Hjem og familieTilbehør

Plys Plaid: Fundamentals udvælgelse og vaskeinstruktioner

Bløde, komfortable, bløde tæpper eller klassiske plaid mønster - plys tæppe ikke kun dekorere ethvert rum, men også dens indbyggere varmt i dårligt vejr.

Variationer af tæpper: valget af en passende løsning

Hvis du vil købe et tæppe, som fuldt ud vil opfylde de smager af ejeren og udføre sin funktion, er det nødvendigt at forstå deres forskellighed.

Plush tæppe med klassiske plaid print beder klart for et værelse med en pejs og gyngestol. Dette slør er et symbol på komfort, vinteraftener med en kop kakao og små mængder af læsning foretrukne digte af digteren.

Subtile variationer af fleece er uundværlige i rejse. De tager ikke meget plads, men de kan give varme til vejen. Mange mennesker køber et tæppe til at sidde på bålet eller vandreture med et telt.

Hvis du vælger en lys blomster design eller tegneserie tegning, den perfekte fleece tæppe dekoration til soveværelset eller børneværelset, spiller rollen af budgettet, men stilfuld dekoration.

Dobbelt-sidet modeller er ideelle til fans konstant ændre noget i det indre. De tillader dig at øjeblikkeligt ændre stemningen i et rum og for at behage sin ejer Bringing mangfoldighed.

eksklusiv skræddersyning

Eksklusiv fremstilling af tæpper er reelle mesterværker af syning færdigheder. Sådanne tilfælde er i stand til at fremhæve den individuelle karakter af rummet og dets ejer. I en monokrom interiør kan de sikkert giver en stor rolle, som de er helt rigtige.

Hvis det er nødvendigt, gøre opvarme soveværelset, komfort og harmoni skal vælge plys tæppe på sengen. En sådan instans er i stand til at tilføje ømhed, ikke blot i det indre, men også i folks holdninger. Blød, fluffy tæppe giver en positiv stemning, selv om vinduet er grå og trist vejr.

Kriterierne for udvælgelse

Selvfølgelig farver og mønstre til rådighed spiller en vigtig rolle i at vælge covers. Men at købe en overdådigt tæppe, er det også vigtigt at være meget opmærksom på sin sammensætning og størrelse af fnug.

  • Hvis det er nødvendigt, at tæppet dække senge skal kigge efter muligheder med syntetiske fibre. Hvis købet skal bruges som et tæppe, bomuld og uld foretrækkes.
  • Plush tæppe med lang luv ser godt ud på sengen. Men den planlagte brugsintensitet eller dækning af sofaen, skal du være opmærksom på en kortere bunke.
  • Jacquard model med to-vejs mønster er ideel til børneværelser. De dekorere perfekt rummet og tjener som et tæppe, hvis det er nødvendigt.
  • For følsomme mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, er det bedre at stoppe valget på tæppet, som omfattede akryl hersker. Han har ikke blot fremragende præstation, men ikke samle støv.

Hvis der ikke er acrylfibre, sådan et tæppe absorberer støv som en del af tæppet.

farve løsning

Farve plaid afhænger af stilistiske beslutning værelse. Men det kan være en separat, lyspunkt. Typisk er det valgt at matche gardiner eller kombinere med de eksisterende møbler.

Når væggene i rummet lyse nok, overdådigt tæppe på sengen, billeder er vist nedenfor, er det bedre at vælge dæmpede farver. Det anbefales at fjerne enhver tegning eller vælge at udskrive med matchende sengetæpper.

En interessant idé af spillet på kontrasten. Plys tæpper med tyk bunke trykte harmonisk udseende, når deres mørke skygge skiller sig ud i et lyst interiør. Hvis rummet er indrettet i dybe, rige toner, skal det være mere end en bleg slør.

størrelse er vigtig

Med hensyn til størrelse, så er der bør forstå det formål, som den ting sælges. Hvis et tæppe er nødvendig for komfortable sammenkomster i stolen, så den bedste løsning ville være at modellere 150 til 200 cm.

Når de vælger et tæppe som en gave er bedre at begrænse lille pels eksempel med dimensionerne 130 af 170 cm. Denne model er alsidig og egnet til mange formål.

Til dækning af sengene er styret af sin størrelse. Alt for voluminøs at være unødvendigt rod i lokalet. Small - ser latterligt på senge med udskårne gavle, men passer perfekt ind i metallet model.

Metoder pleje teddy tæppe

At plaid længe været en fluffy, blød og bevarer alle dets egenskaber, du har brug for at tage sig af ham ordentligt. Men metoden til vask, rengøring og tørring, afhænger af dets konstituerende fibre.

Samvittighedsfuld fabrikanten angiver altid alle de nødvendige oplysninger om produktet, herunder rengøring regler. Men under alle omstændigheder, er plys tæppe med en stor bunke ikke behandlet i vaskemaskinen, selvom det er stærkt forurenet. Fra dette, er alle praktiske egenskaber tabt og dækning ophører med at være så blød og fluffy.

Plaid skyl i koldt vand. Hvis produktet er en syntetisk forbindelse og en lav bunke er så muligt at maskinvask, men eksklusive høj temperatur og højt momentum tromlen under tørring. Finvask ved 30 grader vil være det bedste valg.

Tørring har også sine egne karakteristika. Det anbefales ikke at hænge produktet i en lodret position. Fra dette materiale strækker og mister sin form. Den bedste måde anses for at være naturlig tørring i vandret position for inddelte område.

Når anbefales de genstridige pletter og snavs på tæppet med fleece for at passere ting tør-renses. Der, ved hjælp af specielle, besparende midler, trække stedet og væsentlige opdatere udsigt favorit tæpper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.