Sport og FitnessUdstyr

Sådan vælger du den rigtige videoer

I ønsker at dyrke sport ofte rejser spørgsmålet: "Hvordan til at vælge de reklamer" i denne artikel, vi prøver at forstå det i detaljer.

Generel information om rulleskøjter

Overvej først, hvilke komponenter har rulleskøjter. Valser består af de mest sko, ramme, hjul, snørebånd og forskellige manchetter. Det er i disse øjeblikke, anbefaler vi opmærksom, gad vide om , hvordan du vælger videoer.

Rulleskøjter er forskellige typer afhængigt af det formål, som du vil erhverve dem. Der er videoer lavet specielt til høj hastighed kørsel, eller for eksempel til at udføre forskellige tricks. Valget af rullerne er ganske bred, så vi liste dem, der ikke er værd at købe en nybegynder skatere.

Fanget i butikker lave ruller, de er beregnet til at udføre tricks, der er ud over styrken i de nyankomne. Derfor er disse tilbehør er absolut ikke egnet til dem, der lige er begyndt at blive involveret i skøjteløb. Også for folk med ingen erfaring in-line skating er ikke egnede ruller med fem hjul. De er designet til high-speed kørsel, og fordi de er vanskelige at håndtere begyndere. Du skal også være opmærksom på tilgængeligheden af bremserne på rulleskøjter. For en nybegynder er det vigtigt, at bremsen. Tro mig, det er ikke nødvendigt i første omgang at tage for meget fart.

Sådan vælger rullerne

Det første skridt er at gøre opmærksom på sig selv sko rulleskøjter, fordi det var ham, der "holder" foden, og dette direkte påvirker balancen og komfort. Det er vigtigt, at du har været op til mærket i denne komfortable sko. Sko kommer i flere typer: bløde, hårde og kombineret. Hver af dem har sit eget særpræg.

Hvad er bedre at vælge videoer

Ikke længe siden, den mest almindelige form for sko var hårdt. Han er godt beskyttet mod at blive ramt og perfekt indfanger benet. Men for nylig blev populære videoer med bløde støvler. Han er fleksibel og let at udføre forskellige tricks. Men for begyndere denne type kan ikke være meget velegnet.

Kombinerede støvler består dels af bløde elementer, og delvist - fra stiv. Denne type kunne kaldes en "gylden middelvej".

Hjulene på rulleskøjter er meget vigtigt, at alle lejer anvendes i dem. Hvilket selskab til at vælge videoer? Dette er et spørgsmål om dine præferencer og smag. Men skating ukendte selskaber (som kan tilbyde lav kvalitet forfalskninger) nogensinde brugt en god indflydelse i modsætning til produkter kendte mærkevareproducenter.

Hjulstørrelse varierer også, alt efter de mål, som valsen. Betragtes den mest alsidige hjulstørrelse 76-82 mm.

Rammer kommer i metal og plast. Metal ramme let at overclocke, men disse rammer er et minus - en stærk vibration.

På disse funktioner skal først være opmærksom på, når du vælger skøjter. Det er fortsat at huske endnu engang, at når du køber skal du ordentligt prøve på skøjter: stramme alle de klip og snøring. Bær tilbehør bør være på sådan en sok, der har planer om at bære, når ridning, bør du være komfortable i skate.

Nu hvor du ved, hvordan du vælger de videoer, og du kan bruge disse tips så hurtigt som muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.