Sport og FitnessUdstyr

Hvordan man vælger en luft riffel? Luftgeværer. Specifikationer, fotos

I dag, i vinduerne og kataloger specialiseret pistol butikker repræsenteret af luft pistoler i forskellige lande og selskaber. Det har et andet formål: at forskere og amatør sportsskydning, airsoft, samt under vandet og traditionel jagt. Mange mennesker, der for første gang konfronteret med sådan en udsigt og et udvalg af våben, der ofte ikke ved, hvordan man vælger en luft riffel. Hvilket er forståeligt, fordi jagt og fiskeri er ikke en-dags, en-gang hobbyer, det er snarere en måde at leve på. Derfor bør valget af udstyr til denne hobby blive behandlet seriøst og kompetent til at skynde sig at købe dyre ting ikke samler støv et eller andet sted i det fjerneste hjørne.

Hvem har brug for det?

Alle elskere af våben er opdelt i to kategorier: dem, der allerede har det, og dem, der kun kommer til at købe det. For den anden gruppe spørgsmålet, "hvordan man vælger den luft riffel" er meget relevant. En novice kan sige: "Hvem bekymrer sig? Kom i en jagt butik og køb kunne lide den første pistol. " Men ikke alle er så simpelt. Det bør forstås, at enhver våben er en fortsættelse af sin ejer. Mellem dem skal være harmoni. For eksempel kan vi tage en hvilken som helst riffel med en god live-optræden. Én person er perfekt: Butt stramt hviler på skulderen, våben længde svarer til længden af hænderne på ejeren, og vægten ville være ideelt. Men alt andet er galt: sengen og ikke de samme dimensioner og ubehageligt, og ... godt hvem ved hvad. Som et resultat, på trods af de gode egenskaber ved riflen, ejeren kan ikke modtage tilfredshed fra dens anvendelse. Derfor vælger en pneumatisk våben (og alle andre), du skal ikke kun være opmærksomme på de taktiske og tekniske egenskaber, men også at "føle" det, så det bliver din trofaste ven gennem mange år.

Du bør ikke stole på, hvad sælger-rådgiver vil fortælle dig en anstændig indstilling. I bedste fald ville han være i stand til at fortælle dig om de karakteristika og strukturelle systemer. Men mest sandsynligt, at han ikke engang skudt det, og i endnu højere grad blev ikke jagt. I så fald ville han have rådgivet dig - er stadig et mysterium. Og der kan være en anden mulighed: sælgeren vil se i dig en nem offer og "vpihnet" uaktuelle du ikke er den bedst sælgende produkt, fordi det også skal sælge. Derfor, hvis du er nybegynder, tage med dig til butikken oplevet ven, der vil fortælle dig de fordele og ulemper ved dette eller hint ting. Lad os nu se på, hvad man skal kigge efter, når de vælger et våben.

Hvordan man vælger en luft riffel?

Nu er markedet tilbyder en række langløbet våben, både indenlandske såvel som udenlandske produktion. Vær dog opmærksom på, at alle disse forskellige instanser ikke kun en producent, men også karakteristika ved strukturelle systemer, hvorigennem de er skabt, kaliber og kapacitet. Calibre er den første parameter, som du ønsker at være opmærksom, fordi den definerer formålet riffel. Til dato, kan butikkerne findes luftpistoler med tre forskellige kaliber: 4,5, 5,5 og 6,35 mm. Den første type er beregnet til sportsskydning og uddannelse. Sådanne våben er ganske populære blandt forbrugerne takket være en overkommelig pris. Denne måler til optagelse udendørs eller i landet anses for at være den mest sikre, fordi disse rifler - tynde. Imidlertid bør det forstås, at bruge selv de svageste våben, skal du overholde sikkerhedsreglerne.

Rifle kaliber 5,5 mm - det pneumatik til jagt små dyr og fugle. Hvis du planlægger at tjene en hare, kanin, egern eller and, bør du give præference til dette tilfælde. Den næste type kaliber (6,35 mm), er der ikke meget populære, fordi en licens er nødvendig for erhvervelsen af sådanne våben, og prisen er meget højere.

Hvad andet bør være opmærksomme

Når du vælger en luft riffel til jagt eller fiskeri, skal du sørge for at fokusere på magt våben. Med denne mulighed er nært beslægtet med den pris og produkter. Funktionsegenskaberne af effektforbruget specificerede sjældne, men der er altid angivet begyndelseshastigheden af en kugle. Her denne mulighed er primært til jagt og sport pneumatik. Men hvis våbnet skal bruges på en skydebane, så er denne egenskab er uden betydning.

