HobbyBordspil

Board game "Carcassonne børn": spillets regler, anmeldelser

Blandt de moderne brætspil for børn fremtrædende indtager strategi "Børn Carcassonne" fra Hobby World. Dette er en børns version af den verdenskendte strategiske og økonomiske spil "Carcassonne" er meget enkel, men det er ikke kedeligt. En fascinerende og smukt designet, kan det lysne op børne- og familie fritid, bringe en masse sjov til spillere. I dette spil sjovt simpelt plot passer perfekt med enkle, meget klare regler. I denne version af den berømte spil med glade børn, der leger i de forskellige lande i verden.

spil Genre

Ved genre "Kids Carcassonne" - det er en strategi. For at spille og vinde, enkel og lykke er ikke nok. Dette er - en afslappet, men dynamisk spil, der kræver spillere til mentale operationer. Børn bliver nødt til at tænke grundigt over deres bevægelser og beregne yderligere handling modstandere, at træffe kvalificerede beslutninger, der vil føre til sejr.

historie

Hvad spil? Grunden er ganske enkel og endda sjovt. Hvert år i Frankrig, den 14. juli fejre. Og Carcassonne, et af de områder i landet - er ingen undtagelse. Her, i denne dag med sjov og løssluppenhed, ikke kun børn. I husdyr og fugle, også en slags "ferie". Køer, høns, katte, svin, får græsser udsættes i naturen, og dyrene legende scatter i forskellige retninger. Der er således rebyatni sjov - kører rundt i byen og dens omgivelser, finde og køre væk til deres hjem alle levende væsener.

For hvad alder passende?

Spillet skabere påpege, at "børn Carcassonne "- et brætspil designet til børn under 4 år og ældre i virkeligheden er det ikke kun børn, men også familie underholdning, der vil gøre enhver aften interessant ..

Fire-kids spil trækker et simpelt plot, levende design, evnen til at demonstrere evnen af logik. Ifølge forældre, er dette spil designet til børn i alderen op til omkring 8 år gammel, men det hele afhænger af det enkelte barns interesser.

På grund af enkelheden i reglerne i dette spil, kan børnene lege på egen hånd, uden medvirken af en forælder eller en anden voksen. Med andre børn af førskole og folkeskole børn leg kan være en spændende og givende underholdning.

Valgmuligheder

I boksen med spillet er:

  • Cards jord dele 36, som tilsammen udgør spillet område;
  • 32 figurer af mænd (alle 4 farver -red, grøn, gul og blå, 8 stykker);
  • De nærmere regler for spillet.

Kvaliteten af spillets elementer er meget høje. Alle af dem er lavet af sikre og miljøvenlige materialer. Lyse og farverige kvadrater med jord er lavet af en hård slidstærk pap, og tallene - lavet af træ. Høj modstandsdygtighed over for slid - en af de mange fordele ved spillet.

regler

Reglerne er meget enkle, endda en fireårig børn vil ikke have problemer med deres forståelse. Spillet "Kids of Carcassonne" deltage fra 2 til 4 spillere. Hver udstedte tal mænd af samme farve. Når deltagerne er mindre end fire, er tallet af "ekstra" farver i spillet er ikke involveret, er de sat til side.

Hvert kort viser en del af arealet af Carcassonne med stier, der passerer kortet gennem enten ligge an mod genstanden (bygning, flod, brønde). Malet og børn i tøj i forskellige farver, der løber langs stierne. Absolut alle kortene passer sammen. Før starten af spillet kortene, inverteret "skjorte" opad blandet. Af den samlede stak af spillerne tage dem én efter én og placeres på bordet eller på gulvet billedet op.

Målet - hurtigere end de andre spillere sætter deres tal på lige vilkår. De, der formåede at gøre det, bliver erklæret som vinder. Hvis kortene løbe ud, og at placere alle sine tal kunne ikke ingen, vinder den der udbudt det største antal af dem.

Så strategien "Børn Carcassonne" spillereglerne er som følger:

  1. Den første spiller vælger en stak af kort og placerer det i midten.
  2. De andre spillere i en bestemt rækkefølge (f.eks uret), gør det samme. Således efterhånden opbygget kort over området med stier, marker, damme, bygninger.
  3. Spread kort er nødvendigt, så det er i hvert fald en af siderne i kontakt med kortet (r), som er blevet lagt ud tidligere.
  4. Hvis sporet hvilke websteder er afbildet på kortene, er lukket (på en cirkel typen, sløjfe eller hviler i begge ender i et objekt) spillerne, mænd, hvis farver vises på dette spor, sætte oven på deres tal.
  5. For at komme tættere på sejr, må vi forsøge at bygge en lukket bane med mænd af hans farve, og, på samme tid, for at forhindre det gjort de samme modstandere.

I gennemsnit hver part varer fra 15 minutter til en time. Spillet er ikke tid til at kede sig. Tværtimod, knap afslutte spillet, vil børnene gerne vil afspille spillet igen og igen.

anmeldelser

Hvad er af interesse for alle forældre, der planlægger at købe en døs spil "Carcassonne børn"? Feedback fra dem, der havde en chance for at prøve det i aktion. Den generelle opfattelse af forældre, spillet fortjener absolut at indtage en hædersplads i hjemmet igroteke. Det hele er godt: en fascinerende historie, farverigt design og af god udførelse. At spille til den bedste gambling, det kræver en vis mentale aktiviteter, og blive en af de foretrukne for mange børn.

Bestemt, "Børn i Carcassonne" - at udvikle spillet. Det kræver ikke en høj reaktionshastighed, men det er nødvendigt for at afspejle, at beregne deres bevægelser og handlinger modstandere. Takket være hende, spillerne udvikler egenskaber som opmærksomhed, flid, logisk, strategisk og rumlig tænkning, fantasi og forsigtighed.

Efter at have styr på de regler og tricks, lære at tænke og løse deres egne taktikker fjendens intentioner, vil børnene være i stand til at spille i en mere udfordrende og spændende strategisk og taktisk spil.

Child beder om et nyt spændende brætspil? Jeg har brug for en god gave til børnefødselsdag for venner eller familie? Det ville være ønskeligt at fylde hjemmet Toy noget sjovt eller nyttigt at erhverve sjov i børnehave? I alle disse tilfælde, spillet "Carcassonne Children" - et godt valg, der ikke behøver at fortryde. Det vil give deltagerne de levende følelser og nye oplevelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.