RelationerUtroskab

Hvordan at fortælle, hvis du snydt på den fyr?

Faktisk alle psykologer i én stemme erklærer, at der ikke er nogen følelse mere ødelæggende end jalousi. Og før interesseret i spørgsmålet om, hvordan man lærer, ændre, om du fyr skal se dybt ind i dig selv, "er det du ønsker?" Efter alt, i tilfælde af en positiv reaktion for en kvinde venter på en frygtelig, nogle gange et svært valg mellem trampet stolthed og en følelse af ejerskab på den ene hånd og et kærligt forhold - på den anden. Men hvis ønsket sandhedens opvejer, her er nogle måder fortæller dig, hvordan du kan finde ud af, om du snydt på den fyr eller religiøst tro mod.

E-mail - perfekt assistent

Næsten alle i dag har en elektronisk postkasse, og ikke én. Denne variant er baseret på brugen af e-mails - den nemmeste måde, hvordan man finder ud af, om din kæreste snydt på en ferie eller en part. For at finde svaret på spørgsmålet plage sjælen, du skal bare finde dig selv en anden hemmelig e-mail. Skulle tie om det, selv med sin bedste ven - hvem ved, hvad hun kan tage for at lære om dit ønske om at tjekke din favorit? Så en aften, til at ansøge om et valgt én, kom under spørgsmål, e-mail om dette indhold: "Jeg kan stadig huske sidste gang vi mødtes ... Og du?" Eller "meget savner dine hænder og øjne, lad os mødes?" Hvis en fyr vil fortsætte samtalen, ikke fortælle noget om det budskab til sin kæreste, så er det 50% af hvad hans hånd var en reel forræderi, og han benægter ikke muligheden for en sådan, som også er spiselig.

Aften telefonopkald

Og hvis den unge mand havde ingen computer, ingen Internet? Mærkeligt nok, men denne mulighed kan finde sted. Sådan kontrolleres fyr på ændringen i denne sag? Tja, det er kompliceret, men det er også muligt! Det er nødvendigt at købe et nyt SIM-kort, så spørg nogen eller selv ændre din stemme og gøre det til en telefonsamtale med et tilbud om at mødes. Mod det aftalte tidspunkt revnivitse skulle "stå op til posten," for at være i stand til at se hans ankomst. Så hvordan kan du vide, hvis en fyr er snyd på dig, kan absolut ikke engang være i denne situation, synes pigen stadig mindst muligt at beregne, om de unge lysten til at begå en sådan forræderi.

Tegn på mandlig utroskab

Bør ikke være her for at liste alle de tegn, der peger på mandlig utroskab. Lad det vil kun vedrøre de unge, der ikke er relateret ved ægteskab og vedligeholde en fælles husstand. Hvad er det så, er disse tegn?

  1. Ændring af ung mand at gøre med hans udseende.
  2. Ændring af holdninger til hans pige stående i dårligere (uopmærksomhed: han var mindre tilbringe tid med hende, ofte til at reflektere, stille, gaver stål blive præsenteret mindre og er blevet mindre interessant), og til det bedre (mere opmærksomhed som kampen mod følelser af skyld).
  3. Ændringen i de vaner og manerer.
  4. Hyppige møder udeladelser på beskæftigelsesproblemer arbejdsulykker eller en tur til turen, som ikke var der før.

Men selv følte han det forræderi, ikke altid en skarp afbryde forbindelserne. Efter alt, manden - at være polygame, de søger at bevise deres værd i at erobre andre kvinder. Derfor er den bedste løsning er ikke konfrontation, hvilket sandsynligvis vil føre til et brud, og selve ændringen. Måske skulle du være opmærksom på deres udseende, at hans indre verden, til at blive mere attraktivt, interessant, entusiastisk. Eller bare - ændre dig selv helt! Bliv en brunette fra blond, fra en beskeden "botanichki-fremragende elev" - uhindret vamp af rygning - ryger værelser, af munter og flirtende - eftertænksom filosofiney ... Lad ham bedre han vil bryde dit hoved over, hvorfor hans kæreste så pludselig ændret!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.