TravelingRetninger

Park "Tivoli" i København: fotos, adresse, anmeldelser

Park "Tivoli" (København), en af de ældste områder af underholdning og fritid i Europa. Den blev åbnet i 1843. Men på trods af, at efter så mange år, denne park har ikke mistet noget af sin originalitet og popularitet hverken hos voksne eller børn. Selv om der nu er masser af andre underholdning komplekser, er denne have fast holder tredjeplads i Europa i fremmøde. Hvad er disse parker? Mindreværdige "Tivoli" Kun Paris "Disneyland", "Europa" i Tyskland og "Efteling" i Holland. I hjertet af København finder du denne hylende morsomme byen - en sand oase af afslapning. Lad os tage en tur gennem stræder i disse vidunderlige haver og se, hvad de er så tiltrukket af mennesker.

Placering haver

Forlystelsespark "Tivoli" (København) er placeret i hjertet af den danske hovedstad. Hans adresse - Vesterbrogade 3. Næste - Andersen Boulevard. Du kan nå det med tog. Tættest på parken banegård - "København H". Parken er placeret på tværs af gaden fra det. Selv der kan du tage bybusser. Til parken er flere ruter: 1A, 2A, 5A, 9A, 11A og 40, 250 og 866. Mange turister, der er simpelthen besøge seværdigheder i byen, også, ikke forbi parken. Efter alt, er det placeret nær Københavns Rådhus. Og fordi det er beliggende i centrum, mange kommer tilbage selv sent om natten. Efter alt, på dette tidspunkt haven er især vidunderlige.

historie

Amusement Park "Tivoli" i København (Danmark) blev grundlagt officer Georg Carstensen. Interessante legender tale om det. Tilsyneladende denne officer diplomat familie ikke har nok midler til at gennemføre sin storstilede plan. Så overtalte han den danske kong Christian den Ottende afsætte jord specielt til parken og fri det fra skatter for de første år. Han fortalte ham, at det kunne redde landet fra revolutionen, fordi når folk har det sjovt, er de ikke involveret i politik. Monarch aftalt på den betingelse, at der i haven er der "intet uanstændigt." Men et par år senere danskerne stadig tvang kongen til at acceptere forfatningen, men parken er allerede blevet bygget. Dens navn stammer fra den eponyme parisisk haven. Først var det bare en park til festivaler, hvor bands spillede, mine damer og herrer gik sindigt langs stier, og kunstnerne var på de steder. Og i begyndelsen af det tyvende århundrede begyndte at bygge attraktsony for børn. Nu, næsten hvert år tilføjet nogle helt nye underholdning.

beskrivelse

Park "Tivoli" (København) spredt over et areal på mere end firs kvadratkilometer. Her fire millioner besøg årligt. Dette er et fantastisk sted at slappe af, have det sjovt og reducere børn til en gåtur. Måske er der nogle meget kloge moderne attraktioner, som i andre typer af "Disneyland" af sådanne parker. Men det ligner mere et eventyr rige. Derfor er ikke kun turister, men også beboerne i København og omegn - en hyppig gæst i haven. Det er interessant, at her og formået at få sig selv Andersen, men parken er ikke godkendt. Men Walt Disney tænkt på at bygge sit underholdning imperium lige efter besøger "Tivoli". Parks popularitet på det tidspunkt brugte den frygtelige måde nazisterne besatte Danmark. De blæste det op i den sydlige del af tegnet af lokale modstand tropper. Men det lykkedes genopbygget efter krigen.

Virkemåde og entré

Park for at åbne sæsonen. Han tager turister omkring midten af april til anden halvdel af september. Men i vinteren Halloween og jul helligdage kan du også besøge parken "Tivoli" (København). Arbejdstid af attraktioner - fra elleve om morgenen indtil otte om aftenen. Om lørdagen, parken er åben indtil 12:30 om morgenen, og søndag indtil - indtil midnat. Indgang til haven er værd 120 kroner, genanvendelige billet til forlystelser - 200. Børn under syv år kan besøge parken gratis. Hvis du har en såkaldt "museum map" i København, så du går ind i "Tivoli" kun for hende, uden en billet.

haver

Hundredtusinder af blomster, der vokser i parken, hvoraf producerer alle former for originale kompositioner. Park "Tivoli" (København), som ofte er fyldt med billeder af disse spektakulære tæpper af planter, perfekt til aftenen. Så al denne pragt belyst med farvede lanterner, og det lader til, at du er i et eventyr rige nedstammer fra siderne i bøgerne Andersen. Og tre gange om ugen er en parade af fyrværkeri. Overalt streaming smukke springvand, vandrer påfugle og andre eksotiske, herunder vandfugle. Der er en sø med levende fisk.

attraktioner

I løbet af sommerferien parken "Tivoli" (København) giver mulighed for at ride 26 forlystelser, og i løbet af disse glade feriedage som Halloween og jul, og med så meget som 29. Det mest foretrukne tidsfordriv af børn er en amerikansk træ rutschebane kaldet "rutschebane ". Selv om det blev bygget i 1914, der ønsker at ride på det mere end nok. En anden sådan kabinet - "dæmonen" - er længere end en mile, og den når en hastighed på 80 kilometer i timen. Der er endda et punkt nul tyngdekraft. En af de højeste karruseller i verden - "Star Flyer" - er også placeret i denne park. Og der er en stor flysimulatorer og en kæmpe gynge - "Vertigo" "Monsoon" og En af dem - en fyrre meter tårn, omkring hvilke kontrollerede piloter med hastigheder på op til 100 kilometer i timen. Særlig underholdning betragtes som "Andersen land", hvor du kan ride på en hest vogn-stammen. Hvis voksne ikke er alt for glad for morskab, overvejer det et barns leg, kan de også finde noget for din smag. Der er mange spilleautomater i parken.

Andre underholdning og hotel

Park "Tivoli" (København) har sit eget teater pantomime. Det blev bygget i kinesisk stil. Repertoiret omfatter 16 tegneserier forestillinger. Herunder her spiller og traditionelle ideer i den italienske stil med Pjerrot, Harlekin og Columbine. Log ind her er gratis. I midten af haven er en koncertsal, hvor i løbet af dagen gå til koncerter og underholdning programmer af akrobater, klovne og andre kunstnere. I efteråret er der en festival for klassisk musik. Tilbage i parken kører akvariet. På en af de damme er "pirat skib" med venetianske løver på brættet. Og på søen er der et tårn i form af en kinesisk pagode. Børn elsker at se åbningsceremonien af skilsmisse Morsom vagt. I hele området af fangster fri og meget stærk trådløs internetadgang. Hvis turisterne ønsker at bo midt i haven, så til deres rådighed et eksklusivt boutique-hotel "Halo". Han er storslået, og dens arkitektoniske stil er lidt ligesom Taj Mahal.

Park "Tivoli" (København): besøgende anmeldelser

Turister elsker at disse haver er placeret nær en af de banegårde i hovedstaden. De prise også rides af forskellig sværhedsgrad - fra børn til de meget betagende. Hvis du er sulten, det giver mange forskellige restauranter - ifølge nogle skøn, 24. Nogle af disse er noteret i den berømte guidebøger. Selv de, der er alt for glad for rideture, nyde en tur i den gamle smukke park, ser på det omkringliggende landskab, maleriske bygninger, blomsterbede og en række af karrusel. Disse haver med deres magi, unikke atmosfære forlade en af de mest behagelige oplevelser af en ferie i København. Turister mener, at dette er det bedste sted i Danmark at fejre nytår. Så parken bliver til en vinter Wonderland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.