Nyheder og SamfundNatur

Georgiens Pankisi Gorge. De liv Pankisi Gorge?

På vores jord er mange sådanne steder, som på én gang blev en kilde til konflikt gennem religiøse tendenser eller nationale interesser. Det er derfor, samtidig mystisk og skræmmende er Pankisi Gorge. På dette tidspunkt brød en militær konflikt ud mellem repræsentanter for Georgien og Rusland. Hvad er arealet i øjeblikket? Og dalen lever i dag?

Kort information om Pankisi Gorge

Pankisi Gorge - er et aflukket område, der ligger omkring 161 km fra Tbilisi og ikke langt fra Den Tjetjenske Republik. Dette repræsenterer et bestemt sted dal, som ligger på kysten bjergfloderne Alazani, med en samlet længde på 28 km og en bredde på mere end 5 km. Det er dækket med tæt vegetation og fantastisk udsigt over bjergene og landsbyer.

Hvad folk bor i Pankisi Gorge?

Den Pankisi Gorge er hjemsted for folk af forskellig nationalitet. Så lokale kan møde en masse georgiere og osseter, der kom her i årene 1901-1910 og bor i syv landsbyer: Khalatsani, Kutsahta, Pichhovani, Dumasturi, Koret, Tsinubani og Argohi. Dalen er også hjemsted og Kistinians, der er fjernere slægtninge til tjetjenere fra det nordlige Kaukasus. I 1990 flyttede her en masse flygtninge fra Tjetjenien.

Hvad folk siger om Pankisi Gorge?

Pankisi Gorge - et unikt sted, som er forbundet med en lang række myter, legender og rygter. For eksempel har nogle kilder hævder, at det er her, den særlige tjenester amerikanske var engageret i uddannelse islamisterne og deres efterfølgende anvendelse til brændstof konflikter i forskellige lande, herunder Irak og Syrien. I dette tilfælde, da rekruttering af terrorister, blev præference givet til borgere med tjetjenske rødder.

Andre kilder siger, at Pankisi Gorge er hjemsted for mange farlige terrorister, den internationale liste over eftersøgte. For eksempel er det er fødestedet for en af lederne af terrororganisationen "LIH" - Tarhan Abu Omar al-Shishani, bedre kendt som General Red Beard. Også nogle data tyder tilstedeværelsen af særlige "uddannelse base" slugt på hvis område uddannede militante fra "Al-Qaeda".

Atter andre siger, at i mangel af udsigterne for den yngre generation, mange lokale i deres søgen efter en nem og imponerende indtjening orlov til Syrien, hvor der støder op til kriminelle grupper.

Fjerde påstand om, at Pankisi tjetjenerne længe er blevet solgt, og at der er næsten ingen georgierne. De blev simpelthen smidt ud herfra. Men de fleste af de rygter forblev rygter, fordi de gentagne gange har afvist af repræsentanter for de georgiske myndigheder. Fordi de fleste af påstandene - kontroversiel.

Kriminelle historie af slugten i detaljer

Hvem ville have troet, at i denne maleriske hjørne, ligger få meter fra Main Kaukasisk Ridge, vil præsentere militær konfrontation. Desuden har Pankisi blive en væsentlig klump konflikt og den igangværende strid.

Det var her, ifølge kilder, blev set handler ulovlige stoffer og våben. Dette er, som vi tidligere har sagt, samledes flygtningene under Anden tjetjenske krig, og med dem gik lyse og radikale grupper. For eksempel, blandt dem var de bander ledet af Ruslan Gelayev. Så uden at tænke, indtil 1999 boede i det område af slugten Kistinians 5000, og siden begyndelsen af den terrorbekæmpelse operation i Tjetjenien kom her omkring 7000 flygtninge.

I 2000 først begyndte at dukke oplysninger om militante i dalen. Folk begyndte at tale om de nye bander af militante krigere jages røveri, handel med våben og narkotika. I en kort span tid har Pankisi blevet den mest kriminelle distrikt i Georgien.

I december samme år havde de georgiske myndigheder ikke mere end tid til at reagere på disse oplysninger, og træde ind i slugten omkring to bataljoner af de interne tropper i landet. Men selv med deltagelse af militæret til at løse problemet med ophobning af militante lykkedes ikke. Det er tættere på sommeren 2001 blev besluttet at deportere Ruslan Gelaev Abkhasien. Men faldet af pistolmanden og hans medskyldige kom tilbage.

