Sport og FitnessHockey

Floorball - hvad er det? regler floorball

Floorball spil - det er en af de yngste og hurtigst voksende sport. Er en variation af hockey. Det er bemærkelsesværdigt, at i nogle lande, har spillet fået andre navne. I Sverige kender hende som "udendørs bandy" i USA - "florhokkey" i Europa - "anihokkey".

Historien om

I dag har mange mennesker ikke engang hørt om et spil som floorball - hvad det er, hvad dens regler mv De første analoger af gulv hockey dukkede op i forskellige dele af verden stadig i midten af det forrige århundrede. I den moderne form for floorball opstod i Sverige i slutningen af 1950'erne. I disse dage var meget populære hockey sticks Cosom, udstedt i Minnesota.

Efterhånden begyndte spillet at sprede sig i skoler og sportsklubber. I første omgang blev det kaldt "soft-bandy". I 1970'erne var der de første regler for floorball. Hvad var disse standarder? Alle de regler, der er foreskrevet i forordningerne, udgivet første gang i Sverige. Det er på det område af den skandinaviske halvø, spillet fik bred og udvikling. Her forstod dens betydning og stor fremtid, som kan være software-bandy (floorball): Det er en unik underholdning vil snart erobre hjerter af millioner. Svenskerne havde ret i mange henseender. Spillet er virkelig hurtigt ud af landet og hurtigt spredt over hele resten af Europa. I begyndelsen af 1980 var der den første floorball forbund. Det var den svenske nationale organisation med ansvar for gennemførelsen af turneringer i landet. Næste i rækken, mærkeligt nok, det var det Japan Federation. Yderligere officielt registreret sporten i Finland, Schweiz og Danmark.

I slutningen af 1980'erne, regionale forbund forenet i regi af IFF. Snart begyndte International Floorball Association til at slutte sig til andre lande, såsom Norge, Tjekkiet, Ungarn og så videre. I Rusland har spillet spredt sig kun til begyndelsen af 1990'erne. I 2012, i landet var der et fuldgyldigt nationale sammenslutning af det russiske ministerium for sport.

Almindelige bestemmelser

En af de mest populære alternative versioner af hockey er floorball. Hvad er dette spil, og hvad er dens betydning? Deltagerne er inddelt i 2 hold. Hver side objekt er en modstander at score flest mål. Vinderen er det hold, som gjorde det lettere for en vis periode.

Konkurrencer afholdes på den hårde belægning i hallen. Bolden bliver styret af en særlig pind. Fødder er ikke tilladt at give afleveringer og ramte målet. Spilletiden - 3 perioder på 20 minutter. Barnet udledninger inning variere inden for et kvarter. På tidspunktet for afbrydelsen timingen er afsluttet. Hvis kampen ender uafgjort, så sat over-tid på 10 minutter. Hvis han ikke afsløre vinderen, så er det tid til en række straffespark (5 på hver side). Applikationen team kan have op til 20 spillere. Samtidig på sitet vises kun 6 af dem, herunder målmanden. Antallet af substitutioner er ikke begrænset; udføres uden at stoppe spillet. Døm kampen 2 i voldgiftsmand.

Beholdning og form

Bolde er kun tilladt certificeret. De skal opfylde specifikke standarder foreskrevet i de internationale bestemmelser. Kun tilladt for fremstilling af plast bold. Dens diameter skal være 72 mm, og vægten kan variere fra 20 til 23 I en bold er forpligtet til at have 26 cirkulære åbninger. Det er vigtigt, at hans farve var monofoniske.

Stick floorball er også genstand for certificering. Det er strengt forbudt at udføre enhver manipulation af håndtaget. Kun tilladt afkortning af den snoede og lidt over capture punkt. Stick floorball er lavet kun af plastik. Dens længde må ikke overstige 105 cm. Putter vægt kan variere fra 330 til 360, krogen ikke kan slibes, og dens samlede længde bør være i intervallet 25-30 cm. De officielle konkurrencer tilladt svag bøjning kant.
Form Field spillere på samme hold skal være den samme. Hendes sæt indeholder shorts, skjorte og leggings. Særlig nederdel tilladt i kvindernes rækker. Farve former for restriktioner ikke, bortset fra de grå nuancer. Strømper skal beskytte hele skinnebenet. Den ammunition omfatter også målmænd handsker, maske, lange bukser og en trøje, som dækker krop og ansigt fra at ramme bolden. Barnet udleder målmanden er tilladt at bære en speciel hjelm.

Hver spiller skal have et nummer (1 til 99). Sko kan være vilkårlig, men uden pigge på sålen. Felt spillere er forbudt under en kamp har traumatisk udstyr såsom ure, armbånd, øreringe mv

platform standarder

De spilleregler er et rektangel med sider 40 og 20 m. Kanter markedsplads lukker små flanger med afrundede hjørner. For mini floorball (4 af 4 player) tilladte feltstørrelse - 24 til 14 m.

Mærkningen skal omfatte midterlinien, bøder og Målmand zone punkt af berøring. i floorball gate størrelse er 160 til 115 cm. Før hver kamp dommer tjek nettet for en åben og kommer løs (som i fodbold).

Omgivende legeplads substitutioner er 2 zoner. Deres længde er 10 m hver, og dybden -. 3 meters zone substitutioner kan være udskiftning spillere og trænere. Bænke skal være fri til at holde op til 20 personer.

Spillets regler: tilladt

Den floorball tilladt podygryshe fod, men touch kan kun én være. Standsning bolden boliger er tilladt i fraværet af springet.

På knæet kan understøttes samtidig beskytte porten. Per spil tilladt en time-out tid, som er begrænset til 30 sekunder.

Også floorball regler beskrive metoder er tilladt i løbet af tvister. Når frispark alle deltagere skal være en afstand på 3 meter eller mere, for ikke at forhindre flugt af bolden.

Side, der vil blive udført af standard hånd indikerer dommeren. Under tvisten får bolden til den spiller, der i den tid af bruddet var tættere på ham.

Spilleregler: ikke tilladt

Under kampen, kan du ikke give et pass nogen del af kroppen. Det er forbudt at spille i liggende stilling og sidde, for at blokere eller ramte en modstander, gør krogene trin. På tidspunktet for angrebet modstanderen ikke skal løftes eller tvunget til at holde sin stok. Spillere er ikke tilladt at slå væk fra bolden med hånden eller foden. Stick kan ikke kaste og løft over knæet.

det straffespark tildeles, når du overtræder nogen af de regler, som dommeren. standard position punkt kan være i feltet ikke tættere end 3,5 m.

Gentagen misbrug, uhøflige opførsel en spiller bliver diskvalificeret inden udgangen af mødet. Til stikning over knæet fjernes fra stedet i 1 minut.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.