Sport og FitnessHockey

Hockey-spiller Patrik Rua (målmand): biografi, prisuddelinger og resultater

Patrik Rua - en levende legende, "Colorado Avalanche". I løbet af sin nitten-årige karriere som ishockeyspiller, han var i stand til at sætte mange poster og blive en fire-tiden vinder af Stanley Cup.

begyndelsen af vejen

Med afgang Patrika Rua 33:e værelse blev en del af historien for alle fans af "Colorado Avalanche". De fire-tiden Stanley Cup vinder er en indfødt canadisk provinsby Quebec City. Roy blev født på den femte oktober 1965. I samme år, og dagen blev født en anden berømt ishockeyspiller - Mario Lemieux. Hans efterfølgende succesfulde opførelser af National Hockey League er stadig mange kendere af hockey er af stor mystik.

Før fremkomsten af NHL Patrik Rua spillede for "Granby bisonokser Loimaa", hvor jeg konsekvent kunne gå glip af op til fem mål pr kamp. 1984 var et vendepunkt for akavet ranglet fyr. Det erhvervede "Montreal Canadiens" og gav ham en debut målmand trøje med nummer 51:e. I det første spil i rookie var i stand til at vise på isen kun i én periode. Efter hans udseende, blev han straks sendt til ledergruppe af klubbens "bisonokser Loimaa" genopfriskningskurser. Ved udgangen af sæsonen så mere værdig is Roy, som i sidste ende hjalp ham blive den første målmand "Sherbrooke Canadiens' stikker ind i en andenrangs amerikanske Hockey League. Patrik Rua, målmanden af den unge, men meget ambitiøst, hjalp sin klub til at blive ejer af Cup.

Og igen - i Montreal

atlet tilbage tidligere "Montreal" i den forladte et år i den næste sæson. Men ledelsen af holdet, endnu engang at undervurdere potentialet i canadierne, sætter ham tredje målmand. Men den viljestærke karakter Roy, som er så ofte husket trænere "Montreal", hjælper ham, at tilstrækkeligt klare den usædvanligt kraftig fysisk anstrengelse. Patrick var i stand til hurtigt at tilpasse sig den øverste flyvning og slutningen af sæsonen var den vigtigste målmand, "Montreal." Af den måde, i samme år klubben i 23 minutter tid vandt den mest ærefulde oversøisk trofæ - Stanley Cup. Roy ydet et væsentligt bidrag til sejren monrealtsev, glimrende spillet i playoffs. Patrick blev også tildelt en separat awards - han var den bedste spiller i FA Cup.

Alle efterfølgende år, indtil 1997, en canadisk ishockeyspiller holder også i "Canadiens" rangerer fast satset titlen på den første blok. Af den måde, i 1993 Patrick tilbage sammen med sin klub bliver Stanley og modtog titlen på bedste målmand af National Hockey League.

Patrik Rua: hockey Butterfly

Hockey fans ofte kaldet Rua skaberen af den såkaldte stil "sommerfugl". de fejlagtigt tror, at det er Patrick blev den første til at stå ved porten til "Butterfly". Opfinderen af "Butterfly" er faktisk den legendariske Glenn Hall.

Men det var Patrik Rua var i stand til at bringe denne spillestil til det ønskede niveau. Den største hemmelighed for succes er specialiteterne målmand rullende ud forude, hvorved straks skære fyring vinkel. På tidspunktet for virkningen Rua altid satte sig på hug på knæ og var at afsætte begge ben, der danner en såkaldt sommerfugl. Således Patrick næsten helt dækkede hele nederste del af hockey hold. Nu er en lignende spillestil bruges på isen næsten alle NHL målmænd.

Pleje af "Montreal Canadiens"

Coaches, der stod ved roret i "Montreal", bemærkede mange gange unødigt eksplosiv karakter af den canadiske målmand. Faktisk Roy sjældent i stand til at tolerere urimelig kritik. Særlig akut målmand opfattes dårligt spil som en del af dit yndlingshold. Det var dem, der var den primære årsag til at forlade Roy af "Montreal".