Tættere på 2002 igen, "brød ud" af Georgien. Pankisi igen blevet en krigsskueplads. På dette tidspunkt i landet der var nogen forvirring mellem tjetjenere og osseter. I dalen begyndte at tale om nogle stjålne ossetere, den blodige "tvist" på grund af religiøse temaer og nationalisme, for tyveri, angreb på husdyr, om vold mod kvinder, etc. Om natten, lokale siger, mens du går på gaden, det var meget farligt.

Alle disse oplysninger er ikke gået ubemærket hen. Som et resultat, har de georgiske myndigheder ikke bringe konflikten til en rigtig "beslægtet vendetta", så de georgiske myndigheder har indført igen i kløften interne tropper. Samtidig, den amerikanske regering begyndte at tale om planer om at sende sin militære ind i dalen for at bekæmpe de "løsslupne" terrorister. I stedet sommeren 2002 holdt fælles militære øvelser i de to hære (amerikanske og georgiske), som blev overværet af omkring 1500 georgiere.

Samtidig amerikanske embedsmænd sammen med de georgiske myndigheder er begyndt at udvikle en plan for bekæmpelse af militante. Om ham terroristerne har lært, besluttet ikke at vente på gengældelse. Så de skyndte sig at forlade dalen, flytter til den nærliggende russisk territorium. Samtidig repræsentanter for Rusland beskyldte Georgien for at hjælpe terrorisme, at der fulgte en barsk reaktion - Moskva påståede involvering i konflikten. I dette tilfælde er det refererer til bombningen af Pankisi Gorge, som ifølge påstandene om de georgiske myndigheder, var arrangeret af den russiske luftvåben.

"Og hvis drengen var alle"?

November 27 Valery Khaburdzania, dengang den fungerende minister for statens sikkerhed i Georgien, gav en redegørelse. I det, han talte om de påståede russiske helikoptere, der er indrejst ulovligt på landets luftrum og begyndte at bombe slugten i Hadoringa. "De er bange lokale beboere," - han udtalte en. Denne samme version blev bekræftet af pressen service af grænsekontrol for Den Russiske Føderation for North Caucasian regional forvaltning.

Nikolai Deryabin, leder af pressetjenesten af Forsvarsministeriet for Den Russiske Føderation, besidder en anden mening. Han benægtede beskyldninger fra georgisk side, med henvisning til luftangreb på militante positioner kun vejledende, og derefter, da de forsøgte at komme ind i russiske grænse.

Hvad endte kampen med terrorister i kløften?

I august 2002, den georgiske regering ledet af tidligere præsident Eduard Shevardnadze afholdt en terrorbekæmpelse drift. Baseret på dens resultater blev bekendtgjort, er, at terroristerne i dalen længere.

Ifølge statistikker, blev myndighederne rundet op og taget ud af kløften 800 tjetjenske radikaler, og med dem, og nogle 100 arabiske krigere. Dette blev fulgt op af en erklæring fra myndighederne, at Pankisi Gorge er ikke et arnested for jihadisme. Terrorister elimineret, så livet for befolkningen er vendt tilbage til det normale.

I det samme forsøgte de tjetjenske myndigheder til at forhandle om en humanitær korridor for at returnere sine flygtninge fra Georgien. Nogle af dem vendte tilbage. Men mange har besluttet at udsætte. Og kun få har besluttet at flytte til nabolandene: Tyrkiet, Aserbajdsjan og europæiske byer.

Den Pankisi lever i dag?

Hvad sker der i Pankisi Gorge i dag?

Og selv om konflikten i Pankisi er næsten opbrugt, på dette sted med jævne mellemrum blusser op flere stridigheder. For eksempel, i 2013 dalen var igen skueplads for en slags inter-etnisk konflikt, hvor tjetjenere og lokale georgiere var involveret. Ifølge øjenvidner, fem indfødte Georgiens vendte hjem og på vej mødte repræsentanter for den tjetjenske diaspora. Ord for ord, og i venerne på deltagerne i konflikten kogt "hot blod". Kæmp fulgte, hvorunder en af de tjetjenske repræsentanter blev såret af et slag af økse og blev bragt til hospitalet.

Problemet blev afviklet først efter indgreb fra georgiske myndigheder. Georgisk indenrigsminister personligt talte med repræsentanter for de to samfund. Som et resultat, at parterne nået et kompromis. Hvor længe i dalen af stilhed, vil tiden vise.

Pankisi (Georgien) anmeldelser af de lokale beboere

I øjeblikket er kløften er de lokale meget blandede anmeldelser. Nogle mennesker betragter det som et "arnested for banditter" i dag. Andre siger, at der er en regelmæssig forekomst etniske slagsmål og slåskampe. Andre beundrer den vidunderlige natur af dalen og tilbyder en blis nye stier langs slugten. Kort sagt, at forstå Georgien bør mindst én gang for at besøge hende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.