HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Tre muligheder for hvor er de bugs i vores lejligheder

Væggelus, disse forfærdelige parasitter blodsugere! Ingen af os er immune over for deres udseende i sin lejlighed eller hus. Hvor er de fejl, og hvor de skal kigge efter? Det er de spørgsmål, vi vil besvare i denne artikel. Læs omhyggeligt!

Myte, er væggelus taget hjemmefra

For nylig, den opfattelse var, at disse parasitter - er de virkelige ledsagere af beskidte og obskøne lokaler. Faktisk er det ikke så! Hjem (eller seng) bug sættes, hvor der er en person - den umiddelbare kilde til sin mad. Ifølge jern logik af disse parasitter er ligeglad med at bosætte sig i ethvert rum. Et andet spørgsmål er, at i den mest rene og med god ventilation chancerne for overlevelse er betydeligt reduceret væggelus, fordi deres befolkning konstant døende og steder for ynglende kolonier er meget mindre.

Hvor er bugs i huset? Den første grund

Desuden er disse parasitter, der absolut ikke bekymrer sig om den hygiejniske tilstand af dit værelse, kan de fik, og helt ved et uheld. For eksempel væggelus ofte bragt fra fjernt rejse. Parasitter på det tidspunkt er i deres larvestadiet. Find dem ved første visning det er praktisk umuligt. Hvorfor sker det? Det faktum, at væggelus kan klamre sig til vores ting stadig i hotellet eller på arten (bare gøre og mider). Efter vender hjem, vi bringer med sig "en levende souvenir" i form af et dusin larver af disse parasitter! Af den måde, oftere bugs lejligheden medbringe kæledyr.

Hvor er de bugs i vores lejligheder? Den anden årsag

Disse forfærdelige blodsugere kan forekomme i dit hjem, sammen med nyindkøbte møbler eller nye ting, fordi i mange butikker ikke overholdes korrekt desinficering. Derudover kan det ske ved købt ud af hænderne på bøger, elektronik og samme møbler.

Hvor er bugs i lejligheden? grunden Tre

Den mest populære måde at distribuere disse værdiløse skabninger er konventionelle ventilationskanaler! Forestil dig et øjeblik en voksen mand bug kan kravle næsten 1,5 meter! Derfor koster det ikke noget at rejse rundt din lejlighed og dermed øge befolkningens størrelse.

Hvor de skal kigge efter?

Så hvor er de fejl, vi allerede kender. Lad os nu finde ud af de steder, hvor de skal kigge efter:

  • Sengerammer og sofaer samt sømmene i madrasser.
  • Sengeborde, kommoder, indbyggede senge og sofaer bokse.
  • Forskellige elektriske enheder (stikkontakter, afbrydere).
  • Parket gulvbrædder, fodpanel, skrælles tapet (og led), de elementer af fyld, og så videre. D.
  • Gamle bøger, skabe, malerier, tæpper, spejle.

Om Hjem

Afslutningsvis vil jeg nævne endnu en grund til, at dit hus kan fik disse parasitter. De kan bringe gæster eller almindelige lønmodtagere, reparere dit værelse. Desuden kan parasitter migrere til dine naboer.

Husk: hvis du befinder dig i huset af væggelus - ikke forsinker! Kampen mod dem skal begynde med det samme. Kun i dette tilfælde, kan du regne med en hurtig effektiv resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.