Den næste vigtige udvælgelseskriterium er vægten. Det påvirker den lethed, skydning og nøjagtigheden af målet. Begyndere, der har besluttet at købe pneumatik, huske på, at de lysere våbnet er, jo mere det giver vibrationer, når du optager. En høj vægt fører til træthed hånd, især med langvarig cirkulation med en riffel. Så kan du købe en papirkopi til brug i en pneumatisk streg til at stoppe. Til optagelse med er det bedre at købe en relativ let riffel. Hvis du foretrækker at fyre fra husly eller maskinen, vægten i dette tilfælde ikke er den afgørende faktor. Så være opmærksom på metoden til lastning arme. Der vil være mere bekvemt at formere opkrævet luft riffel. Nu mener de særlige "vozdushek" strukturelle systemer.

Fjeder-stempel luftkanoner

Hvad er de rifler? Konstruktive systemer af sådanne våben er baseret på en kraftig fjeder skubber stemplet i skuddet. I denne trykluft og en speciel kompressor kammer sættes under tryk, projektilet udstødning. Sådanne rifler er nemme at håndtere og kræver ikke ekstra udstyr.

For første gang i fravær af færdighed i brug af sådanne produkter kan være mild ubehag forbundet med stamceller Afslutning til spænding af hovedfjederen. Dog pile over flere dage vant til denne særlige fjeder-stempel-rifler. Du kan også købe et våben eller riffel med side ladegrebet. I disse modeller tønden mere statiske, og den præcision og nøjagtighed af brand er betydeligt højere end den drejning. Desuden kan disse rifler bruges med et støtteben, som er meget praktisk, når jagt fra baghold. Blandt de forår-stempel modeller opfylder høje power våben. Bemærk dog, at sådanne rifler har henholdsvis og et bedre afkast, og stadig de mister nøjagtighed. Derudover har en sådan pneumatisk jagt kræver specialiserede optik, hvilket i høj grad påvirker den samlede pris af kittet.

Multikompressionnye luft rifler

Denne type af lange tønde luftgeværer adskiller sig væsentligt fra den fjeder-stempel system, der er udstyret med en lagertank og pumpe, som er udformet til at pumpe trykluft. Sådanne rifler er karakteriseret ved stor stabilitet under affyring og ubetydelig rekyl, og tilsvarende højere styrke. Multikompressionnaya system tillader skytten at vælge magt skud. Ulempen er den lave grænse hastighed af en kugle, så for denne jagt pistol er praktisk taget ubrugelige.

Riffel CO 2

Kernen i dette system er en komprimeret gas cylinder - CO2. På trods af at en sådan pneumatisk har sine fordele (f.eks skydning i semi-automatisk tilstand, samt den minimale tilbagevenden), denne mulighed er fuldstændig uegnet til jagt. Ubetydelig effekt og lad det langsomt, men konstant fordampning gas ved lave temperaturer gør det irrelevant at jage om vinteren. Og det konstante behov for at erstatte gasflasker forårsager betydelig ubehag for begyndere.

Pneumatisk med præ-pumpning

Dette våben er almindeligt anvendt af sportsfolk. Udformningen af en sådan riffel ligesom våben design med CO2. Forskellen er, at i stedet for at anvende en speciel patron er en højtryks tank, som pumpes af trykluft. Denne sport luftgevær er et meget stærkt våben. I dette tilfælde, hastigheden af en kugle hurtigt og nemt kan justeres, som ikke kræver særlige kvalifikationer, og det vil være klart selv til nybegynder. Et lille antal bevægelige mekanismer gør rekyl næsten usynlig. En ulempe ved præ-tryksætning af systemet er behovet for at erhverve dyrt og tilstrækkeligt overdimensionerede udstyr til injektion af luft under højt tryk. Og, selvfølgelig, brug af tanken med ilt kræver yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

Tja, i denne analyse af spørgsmålet om, hvordan man vælger en luft riffel, kan betragtes som afsluttet. Overvej nu nogle modeller af pneumatik, både indenlandske og udenlandske producenter.

