Sport og FitnessHockey

Panarin Artemy: sportslige resultater og biografi

Panarin Artemy - en af de mest lovende spillere i den post-sovjetiske rum. Mange eksperter mener, at han i et par år vil være en solid spiller base af det russiske hold.

tidlige år

Artemy kom for dagens lys i efteråret 1991 i Chelyabinsk regionen. I halvfemserne, var det vanskeligt at være engageret i noget, men forældre Man besluttede alligevel at give det til en hockey spil, og det har givet pote. Han var glad for at blive givet til sporten og til sidst sætte et mål - at blive en professionel spiller. Med syv år slået til lyd han den "Traktor" fra Chelyabinsk. I 2004 flyttede han til "Signal" skole sport, men blev der for længe. Langsigtet Man har bemærket spejdere fra Podolsk "Vityaz", hvor han til sidst gik og alle ungdomsholdet stod ud for dens mobilitet.

Indtil 2008 Panarin spillede i ungdom mesterskabet, men i 2008-2009 sæsonen. Jeg var i Podolsk ansøgning hold til mesterskabet.

Start voksen karriere

På sytten debuterede han i store ligaer Artemy Panarin. Hockey-spiller deltog i fem kampe, og var præget af et mål pass. Mere han ikke gå på isen, fordi vognene ikke risikere at overbelaste den unge organisme.

Det følgende år, spiller regelmæssigt for fundamentet og for de "Russiske Knights", der talte på en ungdom mesterskabet. Det er værd at bemærke den ekstreme høj effektivitet angriberen. I alt for sæsonen scorede han enogtyve mål og lavet toogtredive assists. I 2010-2011 mesterskabet. Artemije gik på at spille i de store ligaer og unge. På trods af, at virkningen af faldet, har ishockey ofte optrådt på isen i CHL.

Sæsonen 2011-2012. Han starter i sit hjemland klub, men i løbet af mesterskabet, han slutter sig til de "AK Bars". Som en del af Kazan Panarin Artemy ikke være i stand til at vise sig selv og smide kun ét mål i tolv kampe. I dvadtsatiodnoletny alder tilbringer produktiv segment af sæsonen i sit hjemland hold, og derefter går til SKA St. Petersburg. Her vil det blive demonstrere "rum" niveau af spillet. I mesterskabet i 2013-2014. ishockeyspiller vil komme ind på isen enoghalvtreds gange og skrive til din konto tyve effektive point. Det næste år vil forbedre statistikkerne: fireoghalvtreds spil, tyve-seks mål, seksogtredive asisstov. Unge angriber varsel ledere af USA teams, og i 2015 Artemy underskrive en kontrakt med "Chicago Blackhawks", som står den dag i dag.

Forestillinger i landsholdet

Panarin Artemy, trods sin unge alder, formået at spille på landsholdet for Rusland. For første gang under sit banner, har han meldt sig i 2011. Han deltog i World Youth Championship og vendte hjem med en guldmedalje. Demonstreret et højt niveau i turneringen: scorede fem mål og gav to assists i syv kampe.

I 2015 Panarin fik et opkald i det første hold og gik med hende til verden forum, som blev afholdt i Tjekkiet. Rusland stoppede i ét trin fra at vinde titlen, kun overgået af Canada i den endelige kamp. Stor ishockeyspiller viste sig i turneringen. Tog isen ti gange, slog fem succesfulde strejker på mål af fjenden, og gav fem assists.

Personlige liv

Artemy Panarin og hans kæreste Aleksandra Lvova der ikke så længe siden. Dette er ikke overraskende, fordi den unge atlet blot fireogtyve år og for nylig, sagde han i et interview, at han ikke har en elsket. I dag har situationen ændret sig, som det ofte sker i folk i den alder.

Sikker på, et par år Panarin Artemy er en fremragende angriber NHL deadline. Og ikke så mærkeligt ikke hvis historie af sporten, han træder ind som en af de stærkeste spillere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.