Sport og FitnessHockey

Hockey spiller Bobby Hull: biografi og foto

Tilnavnet "The Golden Jet" for hans blonde hår og en hurtig tur, Bobby Hull - ishockeyspiller, som blev den højest scorende venstre wing for National Hockey League historie. NHL-spiller, "Chicago Blackhawks" og senere "Winnipeg Jets" World Hockey Association alle 23 år af sin karriere som professionel ishockeyspiller viste styrke, tryk og hastighed.

Bobby Hull: Biografi

Robert Marvin Hull blev født den 1939/03/01, i en lille canadisk by med en befolkning på omkring 500 mennesker Pointe Enna. Han var den ældste søn i en familie af 11 børn født af Robert Edward og Lenoy Hall. Hans yngre bror Dennis William senere spillede med ham i "Chicago Blackhawks". Robert i flere år tjente i den nederste Hockey League, hvor han blev kendt som Blond Lightning. Han støttede sin familie ved at arbejde som en arbejdsmand i fabrikken nummer 5 af de canadiske cementvirksomheder.

Fra en tidlig alder Bobbi Hall (foto taget senere i artiklen) spillede hockey og voksede fascineret af sporten. Han sagde Joe Sexton fra "New York Times", at et barn aldrig vil gå til dette eller hint sted, og altid løb. Og han kunne ikke vente til vinter. Far ofte fandt ham i midten af sommeren i huset stærkt svedende fra varmen. Han kunne godt lide vinter is. Spillet blev en besættelse. I ti år har mange mente, at Hull vil spille i NHL. Han fortsatte med at spille i junior hockey i Hespeler, Woodstock og St. Catharines, hvor hans træner var Rudy pilus, der senere coachet Bobby i National Hockey League.

langsom start

I 1957, i alderen under 18 år, Hull, endelig, begyndte sin karriere i NHL med "Chicago Blackhawks". Men, sagde han langsomt. I de første to år, selv om han har optrådt i 70 kampe hver sæson, har ishockeyspiller scorede kun 31 mål. Ikke desto mindre lykkedes det ham at gøre 34 assists i årene 1957-1958 og 32 - næste år. Dens produktiviteten er steget dramatisk til 39 i sæsonen 1959/1960 år., Når Hull mestrer smide skiver "klik" ved at øge krumning sin stok. Takket være ham, er denne teknik blevet populært i NHL. Hastigheden af sin roll var 190 km / t. Målmand Wood sagde, at når pucken kom fra stokken, det var ligesom en ært. Skrivehastighed, det så mindre, og det vil ikke længere ses. 39 mål Hull gav ham "Art Ross Trophy" for det største antal mål i en sæson 1959/1960 gg.

Fremskridt på alle fronter

Bobby Hull giftede sig med den tidligere kunstskøjteløber Dzhoanne Makkey i 1960. Sammen havde de fem børn, Bobby Jr., Blake, Brett (der selv blev en stjerne i NHL), Bart og Michelle.

I sæsonen 1960/1961 gg. han scorede 31 mål og lavet 25 assists, modtaget 56 point i alt i 67 kampe. Endnu vigtigere, han hjalp klubben fra Chicago for første gang i 23 år til at vinde Stanley Cup. I Hull var en fremragende præstation i playoffs. I 12 spil, han scorede fire mål og lavet 10 assists. Coach derefter var Rudy pilus mentor Bobby, da han var en junior. Hull succes ligger i hans naturlige talent, fremragende skøjteløb og hårde ruller. Han var en af de hurtigste skatere i NHL, acceleration til 46 km / t med en vaskemaskine og 48 km / t uden. Selvom "klik" det var den hurtigste slag hastighed håndled Bobby nåede 170 km / t, og hans baghånd var få hastighed 154 km / t. Hertil kommer, til glæde for "Chicago" fans, lykkedes Hull at have det sjovt på isen. Som rapporteret i "The New York Times," Bobby var en hurtig venstrehåndet hitter som producerede arbejdsmål og vulkanske eksplosioner "klik" på grund af hans mani. Og hvis han mistet det meste af hans tænder, bryde igennem forsvaret, har det aldrig mistet sit ansigt.

