Kunst og underholdningMusik

Fidel (sanger). hendes arbejde

Vores dagens heltinde Fidel - sanger. Biografi af hende, og har kreative måder vil blive diskuteret senere. Debut af denne mand på scenen fandt sted i 2013. Hun optrådte Timothy sang kaldet "The Sea". Denne sang blev præsenteret ved det inden for rammerne af projektet "Evening Urgant".

skabelse

Fidel - sanger, der deltog i "fælden" af sammensætningen poster. Det helt klaret læsning tildelte hende vers. Da det er kendt, ikke blot som en mand med en bemærkelsesværdig vokal evner, men også som en dygtig hip-hop kunstner.

Det skal også bemærkes, at Fidel - sanger, der arbejdede på GQ kompositioner. I videoen til sangen hovedrollen mange berømte mennesker, blandt dem: Vladimir Vinokur, Alexander Revva Sergei smøre, Fyodor Bondarchuk, Garik Martirosyan.

Vores heltinde - en ung pige, hun blev født i 1992, den 26. september. Det har en fantastisk vokal, bedøvelse ser og præsenterer scenen utrolig nutidig musikalsk komposition. Dens popularitet vokser hurtigt. Blandt repertoiret skal særskilt nævne sangen "Release", "Ocean" (sammen med L'One), «The Sea", "Jeg vil ikke være bange."

Timothy

Fidel - en sanger, der sluttede sig til etiketten Black Star, som er ejet af den russiske rapper. Snart, inden for rammerne af dette partnerskab præsenterede debut sang med titlen "Jeg vil ikke være bange." Han deltog i Youtube Music Awards, som en del af Black Star Mafia hold. Timothy først bemærket vores heltinde, besøger støbningen af "unge blod".

interessante fakta

Fidel - en sanger, der er af russisk oprindelse og kendt i offentligheden kun under sit kunstnernavn. Men hendes rigtige navn er Ksenia Pavlova. Mærkeligt, pigen er ikke kun en stor sanger, har hun vist sig i og som sangskriver. "The Voice" deltog i støbning for projektet.

Særlig opmærksomhed blev henledt på sin første musikvideo til sangen "Jeg vil ikke være bange." Det skal bemærkes, at forfatteren af sangen udførte performer selv. Det erkendes, at gennem dette arbejde vil gerne formidle til publikum tanken om, at i enhver situation, selv de mest alvorlige, der kan være forbundet med tab, følelser, frygt, smerte, skuffelse og ødelæggelser derude. Ifølge den sanger, hun vågnede op en morgen, du har brug for at finde styrken til at fortsætte med at leve og tro på lykke. Det skal bemærkes, at selskabet samarbejder med vores heltinde - Black Star Inc, blev etableret i 2006, i det øjeblik det er et produktionscenter og et lydstudie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.