Sport og FitnessUdstyr

Poleva bullet 12 kaliber. Bullets 12 Caliber: anmeldelser, photos

Jagt vil aldrig ophøre med at tiltrække en mand. Forbedret teknikker, våben og ammunition. Poleva kugle 12 kaliber er udbredt blandt jægerne i den post-sovjetiske rum. På baggrund af andre artikler i den tolvte kaliber det sammenligner positivt til resultatindikatorerne. Dette gælder for nøjagtigheden af ild og nøjagtighed.

historie

Bullet Poleva 12 gauge blev skabt i begyndelsen af firserne i forrige århundrede. Forfatter-piercing kugler var designeren Viktor Vladimirovich Polev. På hans opfordring, på Kirov fabrikken fiskeri og jagt udstyr (han indsendt RosOkhotRybolovSoyuz) tests blev udført.

Designet og produceret udstyr Felt (fornavnet "Victoria") har sin egen ejendommelighed. blyprojektil design er blevet udformet således, at den uundgåelige deformation under brænding er blevet anvendt til sikkert at holde det i pyzhe-stabilisator.

struktur

Bullet Poleva 12 gauge er designet til haglgeværer, henviser det til switchtype - en overvældende bly element, bundet med en plastforing. For at forbedre tætningen af cylinderen under brænding (tætning) og for bedre passage af projektilet selv over kanalen til hoveddelen af bly løber plastbeholder (af cylinderen, efter det er adskilt fra det).

Poleva kugle 12 kaliber har tre dele.

 • Kuglen er lavet af en legering af bly. Der er muligheder for produktion af messing og stål. Den er formet som en kegle, og ved bunden af stangen er placeret. Han løser det i en plastik liner.
 • Skaft aka wad stabilisator, fremstillet af polyethylen med høj densitet. Den forreste cylindriske del har en snaplås til stangen kugle. Den skrå ribbe (sædvanligvis seks) i flyvning ammunition bibringer rotationsbevægelse. Shank udfører funktionen af obturatoren (forhindrer gas gennembrud).
 • Beholderen i to halvdele, gear slid på hoveddelen og indføres i muffen. Strukturen af beholderen har de funktioner: den indre øvre del er lavet kegleformede. Den nedre del har en fortykkelse og hviler på kanten af skaftet. Når projektilet afviger fra cylinderen, er beholderen opdelt i to dele og flyver væk fra kugle.

typer

12 kaliber kugler Poleva hurtigt vundet popularitet blandt jægere. Forfatteren har skabt et par ændringer i hans skabelse:

 • Poleva prik-2 - har en mindre diameter hoveddel, noget modificeret tot-afsked lukker og et skaft;
 • Poleva prik-3 - kendetegnet ved flad hoveddel med ekspansiv tomrum, som letter deformering ved kollision med det formål;
 • Poleva prik-4 - forsynet med ekspansiv tragt (i stævnen), har en masse på 40 g (anvendes til udstødning af store dyr);
 • bullet Pale-6 - en forholdsvis ny udvikling, en aftagelig tot dig at kompensere for forskellen i diametre af tønder våben af kaliber 12.

I dagens marked er der et par andre muligheder Poleva kugler, de er skabt af forskellige udviklere.

patron gear

Udstyr ammunition bullet Poleva traditionel:

 • indkapslet i muffen hældt krudt;
 • Bullet samlet indsættes i muffen med dosylka til pulver;
 • den er rettet i muffen (producentens anbefalinger - "shalashika") under hensyntagen til længden af kammeret.

Hvis muffen er kortere end kammeret til 3,5 mm, er det bedst at rulle "roll".

Egenskaber

Når udstyret ammunition bullet Poleva skal være opmærksom på følgende punkter:

 • Det er ikke nødvendigt at øge krudtladningen er større end angivet i anbefalingerne. Kraftfuld obturator øge trykket i cylinderen.
 • Hoved i en plastmuffe indsættes til slutningen, således at andelen af beholderen fra hinanden. Skallen kommer i en pose med "stress", som til gengæld vil holde det, og uden at rulle.
 • Denne ordning giver mulighed for brug af flere ærme. Bare nødt til at sørge for, at dens længde ikke overstiger 70 mm.
 • Du kan zavaltsovyvat plastik ærme. Papir er ikke værre, og i nøjagtigheden af brand har ingen effekt.
 • Der skal være kontrol over rigtigheden af installationen beholder. Dette vil bidrage til at undgå at dreje dele af den ene eller begge.
 • Du kan ikke anvende en kugle, hvis beholderen er gratis at komme ind i ærmet. Indikatorer for dødbringende magt vil blive reduceret på grund af defekt tætning. Container og papir, og en plastik ærme bør indgå med "tæthed".

12 kaliber kugler anvendes til Storvildtjagt. Den første bjørn, elg, vildsvin. God dødelig afstand (150 meter) garanterer vellykket jagt. På tidspunktet for målet under indflydelse af overbelastning bly kugle er meget tæt presset ind i skaftet. Dens udfladning er orienteret således, at den er endnu sværere presses ind i det.

Anvend disse kugler til at skyde sport: på "stående rogn" eller "Running sender". Sådan ammunition egnet ikke kun "vende" kanoner, men også halvautomatisk (fx toz-87).

Fordele og ulemper

Pålidelig og præcis, det er populært. Alt andet lige karakteristika forbrugerne vælger Poleva kugler. Anmeldelser af jægere på nøjagtigheden af slaget eneste positive. Derudover dødelig shot interval er 150 meter.

Det er ingen hemmelighed, at de tolv-gauge shotgun, udstedt ved Izhevsk fabrikken, varierer i diameter fra tønden Tula modstykker. Beholder med en tot kugler Poleva-6 giver forskellene kompensere, hvilket giver dig en fuld, en mere kraftfuld skud. Når gasserne i begge pistoler ikke knækker.

Der er tre fordele ved kuglen af feltet:

 • Ingen yderligere pakninger og vælter sig;
 • arrow-form kombineret med wad-stabilisator giver stabil flyvning er altid den "hoved" fremad;
 • bullet deformation element tjener som en pålidelig forbindelse til den ledende tot.

Ulemperne ved produktet omfatter den manglende evne til at fremstille kugler i improviseret hjem på grund af plastdelene og dets komplekse form. Ved lave temperaturer elasticiteten af plastforing er tabt, hvilket reducerer effektiviteten af skud. Shooting kugler Poleva lidt produktive i højt græs, tæt busk og den anden busk. Når græsning kugle, selv en lille forhindring afbøjning vinkel er for stor til målet. Sidstnævnte ulempe let korrigeres ved at udføre kugler fra et hårdere materiale - messing og stål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.