Nyheder og SamfundNatur

Asiatiske helleflynder: størrelse foto

Asiatiske helleflynder er en meget flot usædvanlig fisk arter, som også er en temmelig velsmagende. Det betragtes som en delikatesse, og parabol ud af det kommer til at betale en stor sum. Den lever på dybder Stillehavet eller Atlanterhavet, så det er ret vanskeligt at udvinde. Men ikke nok med det øger udgifterne til delikatesse.

kropsbygning

Hjælp aftale med strukturen i kroppen, som har den asiatiske helleflynder, fotos, arrangeret i artiklen. Det er langstrakt, toppen er dækket med store skalaer. På begge sider af munden skarpe tænder er anbragt i to rækker. Flade læber, hugtænder, der næsten ikke lukke. Dette gør fangsten hellefisk hindres.

Hvad er overraskende er placeringen af øjet. De er kun den ene side af dyret, som er unik af sin art. Blind del af en anden farve, er det meget lettere. Den ene hvor øjet - brunlige, undertiden med blå eller sort farve.

I størrelse fisken kan nå op til en meter, men der er også mindre prøver. Normalt i disse farvande, hvor fiskeriet sker, er det aldrig vokser til sin maksimale størrelse. Brug først en gammel fisk i en fødevare er ikke så nyttig og velsmagende. Og for det andet, er det simpelthen ikke har tid til at blive gammel, da lystfiskere nøje overvåge den unge og sub-voksen generation.

arter

Asiatiske helleflynder strelozuby - en af en slags. Men han har en amerikansk modstykke. De er fordelt på hver sin side af Stillehavet kyster. I virkeligheden er de ikke meget anderledes, og for det meste kun observeret lighederne mellem dem.

For fladfisk ægte amerikansk, og asiatisk helleflynder, størrelsen af hver af dem til at nå en meter. Begge bliver kønsmodne på nogenlunde samme alder. Hannerne kan fortsætte avl på 6-7 år, hunner - i 8-9 år. Det skal bemærkes, at alle hellefisk er rovdyr.

Forskellene ligger i, at den asiatiske hellefisk gå for at gyde i efteråret, USA - i foråret. Det er sandsynligt, at dette skyldes den temperatur regime. Ud for kysten af Amerika er køligere, så ynglen kan overleve i sub-nul vintertemperaturer. Omkring Asien, på den anden side, varmere. Som følge heraf vil det varme sommervejr ikke være et belejligt tidspunkt for vækst og udvikling af unge fisk.

reproduktion

Det er svært at finde en mere individuel fisk end den asiatiske hellefisk. Billeder kan bevise det. Først fiskene har en asymmetrisk form af kraniet. For det andet kan de kun se den ene side af kroppen, da der ikke er andre øjne. Men når det kommer til reproduktion, fra helleflynder proces er mere eller mindre standard og sædvanlige.

Når puberteten hanner og hunner gå for at gyde. Dette sker i efteråret eller vinteren. Derefter de første throw æg ved en dybde på op til én kilometer. Men de fleste af æggene findes i en afstand af 300-500 meter. Det er nødvendigt, at vandtemperaturen på dette tidspunkt ikke falder under 2-10 grader.

I den ene metode hunnen kan efterlade en masse æg. Deres antal når op på 3,5 mio. Men for at overleve, selvfølgelig, kan ikke alle. Næste yngleperioden er afsluttet, fordi hver bær begynder sin uafhængige udviklingsvej.

Fødslen og udvikling

Når ynglesæsonen kommer, den asiatiske hellefisk lægger æg, der ligner larver. Dette skyldes det faktum, at de har en meget stor størrelse. Hertil kommer, siden fødslen, mens den stadig i den fase af æg, helleflynder er allerede i stand til at forsvare sig. Over deres øjne og omkring gælledækket pigge arrangeret, med hjælp af hvilken de kan køre væk de små rovdyr samlet for at spise.

Det skal bemærkes, at andre typer af hellefisk, med undtagelse af de asiatiske og amerikanske tilsvarende pigge er fraværende.

I udseende, æggene virkelig ligner larver. De er tynde og let langstrakt. Hertil kommer, deres farve lidt falmet. Mest sandsynligt, dette skyldes den livsstil af fisk - hun bor i en dybde, hvor det er svært at få sollys. Æggene kan klække kun ved en temperatur på 6 grader til 16 timer. Dernæst går de gennem flere stadier af forvandling, og i sidste stadie ligne normal skrubber. Det sker i alle medlemmer af familien, ikke nødvendigvis hellefisk.

