Kunst og underholdningMusik

PPL klub - en af de mest fashionable steder i Moskva

PPL klub - institution, der kombinerer en natklub og en restaurant. I løbet af dagen, kan du komme her med kolleger til middag eller forretningsfrokost. Og ved mørkets frembrud tilbyder et stort dansegulv. Vil du vide mere om dette sted? Så har du brug for at læse artiklen.

beskrivelse

Hvor er PPL (klub)? Moskva, ul. Derbenevskaya, 20, stuen -. Her er den nøjagtige adresse på virksomheden. Club-restaurant er placeret i en tre-etagers palæ, ikke langt fra Garden Ring. Du kan få her med Metro. "Paveletskaya" endestation.

Navn PPL står for mennesker for mennesker, som oversat til russisk betyder "skabt af og for mennesker." Der er faktisk alle betingelser for komfortabel hvile.

interiør

PPL klub er indrettet i stil med teatrets 30'erne. I en institution oprettet af hyggelig og varm atmosfære. I klubben er der gratis parkering.

Rummet består af to værelser og restauranter, beregnet på 100 personer. Du ønsker at organisere en buffet bord eller banket? Så bør du leje en stor hal. Dens højdepunkt er den tre-etagers ramme balkon. De tjener også som en VIP-zone, fremstillet i form af kasser. Der kan du få der uden at gå gennem en fælles indgang. etageareal på 800 sq. m. Dette værelse ligger stationære scene (8 x 12 m) med professionel musik og lysudstyr.

Lille hal kan rumme 100 banket og cocktailparty 300 pladser. Den leveres med en komfortable møbler: borde, stole med ryg og bløde sofaer. For vægge, gulv og loft på en miljøvenlig og brandsikre materialer.

I udformningen af klubben kombinerer en række forskellige farver og teksturer, tendenser og stilarter. Plasma paneler, store dynamiske skærm og multimedia projektorer - alt dette gør enhver ferie i et fantastisk show.

restaurant

PPL klub - et sted, hvor du kan ikke kun dans, men også et velsmagende måltid. Den lokale restaurant serverer asiatisk, Middelhavet og europæiske retter. Chef Dmitry Yakovlev skaber sande kulinariske mesterværker. Salater, varme retter, forretter, fisk og kød delikatesser, udsøgte vine, cocktails - alt er altid på menuen.

Dagligt fra 12:00 til 17:00 tilgængelig forretningsfrokost. Bordbestilling på telefon (495) 500-21-18.

Den gennemsnitlige checken udstedes i mængden af 000 rubler 1000-15. Vi accepterer kort MasterCard, Visa og andre.

Som konklusion

Vi talte om, hvad en klub PPL. Dens største fordel kan kaldes et højt serviceniveau, overkommelige priser og en kreativ rum dekoration. Der lægges særlig vægt musikalsk akkompagnement. I løbet af dagen er der levende musik. Og natten dansegulvet "revet" fra brandbomber hits.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.