Sport og FitnessHockey

Starshinov Vyacheslav Ivanovich: biografi og resultater

Starshinov Vyacheslav Ivanovich - hockey spiller, der er kommet ind i historien om sovjetiske hockey i mange herlige sider. Han blev et idol for mange generationer, herunder berømte sportsfolk i vor tid.

Starshinov Vyacheslav Ivanovich: En biografi. begynder

6 maj 1940 Starshinov Vyacheslav Ivanovich blev født i Moskva, hvis familie bestod af en far, en tømrer arbejdskraft, mødre, arbejdere af planten "Krasny Bogatyr" og tre søstre. Siden barndommen Slava Starshinov elskede sport. Hans udholdenhed og hærdning er udviklet med hjælp fra regelmæssig motion. Boksning har lært ham tålmodighed og udholdenhed, gav volleyball hold interaktion færdigheder, passion for akrobatik bidraget til udviklingen af fleksibilitet og koordination.

Det skal bemærkes, at unge Starshinov i nogen af disse sportsgrene viste gode resultater, at blive mester i hovedstadsområdet konkurrence. Men mest af alt, hvad han kunne lide fodbold, hvor Vyacheslav regelmæssigt viste sin bombardier kvalitet. I dette spil, kunne Vyacheslav Ivanovich Starshinov tre blive mester af Sovjetunionen - mesterskabet i de ungdomshold, som en del af en elev hold MATI og All-Union sports fagforeninger.

hockey

I midten af halvtredserne af sidste århundrede blev Vyacheslav Starshinov interesseret i spillet hockey. Og han forsøgte sig i spillet med både bold og hockey. Hans udgangspunkt i stor hockey er blevet en børne- og ungdomsorganisationer sportsskole "Spartak". I sæsonen af 1957-1958. Han sluttede sig til holdet af "Spartak" mestre fremspringende union mesterskabet. Coach Alexander Igumnov Starshinova identificeret på den centrale angriber position i trojkaen, som omfattede sammen med ham brødrene Eugene og Boris Mayorov. Men teamwork spil, de virkede ikke, og Mayorov i afgørende form, træneren annoncerede afvisning af spillet med en ny partner. Veteran træner afkølet den iver af brødrene. I sit svar var profetiske ord, som Starshinova nødvendigt at give liv, og han vil slutte sig til holdet af Unionen. Det hændte, at brødrene Mayorov hurtigt blev venner med Vyacheslav Starshinov.

Forever med "Spartacus"

Sætter spilleren "Spartacus" i en alder af atten, arbejdslederen 15 år, han var loyal over for holdet. På trods af at flere prestigefyldte og mere profitabelt at spille for CSKA hockey klub, at spiller direkte åbne indgangen til landsholdet, Vyacheslav Ivanovich ville aldrig forlade sin fødeby klub. Ifølge ham, loyalitet over for den rød-hvide flag var ingen måde, han ikke ville give nogen titel eller på høje lønninger.

Den ældgamle konfrontation mellem to store hold i Starshinova havde mulighed for at bevise over for mig selv, hvor vigtigt, at være sikker på det niveau af dygtighed. Det eneste, Starshinov ked af, er, at, som en spiller, "Spartacus", han to gange blev ikke medtaget i hockey olympiske hold på grund af manglende flytte til CSKA lejr.

Cruiser på is

Spillet af "Spartacus" som en del af den tredobbelte chok brødrene Mayorov Starshinova lov til at blive en af de bedste center fremad i verden hockey. Hans konstante ønske om at være centrum for kampen, og fokusere på porten dannet i ham billedet af hockey vogn. Starshinov aldrig gik væk fra kampsport, lidenskabeligt og inderligt kæmpede for pucken i hvert område hockey bane. Han kunne nemt fange op og slå enhver modstander, der har anstændig hastighed.

Med varmt engagement Starshinov erstattes under de flyvende skiver, på trods af risikoen for at blive alvorligt såret. Disse evner har gjort ham uundværlig i spillet i mindretal. Selvom hans konstante tørst mål Starshinov aldrig efterladt uden en partner på spillet transmission, hvis han opdager, at han tog en mere fordelagtig position. Også Vyacheslav Ivanovich skelnes overbevist spil på plasteret i målet nettet. Ingen af modstanderne ikke lykkes at få ham til den position, han havde taget, stod arbejdslederen standhaftigt skubbe, slå og trinbrætter.

Og lad ham spille og forskellig stivhed i de afgørende kampe, han ikke tillade sig at bryde disciplinen på banen. I sammenligning med sådanne mestre som Almetov og Vikulov, legende måde Starshinova ingen forskellige filigran slagtilfælde og forsigtig handling, men dens uovertruffen tillid tvunget til at trække sig tilbage de mest erfarne modstandere, kombineret med overlegen magt. Intet under den berømte sovjetiske træner Anatoli Tarasov sammenlignet ham til krydseren, frygtløst gå i fare, med en selvsikker ro forårsager modstander til en kamp.

Team sejr

Den overlegenhed CSKA Moskva i slutningen af halvtredserne af hockey hold og begyndelsen af tresserne var ubetinget, konkurrence i mesterskabet for ham var i Moskva "Wings of Sovjet" og "Dynamo". mere trygge i 1962 begyndte at erklære deres ambitioner og Moskva "Spartak". Sammen med chok Spartakovskaya triplet brødre og Vyacheslav Mayorov Starshinova hold skinnede mestre som Valery Fomenko Rauf Bulatov, Alexander Kuznetsov. Tilstrækkeligt beskytte deres mål målmanden Anatoly Platov.

