RelationerUtroskab

Top 5 grunde til, at mænd og kvinder forråder hinanden

På trods af at de fleste af de mennesker hævder, at utroskab - en skruestik, ifølge undersøgelser, omkring 25% af gifte mænd og 20% af gifte kvinder ændre deres ægtefæller. Selvom snyd nemt tilskrives lav moral og hykleri årsager, der rent faktisk fører folk til en ændring, langt dybere og langt mere kompleks. Eksperter siger, at de fleste mennesker kommer til dette ubevidst, uforvarende. De har ikke planer om at ændre i første omgang, men gør det på grund af en række forskellige omstændigheder. Nedenfor er de mest almindelige problemer, der skubber den ægtefæller utroskab.

Utilfredshed hinanden

Denne sætning er blevet en kliché, fordi det er helt rigtigt. Dette kan betyde, at folk ikke er tilfredse med deres sexliv, eller ikke føler sig lykkelig i ægteskabet. Utilfredshed og mangel på kommunikation mellem partnerne, de hyppigste årsager til utroskab. Ifølge undersøgelser, 74% af mænd og 48% af kvinder, der har ændret deres ægtefæller, forklarede: de gjorde det, fordi de ikke havde et seksuelt forhold med en partner.

Eksperter siger, at dette problem er til stede, og en betydelig følelsesmæssig komponent, og det spiller en vigtig rolle både for de svage og for stærke køn. Mænd og kvinder ikke føler forbindelsen, tiltrækning, eller det faktum, at de boder af deres værdier ordentligt. For at beskytte dette forhold, er det vigtigt at være ærlige over for hinanden for at tale om deres ønsker, behov, udtrykke deres følelser, både positive og negative, og for at vise partneren, hvor vigtigt det er.

diverse indtægter

Folk, der har boder, der er afhængige af dem økonomisk, oftest ofre for utroskab. En ægtefælle, der ikke tjener eller tjene meget mindre ofte er forræderi. Især skarpt reagere på det menneske. Hvis ægtefællen tjener mere, er chancerne for forræderi på den del af mændene er væsentligt forøget.

Løsningen på dette problem er også en chat. Hvis du åbner kig på situationen og afklare det med din halvdel, kan du løse problemet på en måde, der vil tilfredsstille både dig og din partner. Det første skridt mod at fjerne denne negative øjeblik er erkendelsen af, om dens eksistens.

tæt jubilæum

Ifølge undersøgelser, mennesker, hvis alder slutter med tallet "9" er mere tilbøjelige til utroskab. Eksperter forklarer dette ved at sige, at, nærmer sig en ny aldersgrænse, de er begyndt at genoverveje deres liv, deres forhåbninger og ønsker, som ofte driver dem til at begå utroskab. For at undgå en sådan situation, skal du åbne for at se på det og finde mere effektive måder at løse problemet.

kedsomhed

En af de mest almindelige årsager til forræderi. En undersøgelse hævder, at 71% af mændene og 49% af kvinderne ændrer bare fordi de keder sig. For at ændre denne situation, jo bedre er du nødt til konstant at yde til familieliv, nyhed og eventyr (for eksempel, er det interessant at tage helligdage). Dette vil igen, puste nyt liv og sexliv.

Sense selv utilfredshed

Desværre, det er den funktion, som du ikke kan ændre i din partner. Men du kan se dig selv med ham. Den vækkelse af egoet, at ønsket om at føle sig bedre, føler sig mere attraktiv for det modsatte køn - alt dette medfører utroskab, der vises på grund af den usikkerhed og utilfredshed med sig selv.

For at forhindre dette, er du nødt til at beskæftige sig med deres indre verden. Tænk over, hvad der sker med dig, og hvad du har brug for nu, i stedet for blot kigge efter nogen, der vil hjælpe dig med at føle sig bedre i et stykke tid. Dette forhold ikke løser de dybere interne problemer, men snarere, vil kun forværre det, som til følelsen af frustration og endda tilføjet en følelse af skyld.

Af forræderi og forræderi ingen er immune. Hvis alt dette skete, er der stadig en chance for, at forholdet kan genoptages. Nogle gange er det giver os mulighed for at tage endnu et kig på personlige problemer, skaber en vis dynamik i forholdet, og gør det muligt for partnere til at være mere ærlige over for hinanden. Nogle gange, efter forræderi af forholdet ikke blot kan genopbygge, men også for at gøre dem endnu stærkere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.