Udvikle yngel hurtigt, i en alder af tre måneder, de allerede ligner strukturen af den voksne krop. Men alder, egnet til reproduktion, kommer temmelig sent. Af denne grund, nogle kysten fange fisk under overvejelse, er under overvågning. Hvis det ikke er bosat i det område af fiskeriet, kan det nå en alder af 30 år, og først derefter dø af alderdom.

mad

Asiatiske helleflynder - en rigtig rovdyr. Desuden vil han aldrig spiser planter eller alger. Nogle fisk nogle gange gøre sådan en sort, men ikke helleflynder.

Som for mad, hellefisk i det lange løb alligevel, hvad de skal spise. De kan spise en lille fisk, krabber, rejer og så videre. Kort sagt, de er egnede til mad er noget kød, der kun møde dem på vejen.

Fish hellefisk foretrækker sej og sild, men ikke mod de andre repræsentanter for fladfisk familie. Desuden er det ikke nødvendigt, at offeret var en mindre, endnu vigtigere, at hun ikke kunne slå igen.

Hellefisk ligesom hvirvelløse dyr, især - blæksprutte. Men de er, de kan kun spise om sommeren, når stigningen i de øvre vandlag.

På steder, hvor fiskeri fisk er ofte fodret hver for sig. Det kan være små unger, specielt holdt med henblik på, eller større virksomheder, men hakket.

dimensioner

For nylig, ofte opstår spørgsmålet om, hvilke af disse repræsentanter vil være mindre:

  • Spækhugger.
  • Asiatisk helleflynder.
  • Seahorse.

Spækhuggere er de største repræsentanter for delfin familie. Hanner nå en længde på 10 meter, kvinde - 7. Derfor kan denne udførelsesform foldes på en gang.

Hvem er mindre: Asiatisk helleflynder eller hav hest? Som nævnt ovenfor, skrubbe vokser op til 1 meter, men oftere det sker med en længde på 70 cm. Den største søhest kan nå kun 30 cm. Det vil således være den mindste af følgende muligheder.

Hvis vi betragter de repræsentanter fra trawl fangster, er de generelt ikke mere end 50 cm. Den lille fisk udsættes i naturen i fiskeriet. For stor, også fordi dens kød vil ikke være så velsmagende og saftig, ligesom den unge.

levested

Asiatiske fisk hellefisk lever hovedsageligt i den nordlige del af Stillehavet og Atlanterhavet. Det kan også findes i Beringshavet, Okhotsk-havet og Det Japanske Hav. I sidstnævnte tilfælde er tilstedeværelsen af hellefisk er ekstremt sjældne.

Nogle gange findes i den maritime region, men i privat. Der falder han ud af vandet i Sakhalin, så ingen værdi for fiskeri er det ikke. Den mest udbredte observeret i det nordlige Stillehav. Her fisk fundet ud for Sakhalin-øen og til den vestlige del af Alaska.

Hellefisk dvæler ved den dybde, af denne grund, at han har en karakteristisk flad formen af kroppen. Unge, der allerede er blevet fuldgyldigt individer, men endnu ikke har nået yngletiden, forsøge at holde lavere end voksne fisk. Det er sandsynligt, at dette skyldes instinkt selvopholdelsesdrift. Seniorer nødt til at klatre op til at forlade æggene.

handel

Hellefisk er en værdifuld kommerciel objekt, da det har en god saftigt kød og fedt med fremragende smag. Ekstraktion fisk sker normalt med trawl eller lag. Sidstnævnte metode anvendes sjældent.

En passende tidspunkt for fiskeri er det efterår og vinter, da de fisk stiger over en dybde til at forlade æggene, at blive født og vokse afkom.

Når trawlet bliver asiatiske helleflynder, dens størrelse normalt ikke overstiger 50-70 cm. Dette skyldes, at de små fisk gemmer sig i dybet, og de behøver ikke at klatre højere som evnen til at formere sig er endnu ikke udviklet.

konklusion

I oceanerne er umuligt at finde en mere smuk, overraskende og unikke fisk end den asiatiske hellefisk. Billeder med hans billede dekoreret med mange brugernes computere, og de billeder forårsaget ægte glæde. Det bør også blive mindet om den vidunderlige smag. Hvis du skruet op for muligheden for at prøve en skål af denne fisk, kan du ikke opgive det. Og, selvfølgelig, så glem ikke om ernæring. Alle skaldyr rig på næringsstoffer, der er nødvendige for den menneskelige krop. Men helleflynder har bogstaveligt mirakuløse egenskaber. Folk føler sig bedre efter at have spist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.