RelationerUtroskab

Utroskab Betrayal

Snyd ....

Dette blev skrevet og sagt en masse, endsige hvor meget af det er ødelagt for de mennesker, ikke kun fysisk, men også mentalt. Mentale nedbrud i baggrunden af denne "synd" er også meget almindeligt, og fysisk overlast kan anvendes i varmen af lidenskab, både sig selv og partneren eller partneren partner partner. Sorry for den forvirring).

Og så årsagen. Nogle gange er det ikke klart, fordi meget ofte er der par i hvilke, med deres egne ord, er opfyldt, både i sex og i chatten, hjemme osv Så spørgsmålet: "Hvorfor?" Ofte klingende svar: Jeg ved ikke, som et spørgsmål om der skete, jeg ønskede ikke (ville ikke) ønsker af noget helt nyt, så kan du gå på evigt. Mest sandsynligt, den sande årsag, i par, hvor alle gode, er det menneskelige ønske om nye fornemmelser, og når der er en forlængst glemt eller uprøvede indtil nu følelsen er helt sikkert på baggrund af den meget vanskelige afstå fra taktil ønske om fysisk intimitet. Og ofte sker det, at alle de ønsker og følelser efter den første kontakt er tabt for evigt.

Hvad var det:? Rænkespil Satans eller Guds test af din viljestyrke, som i det væsentlige tilsvarende.

Nogen fordømmer forrædere, og nogen tager denne enkle og let. Som det samme gælder for ændringer? Her afhænger det tænker på alle, selv om det er naturligt, at den dominerende er den stærkeste fordømmelse. Ja, i nogle lande, kan sådanne tricks miste sit hoved, og nogle gange ... ..), mens det i andre manden sender sin kone til at arbejde selv den ældste erhverv, Che allerede sin kone og sønner og døtre, der ved vores standarder godt, eller som ikke er tilladt .

For mig er den mest alvorlige forræderi er fysisk i mængden af moralsk. Dette er, når din partner, som du har tillid til alle dens hemmeligheder, ikke bare en "sovende" med nogen, og selvom du taler om alle mulige forskellige "ting" er i virkeligheden, skal vide, at (den ene), som du har tillid til, og han besluttede at fortælle, og de fleste af de mennesker er én, og det er din "halv". Mærkeligt nok, men der er også tilfælde, hvor utroskab kun styrker forholdet, selv om jeg tror, at bundfaldet er en meget lang tid.

Hvordan kan det være? Sådan gør du så det ville være et forræderi eller brast i vores liv? Ingenting. Der er næppe et universalmiddel til dette, bortset fra at afskære noget på nogen eller sy noget: -0, især i en af de mange etager af vitale dele af kroppen skal sy. Dette er helt klart ikke en mulighed. Du kan se, sige, dræbe, og hvis jeg finder ganske dette chikanere en iver, der ikke kun dræber forholdet, og du er meget (meget), men endnu mere provokerende at begå utroskab. Og det er muligt at opfylde de skiftende forræderi "her og levede, sov fra hinanden, og børnene var" for, er ikke en mulighed.

Jeg tror alle de akkumulerede menneskelige erfaringer om dette emne kan reduceres til et par ordsprog: "Ulve er bange for at gå i skoven er ikke" - vi må stadig tillid til de mennesker og "tillid, men kontrollere" - kan ikke ukritisk tro på nogen nonsens. Og så er det sandt, at der kun er én reservation kan være-det er nødvendigt, således at alle i moderation selvom det er svært at tænke på de mindst emotionelle øjeblikke af eksplosionen, men vi er mennesker, der også adskiller sig fra dyr, der kan styre sig selv.

Som et resultat, vi ville ønske, at ville være det samme all-vi har ikke haft til at beskæftige sig med det (det er usandsynligt), og hvis konfronteret gennem det nemt og ikke gør noget dumt, og i nogle tilfælde endda bare din elskede, fordi alle kan snuble.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.