Produkter Izhevsk fabrik

Siden starten på serieproduktionen (midten af 90'erne) og i øjeblikket luft riffel IL-60 er en af de mest populære modeller blandt denne klasse af våben. Producenten har placeret disse modeller som sportsartikler, bestemt til grundskole, samt udviklingen af drifts- færdigheder. Denne riffel er blevet den mest populære russiske pneumatik i det udenlandske marked. IL-60 har avancerede design kombineret med ergonomisk, kompakt og lave omkostninger. På dannelsen af designet af våben, hovedsagelig ramte side spændearm, slavecylinderen, stillet på lager, tilgængeligheden af lastning stang og flere justeringsanordninger. Udformningen af sidearmen, spænding af riffel bevægelse frem og tilbage, forudsat neperelomnym våbenløbet, som udelukkede muligheden for et tilbageslag, og dermed en positiv indvirkning på nøjagtigheden. Riffel IL-60 produceret monovalent; blyprojektil har en længde på 7 mm, diameter 4,5 mm. Ifølge den tekniske dokumentation, når den affyres udgangshastighed flyvning er 150 m / s, i virkeligheden denne parameter lige under ca. 140 m / s. Dette våben er mere egnet som en uddannelse riffel rifler til teenage atleter. Shortish røv er perfekt til unge og ikke meget komfortabel til en voksen. Lav effekt gør IL-60 riffel til megen nytte til jagt, men det er tilstrækkeligt til målskydning med en ti-meters afstand.

bekæmpe snigskytte kopi riffel Dragunov

Denne luft riffel SVD fremstillet ved kendt Aftermath. Våben bestemt til airsoft, men jagt er ikke egnet på grund af den relativt lav effekt (hastighed af en kugle er kun 122 m / sek). Pistol greb og underarmen er lavet af gennemsigtig plast. Åget 200 er designet til kugler (vægt 0,2 gram). Air riffel SVD har en sammenfoldelig lager. Trunk og alle de indre mekanismer er lavet af metal, er det blevet nødvendigt at sikre problemfri drift er meget kraftfuld forår. Riflen kan udstyres med et støtteben og et kikkertsigte.

Pneumatik selskab Magnum

DIANA 350 - dette tyske riffel er en klassisk klasse "Magnum" model. Dette våben har en høj kvalitet i ydelse, pålidelighed og, selvfølgelig, præcis. Luftriffel Magnum Diana 350 har en relativt stor kapacitet, en kugle hastighed på 320 m / s, og den kaliber - 5,5 mm. Kan deles med et kikkertsigte. Modellen er specielt designet til at jage, skyde tunge kugler, men det anbefales god praksis, på grund af vægten af kuglen, og høj effekt, en stærk tilbagevenden til den vellykkede affyring. Men alle de våben i denne klasse har lignende specifikationer, så vælger en riffel, er det bedre at afprøve alle muligheder og vælge den, der vil være praktisk for dig.

Pneumatik berømte spanske producent Industrias El Gamo

Air Rifles Hunter er repræsentanter for en klasse "Magnum" våben. Ved jagt butikker i vores land, kan du finde modeller, hvis navne nuværende brev «F», for eksempel: Gamo 1250 F Hunter. Dette brev viser, at riflen var blevet svækket af producenten til sin magt ikke overstiger de grænser, der er foreskrevet i lovgivningen i den Russiske Føderation. Men gendanne de fleste jægere boret på fabrikken stempler og bruge den oprindelige drivkraften Gamo, og derved øge kapaciteten af luft riffel. Som et resultat, er det i stand til at affyre et projektil med en hastighed på 400 m / s. Dette er en meget kraftfuld våben elsket af mange jægere. Ud over høj hastighed kugler, det viser god nøjagtighed, og i kombination med mærkevarer optik kan udsende virkelig fænomenal ydeevne i skydning. Ulemperne er en stærk indvirkning, så når fyring våben har brug for en godt greb. Men med praksis og tid og kan tilpasse pilene til at nedskyde en krone mønt med hundrede meter. Vægt betragtes riffel er 4,2 kg uden optik, således at ilden er bedre at fortsætte med stop, med det, vil det være meget trættende.

Styrke luft riffel

Mange jægere og sportsfolk foretrækker at have deres våben havde mere magt, og i overensstemmelse hermed, og hastigheden af en kugle. Til dette formål tages følgende trin: indlæsning stang og forbedret tætningsvirkning fjeder skifte til en mere kraftfuld. At nå målet i lastning stang gevindforbindelser foretaget små riller og installerede gummi O-ringe. Fjederen er bedst at vælge en passende længde og diameter (fra forbedret pneumatisk type). Derudover anbefales det at anvende tungere kugler, som også fører til en stigning i hastigheden.

konklusion

Hvis du beslutter dig for at købe en luft riffel, skal du tildele for selve den grundlæggende opgave for våben: sportstræning, sport, høj præcision skydning eller jagt. Derefter Resultater respektive modeller. Det skal bemærkes, at med det rigtige valg af våben, i fuld overensstemmelse med alle krav, vil ikke være ked af noget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.