Ved hans højdepunkt,

Evne Hull fortsatte med at skinne i de 1961/1962 år., Da han scorede 50 mål og nåede NHL rekord for det maksimale antal mål i en sæson. For hans indsats modtog han en anden "Art Ross Trophy." Selv i de følgende tre sæsoner, antallet af mål oversteg kun 40 gange når i 1963/1964 gg. med 43 mål Bobby Hull var en af de dominerende spillere i NHL. I 1964/1965 sæsonen, hvor han scorede kun 39 mål og gøre 32 assists i 67 kampe, han førte de "Blackhawks" for en spændende afsluttende fase af konkurrencen. Selvom holdet ikke vandt Stanley Cup, Hull i 14 kampe scorede 10 mål og havde 7 assists. I slutningen af sæsonen blev han udnævnt NHL mest værdifulde spiller og fik "Hart". For god sportsånd, blev han tildelt "Lady Byng Trophy".

På toppen af sin karriere i midten af 1960'erne, Bobby Hull var en af de mest spændende spillere. Han blændede hans fans bryde igennem hele området og skræmte målmænd formidable "klik".

født til at vinde

I sæsonen var 1965/1966 Bobby Hull den første NHL-spiller til at overvinde den barriere af 50 assists, hvor han scorede 54 mål. Desuden gjorde han 43 assists. Til dette modtog han en tredje "Art Ross Trophy" og den anden "Hart" som den mest værdifulde spiller liga. Den følgende sæson, han igen scorede mere end 50 mål - der var 52.

Selvom 1967/1968 toårige. Han bremset lidt, scorede kun 44 mål med 31 assists i 71 kampe, i begyndelsen af 1968/1969 skrog begyndte at tjene mere. Han ville modtage $ 100.000 per sæson, hvilket var uhørt dengang. Efter at have tilbragt 11 spil, Bobby enige om at 60 tusind dollars. Og blev tvunget til offentligt at undskylde til ledergruppe. Imidlertid har Hull bevist sit værd. Han brød sin egen rekord for flest mål i en sæson, hvor han scorede 58 mål. Med sine 49 assists Bobby scorede mere end 107 point, den eneste gang han gjorde det i NHL. I slutningen af sæsonen, modtog han "Lester Patrick Trophy" for fremragende præstationer i ishockey.

I 1967 udgav han en bog "Bobby Hull. Mit spil - hockey ". Forfatteren, der var på toppen af sin berømmelse, giver beskedent selvbiografiske detaljer, men ikke længere lærer spillet - skating, pucken besiddelse, aggressiv (på en god måde), forsvaret, score mål, praksis og uddannelse. Også bogen Bobbi Halla lærer, hvordan man se kampene.

Konfrontation med NHL

Et kendetegn for Hull karriere var hans forkærlighed for åbenhed. Selv om han var en middelmådig år, sæson 1969/1970 (38 mål og 20 assists i 61 kampe), efterfulgt af et stort år med 44 skiver og 52 assists i 78 kampe, Bobby truede med at organisere en strejke i løbet af playoffs 1971. Liga skulle indføre et forbud mod brugen af buede pinde, der er elsket og populariseret Hull. Hockey-afspiller til at forlade playoffs og overbeviste andre spillere til at slutte sig til ham, hvis forbuddet blev indført. Ikke desto mindre blev et kompromis, og fik lov til at bøje op til en halv tomme. Hull fortsatte med at spille de bedste playoffs i sin karriere i form af antallet af point. I 18 møder, han scorede 11 mål og lavet 14 assists, men de "Blackhawks" undladt at vinde Stanley Cup.

Penge igen blevet et problem for hockey spillere før 1972 sæsonen. Han forlangte flere royalties fra "Black Hawks", men klubben nægtede. Dzhek Kent Cooke, ejeren af de andre NHL hold, "Los Angeles Kings", ønskede at købe Halla, hvis de "Blackhawks" blevet enige om at det. Bobby senere sagde i et interview, at efter hans mening, det kunne have været anderledes, hvis klubben holdt ham, eller endda sendt til Los Angeles. Men egoet og grådighed af klubben førte ham til at beslutte at gå til det nye World Hockey Association professionelle liga. Grundlagt af advokater, ligaen mente, at Hull stjerne kaliber vil hjælpe hende lykkes.