Overvåget "Spartacus", mens Alexander Novokreschenov, der var i stand til at inspirere sine spillere til sejr over de mest formidable modstandere. På trods af de skeptiske prognoser for eksperter, Spartacus opnåede uafgjort i den sidste kamp mod CSKA Moskva og blev mestre i Unionen.

Fem år senere, i 1967, arbejdslederen i "Spartacus" igen vundet titlen af landet, og efter 2 år gentog denne præstation.

At spille på landsholdet, succes på den internationale scene

Efter erobringen af mesterskabet i foreningen af den berømte mesterskabet Spartak bemærket tre trænere holdet. I 1963, brødre og Starshinov Mayorov spillede for første gang på VM på landsholdet. Efter at fornærme nederlag fra Shvedov Vyacheslav Ivanovich fortalte hun journalister, at Sovjetunionen sikkert vil mester. Hans ord adskilles ikke fra tilfældet. I den afgørende kamp mod Canada Starshinov scorede to mål, der tillod Sovjetunionen holdet til at tage førstepladsen. Efter dette, indtil 1971, den sovjetiske landshold var den stærkeste i alle europæiske og verdensmesterskaber, hvad store fortjeneste Vyacheslav Starshinova. I 1965 blev han anerkendt som den bedste angriber af mesterskabet.

Og, selvfølgelig, de mest prestigefyldte priser for Vyacheslav Ivanovich Starshinova stål guldmedalje Vinter OL i 1964 og 1968.

Uddannelse, coaching aktiviteter

Siden barndommen Vyacheslav Starshinov var ikke kun en god atlet, men viste også gode resultater i deres studier. Uddannet fra high school med en guldmedalje blev forpurret kun to fours i certifikatet. I lighed med hans venner og de tre øverste partnere, brødre Mayorov, arbejdslederen blev en elev af Moskvas Aviation Institute of Technology, og senere, i 1964, og hans ph.d.-studerende. Senest to år efter graduate skole, fungerede han som laborant. Gå på line Starshinova luftfart inspireret fætter, under den Store Fædrelandskrig, en tidligere kamp pilot.

Hans videnskabelige arbejde, Vyacheslav Ivanovich fortsatte inden for sport Uddannelse, forsvarede i 1975 ph.d.-afhandling på Institut for Fysisk Kultur.

I 1979 bliver Starshinov lederen af Institut for Idræt ved Moskvas Institut for Fysik og god teknisk, hvor togene og spiller positionen af centret fremad i en elevs hockey hold. Lidt senere modtog han titlen som professor og forsvarede sin doktorafhandling om den moralske uddannelse af unge studerende.

I 1972, tingene har hockey "Spartacus" ikke var helt vellykket. I betragtning af de omstændigheder ledelse af holdet, blev det besluttet at udnævne en coach Vyacheslav Starshinova. Næsten to og et halvt år har han holdt stillingen i den indfødte "Spartacus", men efter en uudslukkelig tørst efter kamp, Vyacheslav Ivanovich vendte tilbage til isen.

I slutningen af februar 1975 Starshinov beslutter at gå til det fjerne Japan, hvor han blev spiller-træner for klubben "Oji Seyzi". Vyacheslav ledes det indtil 1978.

Sports coaching, hobbyer

Som en djævleblændt mester i russisk hockey, Vyacheslav formidler hans uvurderlige erfaring som en dygtig lærer. De gjorde en masse for udviklingen af unge sport. Han er en af den permanente leder af klubben "Golden Puck". Men ikke kun på hockey domstol og sportspladser deler hans dygtighed Starshinov. Hans vision om hockey, hans følelser, skønhed og indflydelse på dannelsen af karakter, han er beskrevet i bøgerne. Med stor interesse blev modtaget af læserne af bogen Starshinova "Jeg - frontline", udgivet i 1971, og det samme blev en bestseller. Lidt senere, havde Vyacheslav Ivanovich skrevet bogen "Hockey Skole", "netto tid", som gav en masse værdifuld rådgivning til den yngre generation, der drømmer at vokse en stor atlet.

Takket være sin kone, hvis loyalitet Starshinov sparer i et halvt århundrede, faldt han i kærlighed med opera og ballet forestillinger. Ugentlige besøg på teaterforestillinger i hans ufravigelig regel.

Starshinov Vyacheslav Ivanovich: Resultater

Gennem hele sin karriere, lykkedes det ham at vinde en række forskellige titler. Han blev mester i USSR hockey mesterskabet med Moskva "Spartak" i 1962, 1967 og 1969. Søge sejr på verden hockey mesterskabet i en win-win-serien, der varede fra 1963 til 1971. I 1961 ved VM, vandt han bronze. To gange blev han ejer af guldmedaljer i De Olympiske Lege i 1964 og 1968. Den hockey mesterskabet i Sovjetunionen brugte 540 kampe, hvor 405 gange ramt modstanderens porten.

En kæmpe bidrag til udviklingen af nationale sportsgrene lavet en Starshinov Vyacheslav Ivanovich, hvis priser blev udvundet ved hårdt arbejde. Blandt dem er den røde Banner of Labor og "For Merit" (sidstnævnte blev tildelt Starshinova personligt russiske præsident Putin).

Starshinov Vyacheslav Ivanovich (se billedet ovenfor.) - en fremragende atlet af vores tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.