldt med tobak - og den øvre del af indretningen lukker objektivdækslet. Endvidere er der en formalingsproces. Spin kasser i forskellige retninger. Derfor er materialet grundigt slibes. Dette sker før tiden, indtil klingen færdigbehandlet tobak til den ønskede tilstand, dvs. ned til de mindste partikler.

Sådan laver du en kværn med sine egne hænder?

Generelt betyder den procedure af enheden med hænderne produktion ikke tage meget tid og kræfter, der kan være forbundet med dets primitive struktur. Derfor sliber gøre deres egne hænder absolut alle i hjemmet. I øjeblikket er der flere måder at fremstille improviserede dele. Hver aktiveret dine ting:

  • Metal.
  • Træ.

Hver af disse metoder vil blive betragtet hver for sig.

Vi gør metal grinder

Vi begynder med stål-enheder. Før du går i gang, skal du forberede en metal emnet og finde en drejebænk, som i fremtiden vil det blive behandlet. Hvis du har mulighed for at skære denne enhed er meget god. Men da sådant udstyr er ikke tilgængelig for de fleste borgere vil vi overveje muligheden for behandling på en drejebænk.

Blandt de mange værktøjer, vi har brug for plastik eller stål kasseformede skiver, metal saks og tang. Desuden har vi brug for et rivejern til grøntsager. Sidstnævnte behandles som følger. Af flyderen er skåret ud to cirkler. Deres diameter skal være mindre end bredden af kassen høstet. Langs kanterne af hver af cirklerne skal skæres til at foretage små indsnit og bruge tang til at bøje dem for at få de kofangere. Samtidig skal man være omhyggelig, så den skarpe ende af den del gik udenfor. Hver detalje er placeret i en del af kassen, og de, som vi har nævnt tidligere, kun to. I princippet denne løsning af problemet, hvordan man laver deres egne hænder kværn, komplet. Efter fremstilling kan indretningen umiddelbart teste dens ydeevne. Men hvorfor metal slibemaskiner er mindre populær end træ kolleger? Deres største ulempe er, at de ikke er meget nemme at rotere. Derfor nedenfor præsenterer vi en anden manuel anordning fremstilling, der kun bruger træ.

Hvordan man laver et træ mini-kværn med sine egne hænder?

Lige bemærke, at for at arbejde, er vi nødt til at bruge nogle metalværktøj, da dette produkt er udelukkende fremstillet af træ er simpelthen umuligt.

Så vi er nødt til at lave et træ kværn. For at gøre dette skal du forberede træet, en kniv, søm, en hammer, en mejsel og rasp. Sidste detalje, sammen med kniven er involveret i produktion af æsker, dvs.. E. Dele kværn. Ved fremstillingen af disse kasser bør fastlægges på forhånd præcis, hvor at drive en lille søm. Af den måde, hatte, de har brug for at blive skåret. Dette kan gøres under anvendelse af konventionelle tænger. Søm skal placeres på en sådan måde, at under rotation de ikke forstyrrer hinanden.

Princippet om fremstillingen af træ mølle er ikke væsentligt forskellig fra de metalprodukter. Dog skal det bemærkes, at det afskårne kasse af træ behøver du ikke. Fyldte små søm med en hammer på træ skiver. Og hvis alt nøje udregnet, er det muligt at få en reel souvenir poster.

Grinder fra skrot

En anden meget interessant måde, men i sin kompleksitet det er den sværeste blandt alle de andre. Her har vi brug for en krukke ud af sæbebobler eller film, flere cylindriske stykker træ, hammer, boremaskine, neglefil og negle. Vær tålmodig og forberede den nødvendige sæt af værktøjer, kan du begynde at arbejde.

Den første ting at skære krukken i to dele. Som for de cylindriske stykker træ, kan de blive afskåret fra håndtaget af en skovl eller rive. Nok til at have to stykker med en diameter lig med tykkelsen af posten. I dette tilfælde den del af træet, som bliver en del af dåsen med et låg, til at være lidt smallere alle de andre. Det skal også ske her et par gennemgående huller, hvorigennem vil vågne op tobak. Endvidere i de to stykker træ har brug for at hamre små søm. Igen, de har brug for at pre-cut hætten. du skal gøre den centrale akse af de største søm. Dette behov for mere praktisk rotation kværn. Alle - produktet er klar til brug. For at fylde eller fjerne tobakken fra en sådan indretning, tilstrækkelig til at åbne det øverste låg af dåsen. Gør denne enkle kværn med sine egne hænder kan være et par minutter, men du kan bruge det, så længe ikke at sløve bladet.

Lav en grinder møller af krydderier

Dette er måske den hurtigste og mest primitive chopper fremgangsmåde til fremstilling tobak. Alt, hvad vi har brug for at forberede, det er flaskeholdere møller til peber eller krydderier. Realiseringen af en shredder mekanisme i selve møllen er der ingen grund, da det allerede er forudsat der. Ribbon til kværn med sine hænder her og er ikke indstillet. Umiddelbart efter erhvervelse af en sådan indretning kan fyldes til tobak og male det til fine partikler. Faktisk er det eneste, der adskiller dette "hack" fra de sande møller - en slags bearbejdet materiale. Hvis i det første tilfælde, en peber eller krydderi, er den anden fyldt med indadgående tobak. Den største ulempe ved sådanne produkter er den manglende evne til materialet. Dvs. tobak ved formaling straks hældt ud. Derfor, for ikke at spilde det på gulvet, bedes lægge på bordet et stykke papir.

Skarpheden af bladet værktøj

Det skal bemærkes, at skarpheden af bladene, som anvendes i alle disse artefakter (uanset om du har lavet med dine egne hænder bæltet grinder eller et andet instrument) kan afvige væsentligt indbyrdes i en eller anden retning. Men under alle omstændigheder, disse blade er mere tilbøjelige til at vokse sløv end fabrikken modstykker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.