Sport og FitnessHockey

Hockey spiller Ilya Davydov: biografi, billeder

Ilya Davydov - en berømt russisk ishockeyspiller. Det fungerer som en forsvarer. I dag fungerer som mesterskabet i Slovakiet hockey for klubben "Poprad".

Biografi hockey

Ilya Davydov blev født i Yaroslavl i 1989. I sin fødeby tog de første skridt i den indenlandske hockey. Først han forsøgte sig på forskellige positioner, til sidst stoppet på quarterback rolle.

I sin ungdom, han spillede i den første russiske Hockey League mesterskab for reserven team af Yaroslavl "lokomotiv". Men for at bevise sig selv, således at projektet i de vigtigste hold i hans fødeby, mislykkedes han. Jeg var nødt til at kigge efter andre klubber.

I professionel hockey gjorde Ilya Davydov sin debut i 2007, da han var 18 år gammel. Hans første hold var "Yuzhnyy Ural" fra Orsk. På det tidspunkt, han spillede i Premier League. I sin første sæson fyr ganske ofte bruges i defensive positioner. Han spillede 19 kampe, men ingen point er ikke optjent.

Izhevsk periode

I sæsonen blev 2010/2011 Ilya Davydov en spiller af holdet "Izhstal" fra Izhevsk. Hun debuterede i den nydannede Højere Hockey League. Izhevtsy spillet i Eastern Conference er meget uheldigt. Davydov lidt var i stand til at hjælpe sin nye klub, til trods for at optrådte jævnligt på stedet.

For sæsonen, spillede han 54 kampe, som tjente 6 point. Han scorede sit første mål i professionel voksen hockey, og gav 5 assists.

I dette tilfælde, "Izhstal" vandt kun 24 gevinster i 56 kampe. Ifølge resultaterne af sæsonen rangeret sidste.

Debut i CHL

I begyndelsen af 2011 sæsonen underskrev han en ny kontrakt lovende spiller Ilya Davydov. Hockey-spiller blev en fortaler for ekaterinubrgsky "bilist", spillede i det nydannede Continental Hockey League.

I denne sæson, Uralbjergene var forgæves i Eastern Conference. Kun 16 sejre i 54 kampe. Endnu engang helten i vores team være den sidste i sin division. Samtidig Davydov selv næsten ikke vise. Han optrådte på banen 19 gange, ikke har opnået nogen point på systemet "mål + pass" dårlige manifesterer sig i defensiven.

Som et resultat, i begyndelsen af 2012, blev han sat på et udkast til fiaskoer. Davydov kun interesseret Højere Hockey League klub "Sputnik" fra Nizhny Tagil. Så atlet har forladt eliten opdeling af nationale hockey mesterskabet. Men for "Satellite" i sæsonen for en række objektive og subjektive grunde ikke spillede samme kamp.

Det følgende år, Ilya Davydov, hvis foto var begyndt at falde på de sider af national sport avis, har modtaget et tilbud om at underskrive en kontrakt med klubben fra Continental Hockey League "Torpedo" fra Nizhny Novgorod. Men her, på banen, var han en sjælden gæst. Efter at have tilbragt 10 spil til "torpedovtsev" og give en hjælpe, var han igen blandt de "refuseniks".

Som i den foregående sæson, klubben tog Davydov Højere Hockey League of Sarov. Davydov hold vandt 15 i grundspillet modtaget i playoff. Men allerede i den fase af 1/8 finalen i "sarovtsy" tabt Tyumen "Rubin" i fem kampe. Davydov brugt på sitet 17 kampe, hvor scorede 4 mål og gav en assist.

Det følgende år var han i den samme klub. Holdet på det tidspunkt var en mindre vellykket. Efter at have taget kun 20 stilling, var han bag knockout. Davydov spillet i det første hold. Jeg tilbragte 35 kampe, hvor han gav 4 assists.

I 2014, Davydov flyttet til Vladivostok "Admiral" - et team af Kontinental Hockey League. I sæsonen 2014/2015 har spillet kun 9 kampe, hvor scorede ét mål. Men hans hold blev 9th i Eastern Conference. For at komme ind i playoffs det manglede et point.

I løbet af sæsonen, "Admiral" skiltes med Davydov. Hans tjenester til Chelyabinsk "Traktor". Indtil slutningen af spillet, den unge mand tilbragte 32 spil i det nye team. Han scorede ét mål og gav en assist.

Sammen med holdet tog 7. plads i Eastern Conference, har opnået retten til at spille i playoffs. I de 1/4 finalen i konferencen "Traktor" gav Novosibirsk "Sibirien" 2: 4.

Efter at Davydov spillet i Podolsk "Hero", "Tver hockey klub" og Novokuznetsk "Metallurg".

Karriere i Slovakiet

I øjeblikket Davydov flyttet til mesterskabet i Slovakiet. Han spiller i et team "Poprad" fra en lille by af samme navn med en befolkning på omkring 55 tusinde mennesker.

Holdet fungerer i den slovakiske Extraliga. I sidste sæson tog han det 6. plads i grundspillet.

Den berømte navnebror

Davydova ofte forveksles med sin lige så berømte navnebror, den berømte blogger. Den lider ofte fra en ishockeyspiller Ilya Davydov. Madison, hvis biografi er fundamentalt forskellig fra den livsform atlet, der er kendt som en film korrekturlæser og reklamer. En af de mest populære personligheder i den russisktalende del af internettet.

Maddison På samme navn - Ilya Davydov. Han blev født i Riga i 1988. Kendt som en Internet blogger, selv vandt han "Hero af den russiske internettet" i 2009.

Mest af alt, blev han berømt efter i Tjetjenien mod ham åbnet en straffesag på grund af vittigheder om islam.

Årsagen var videoen "The joke om Koranen", hvor Davydov-Madison før offentligheden håner den vigtigste bog af muslimerne. Eksperterne fandt, at videoen indeholder udsagn rettet mod ydmygelse af en gruppe af personer på grund af religion. Undersøgende Komité åbnede en straffesag. Nu den virkelige blogger ansigter fængsel op til tre år.

Personlige liv

Ilya Davydov, der er interesseret i det personlige liv af alle hans fans, er tilbageholdende med at reklamere for deres personlige forhold.

Det er kun kendt, at Davydov har en kæreste, med hvem han lejlighedsvis forekommer ved offentlige begivenheder i Rusland og Slovakiet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.