Efter erobringen af Stanley Cup i 1993, som allerede blev nævnt ovenfor, monrealtsev ledet af Mario Tremblay. Hans metode til træning baseret på ubegrænset indsendelse, bare ikke havde lyst en række aktører. Roy er heller ikke en undtagelse. På grund af en misforståelse herskede i teamet "Montreal" er ikke kun i stand til at gentage sidste års succes, men havde sin værste sæson i NHL. I løbet af spillet, Patrick flere gange henkastet talte om hans pensionering. Den sidste halm til Roy blev en hjemmekamp mod de "Detroit Red Wings". Patrick savnede bare elleve mål. Men Tremblay, i den første periode havde bemærket, at Roy er i dårlig form, ikke erstatte, og derved udsatte til offentlig latterliggørelse, når ligaens bedste målmand. I slutningen af kampen endelig besluttede træneren at erstatte idrætsudøveren. Men stolt temperament canadierne ikke give ham så bare gå med isen arena. Gik forbi bænken med reservedele spillere, Roy nærmede sig klubbens præsident og råbte, at dette spil vil være den sidste for ham i "Montreal".

Fire dage senere, Patrik Rua nødt til at prøve på en trøje "Quebec Nordiques", klubben i hans drømme gå i opfyldelse. I lavsæsonen flyttede holdet til Denver og tog navnet "Colorado Avalanche".

"Colorado" mod de "røde vinger"

Igen, den største synder vinder for sin klub det var Patrik Rua. Hockey-afspiller, hvis foto i en ny form "Colorado Avalanche" for det følger nedenfor, atter kunne slutte sig til kampen for Stanley Cup. Også takket være fremkomsten af en konkurrent i "Colorado" hockey verden var i stand til at entusiastisk se de mest strålende konfrontationer, der fandt sted mellem holdet Roy og hendes svorne fjende "Detroit Red Wings". Af den måde, den første kamp mod de "røde vinger" syntes at Patrick snarere en fiasko. I hjemmet spil målmanden kunne gå glip af de spillere, "Detroit" blot syv mål. Men dette tilbageslag kun stålsatte i forvejen stærke karakter canadiske. Opfølgning kampe mod de "vinger" vanskelige at karakterisere simple hockey kampe. På grund af den desperate smag Patrick vendte de spildata i de mest reelle Battle of the Ice. to kampe er nok til at huske, at Roy begået med målmanden, "Detroit".

pensionering

I 37 år har Roy besluttede at forlade isen. Om pleje af de strålende målmand fans "Colorado" blev arrangeret en rigtig ferie. Patrik Rua, fotos der er evig T-shirt af klubben kan ses nedenfor, er det blevet en rigtig symbol på holdet. Ved farvel ceremoni ishockeyspiller kommer sammen med din familie. Team fans gav et stående bifald til den store målmand, der formåede at gøre så meget for deres hjemby klub. I samme ceremoni om den fælles stiltiende beslutning om ledergruppe og fans af Patrick var for evigt sikret sin elskede 33:e nummer.

I løbet af sin nitten-årige karriere som ishockeyspiller var Rua stand til at etablere flere store poster. Han vandt fire oversøisk honorære trofæ, først med "Montreal", og derefter "Colorado Avalanche". Patrick tre gange, blev den mest værdifulde hockey spiller i National Hockey League og også tre gange modtaget titlen på bedste målmand. 21 Jan 1993 var en særlig dato i den canadiske karriere. Det var den dag af spillet mod "Dallas Stars," Patrick kom 1000. tid på isen. Alle atleter afholdt en hockey arena i 1029 kampe. Også Patrik Rua har rekorden for det samlede antal spil, der spilles "tør", og antallet af kampe vundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.