fristende tilbud

Når Bobby Hull førte forhandlingerne med de "Winnipeg Jets", gjorde han en improviseret bemærkning om at ville få en $ 1 million forhånd. Han mente ikke, at rent faktisk modtager beløbet. Men når "Jets" tilbød ham en bonus på $ 1 millioner til underskrivelsen af kontrakten, $ 1 millioner løn i fire år, samt 100 000 $ om året over seks år for at samarbejde med den ledergruppe, Hull forlod NHL. Hans handling har gjort ligaen øjeblikkeligt få hende den nødvendige tillid. Hans kontrakt havde en bivirkning, der forårsager spillerens løn er steget dramatisk i NHL og WHA. Derudover har den National Hockey League brugt millioner af udfordrende ved domstolene selve eksistensen af en konkurrent.

Succes i WHA

Hull ophold i Winnipeg var præget af nogle af de bedste år af udførelsen af hans karriere. I hver af sine første fire sæsoner, han scorede mere end 50 mål. I løbet af de 15 år, at Bobby spillede i Chicago, han var kun 5 sæsoner, når han har opnået et sådant resultat. I sin første sæson 1972/1973 gg. han savnede 20 kampe, men scorede 51 og vaskemaskine 52 assists lavet på 103 punkter i 63 kampe. I 1974/1975 toårige. 78 møder Hull scorede 77 mål og blev kåret som den mest værdifulde spiller i WHA, som i den foregående sæson. Det var det bedste år af sin karriere i denne liga. Den følgende sæson, han spillede i kun 34 kampe, men det lykkedes at score 53 point. I 1977/1978 toårige. Hull har deltaget i 77 kampe, men scorede kun 46 mål og lavet 71 assist.

Ikke at deltage i USSR og Canada 1972 kampe i Bobby Hull mod Tretiak lavet i 1974

Igen i NHL

WHA kunne ikke opretholde sig selv, og flere hold, herunder de "Winnipeg Jets", trådte NHL i begyndelsen af sæsonen af 1979/1980. Hull forblev med klubben, men spillede kun 18 møder før hans gamle hold regnede anden WHA "Hartford Whalers." Han dukkede op i ni kampe i tre kampe efter sæsonen, før han blev løsladt. Mens Hull går gennem en meget bitter og offentlig skilsmisse med sin kone, Joanna. Blandt andre fordringer, beskyldte hun ham for fysisk misbrug. Efter afslutningen af skilsmisse i juni 1980 tog hun børnene og flyttede til Vancouver. Hockey spiller har ikke set dem i ti år. Bobby Hull, hvis personlige liv falder fra hinanden, forsøgte at genstarte sin karriere i "New York Rangers". Han var i træningslejr af klubben i 1980, men holdet er ikke blevet indskrevet. Hull spillede professionel ishockey i 23 år.

Livet efter sport

Efter afgang af Bobby Hull på antallet af mål og point scoret på andenpladsen efter en hockey legende Gordi Hou. I løbet af sine 15 sæsoner i NHL scorede han i alt 610 mål og scorede 1170 point, hvilket gør ham til den højest scorende venstrehåndet hitter i historien på det tidspunkt. Hans resultater i WHA var ikke mindre imponerende. I 330-spil, han scorede 255 mål og scorede 515 point. Efter tilbagetrækningen fra hockey, Hull tilbragte det meste af tiden sin ranch i Saskatchewan og Bellville, Ontario, og var formand for Bobby Hull Enterprises. Han har også i mange år, siden 1982, arbejdet som en sports kommentator på canadisk tv. I 1983 blev Hull valgt til Hockey Hall of Fame.

mareridt Målmand

Selv efter Bobby Hull hockey venstre, fortsætter han med at sætte NHL rekord. Da hans søn Brett blev liga stjerne i slutningen af 1980'erne og i 1990'erne, var de den eneste far og søn, scorede 500 mål og scorede 1000 point. Ifølge Lorna Uorsli, målmænd er bange, når de slagtes. At spille mod folk som Bobby Hull og hans søn, konstant venter på, når de forlader isen, og så - når de vender tilbage tilbage til det. Og når de vises, selv uden pucken, de vil få det, og målmanden kender det. Gudskelov, at de ikke kommer så ofte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.