RelationerMød

Find ud af hvilke spørgsmål, du kan stille fyr i korrespondancen

Hver dag, mange millioner af mennesker verden over bruger mobiltjenester, instant messengers og sociale netværk. Og disse midler de har en mulighed for at udforske, kommunikere, og selv i starten af et romantisk forhold. Mens kommunikere med den fyr ingen vil give dig en garanti for, at du vil blive interesseret i ham, og han vil invitere dig på en dato. Derfor er de fleste af pigerne spørger sig , hvilke spørgsmål du kan bede den fyr i korrespondancen?

Anbefalinger til kommunikation med den fyr

Der er et par retningslinjer for, hvordan du kan være interesseret og holde den fyr. Sandsynligvis, for nogen, de synes også hverdagskost, men de fleste glemmer enkle regler og gøre dumme fejl i første omgang, selv virtuelle kontakt. Først og fremmest, du vil chatte venligt. Hvis du virkelig har brug for en pige til interesse fra det modsatte køn, bør hun opføre sig i et kulturelt og altid har et godt humør. Vi kan roligt sige, at det er værdsat af alle de fyre.

Hvad man ikke skal gøre?

Desuden skal pigen forstå, at hvis det ønsker at få opmærksomhed, behøver du ikke at lyve for at komme ud og noget til at pynte. Som vi ved, dette ikke male. Desuden, hvis dit forhold vil falde i flere faser videre og vil have alvorlige, bliver du nødt til at høste frugterne af deres løgne, og det vil skabe en anden fantasi, og så videre.

Hvilke spørgsmål kan stille fyr i korrespondance og hvordan man opbygger en chat?

Deres adfærd bør bygges afhængig af identiteten af samtalepartner. Ideen er, at en fyr som piger genert, mens andre er reelle stinkers. Derfor, for at give nogle råd er meget vanskeligt i denne situation. Det vigtigste - at opføre sig naturligt. Ellers vil han straks forstå din forlegenhed eller insincere adfærd.

Sådan korrespondance og eventuelle spørgsmål kan blive bedt om fyr i korrespondance?

Nu er det nødvendigt at sige direkte om kommunikation. Sætninger skal udfyldes og slank, let og interessant tekst, bør du ikke også skrive den besværlige design med ord og smil. Keep it simple, selv. Hvis initiativet er begyndelsen af korrespondancen kommer fra dig, så skal du ikke blive pålagt, og også ærlig. Bare et tip, at du er interesseret og intet mere. Og ikke sende en masse humørikoner. Han kan blive ubehageligt, hvis det slynge hagl af smiger og opmærksomhed tegn.

Hvilke spørgsmål kan stille fyr i korrespondance og hans interesse?

Nogle piger stille dette spørgsmål, netop fordi, at fyrene er cool i at kommunikere og til sidst begynde at chatte så godt. Det er ikke nødvendigt at gøre det, især hvis du sende en mail i lang tid, fordi du kan ødelægge alle spirende varme og interesse. I så fald, hvis forholdet er lige begyndt sin udvikling, er det bedst at undgå åbenlyse hentydninger og intim, denne adfærd i sidste ende bare sætte en stopper for den langsigtede seriøst forhold. Hvis du spørger en fyr på en meget personlig emne, kunne det afskrække ham. Sådanne spørgsmål vil være relevant for de senere faser af dit forhold, og nu er det ikke nødvendigt nabyvat omdømme useriøst pige.

Hvordan til at besvare spørgsmålene fyre?

Svar stående åben, men ikke alt for åbenlyst. Glem ikke, at pigen stadig skulle være nogle mysterium. Du er nødt til at kommunikere med den positive og viser ikke, at du er alle dårlige. Konstant klager over pigerne heller ikke lide fyre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.