Hjem og familieTilbehør

Vinyl diamant bil Baby: fordele og ulemper

Indsættelse "jernhest" film opnået enorm popularitet blandt de russiske bilister. Sandsynligvis, hver tredje bil er fuld af blankt kulfiber eller mat finish, og at der i dag ikke nogen overraskelse. For ikke så længe siden dukkede op på den bilmarked forbedret kvalitet vinylfolie med ubegrænsede muligheder og afskaffelse af eksterne data. Eksklusiv dyrt belægning kaldet diamant grus ændre det ydre af biler. Hvad er det så unikt? Lad os se det i øjnene.

detaljeret beskrivelse

Vinyl diamant grus på bilen - en stor mulighed for luksus bil klasse. Det ser fejlfrit på en indenlandsk bil VAZ og udenlandsk produktion. Enhver brand pynte luksuriøse klæbemiddel med en diamant belægning. Bare forestil dig hvor din "skønhed" vil skinne med hundredvis af ædelstene i solen - dette tuning vil ikke se bort fra enhver bilist.

Udadtil ligner det en struktureret mat finish, men med en behagelig ruhed. Giv luksus tuberositas millioner af mikroskopiske pailletter. Det er dem, der tonen ydre. Interessant faktum - på en overskyet dag diamantstøv ligner en almindelig mat film, og på en solskinsdag, "lyse op" som en stjerne, med tusindvis af små krystaller. Nu kan du se, hvor dette navn.

Det skal bemærkes, at dens anvendelsesområde er enorm. Det behandles ikke kun kroppen af maskinen, selv belægning er ideel som en udsmykning af kontorudstyr, møbler og gadgets. Af den måde, kan det kombineres med andre typer af film og kombinere farver. Ser kreative og lyse.

Sådan vælger

Vinyl belægninger kan være af flere typer. Meget tynd film bruges til design af reklamebannere, og det er ikke egnet (hurtige pauser) for at indsætte. Vælg den nødvendige tykkelse. Kvalitativ diamant grus bør ikke være mindre end 100 mikrometer. Dette klæbemiddel agent vil tjene dig længe og vil beskytte mod vejret (regn og ultraviolet stråling).

Når du vælger bør være opmærksomme på virksomheden-producent. Vælg et firma, der kun bruger højteknologisk udstyr. Overvej også styrke, typen og elasticiteten af det klæbende lag coating. Før du køber, er bedre til at rådføre sig med en kyndig person til at træffe det rigtige valg og ikke overbetale.

De vigtigste fordele

Vinyl diamantbelagte maling vil skjule unøjagtigheder, ridser og anløbning. Det vil give "jernhest" glans, charme og rigdom. Dette er det bedste alternativ til andre belægninger. Dens levetid vil overraske dig - det er omkring fem år.

Hun er slidstærk og kan modstå både høje og lave temperaturer. Film Chameleon fås i forskellige farver, så alle kan hente en skygge for alle. Det har en temmelig fleksibel struktur og store strækninger, der gør det muligt selv store emner at indsætte, uden nogen særlig indsats.

mangler

Diamanten grus har flere ulemper. Hvis din bil har været ujævnt malet, under fjernelsen af malingsfilmen til at forblive på det. Det anbefaler ikke sin delvist anvendes, da udbrændingstiden af bil overtræk og klæbelaget fjernelse maskine vil se grimt. Må ikke vaske bilen limet magt bruser, da det er muligt delaminering og skader krummer.

udgifter til

Forskellige producenter værdi afviger. I gennemsnit omkring 400-700 rubler / meter er diamant grus. Filmen (et foto præsenteres i artiklen) vil give en vinyl-baserede original og fremhæve din individualitet. Entrust arbejde virkelig mestrer. Efter alt, vil det forkerte program uden de nødvendige færdigheder og redskaber ikke blot forårsage skade på malingen, men også til dannelsen af rynker og en hurtig forværring af de fleste klæbende bund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.