FinanserFast ejendom

Settlement gravhøje (Leningrad region): kort, bygninger og anmeldelser

Det administrative centrum af landdistrikternes bosættelser Bugrovskoe - afvikling højene i øjeblikket oplever alle de "glæde" af opmærksomhed bygherrer siden 2010. Som i nærliggende New Deviatiny og Murino, på dette tidspunkt udfoldede opførelse af nye skyskrabere.

Lidt historie

Den første omtale af disse lande går tilbage til 1500 Så de behandlede Orekhovskaya amt, i henhold til revisor folketælling bog Vodskaya femtedele. Men en geografisk enhed gravhøje blev dannet for nylig, i begyndelsen af det nittende århundrede.

Placename "bakke" er forbundet med lettelse terræn funktioner - her er vist meget tydeligt overgangen til vozvyshennnosti Karelske næs. Godset ligger på en bakke, omgivet af mose og skov.

I de 30-erne. Folkekommissariatet for det sidste århundrede besluttede at oprette gården "bakken", hvorefter begynder opførelsen af 2- og 3-etagers huse lavet af træ, samt seks kaserne. Her er engageret i dyrkning af frugt og grøntsager, udvide husdyrbrug og bigård. Siden 1934 blev gården omdøbt gården.

Settlement gravhøje: tilgængelighed

Ved krydset mellem ringvejen og Prospect of Culture landsby på grænsen af St. Petersborg. Hvis en person, der kommer til at gå til afvikling højene, vil kortet være interessant, kan det siges, at på samme sted er der en god transportknudepunkt. Andre, større kryds med ringvejen, ligger mod nord - i stedet for mødet med udsigten til Engels ..

I nærheden af adskillige metrostationer: i Murino, på det område af den nordlige hovedstad - "Udsigt til oplysningstiden", "Civil Prospect" og "Parnassus", hvilket adskiller gravhøje (Leningrad-regionen). område kort vil hjælpe nå det ønskede punkt. Stationer kan nås siddende på offentlig transport (turen tager omkring femten minutter). Disse busser og taxaer, til gavn for tæt på landsbyen passerer ringvejen. Indtil "Auchan" lager af Bugrov er en gratis bus end folk ofte bruger.

Bugry, Leningrad: shopping i landsbyen

Der er ingen problemer med shopping: nær ringvejen er et hypermarked "Auchan" og indkøbscenter "Mega-Parnas" - i skæringspunktet mellem Prospect og Engels .. I landsbyen er der små butikker gåafstand fra den obligatoriske sæt af handelsvarer og produkter. Det er værd at bemærke, at infrastrukturen ting på samme måde som i de hurtigt udviklende tilstødende områder: én skole på samme tid på alle, er det ikke nok. Derfor nogle elever daglige skolebus bærer i New Devyatkino, hvor der var en ny skole.

udvikling af infrastruktur i landsbyen

Da byen begyndte at udvikle sig hurtigt, er der ikke nok plejeinstitutioner og børnehaver. Så her er kun én ambulance.

Den bekvemme beliggenhed af afvikling gravhøje (Leningrad region) er næsten på grænsen mellem St. Petersborg og regionen tiltrækker et stort antal købere. Fra dette sted er let at komme til centrum, er der en meget hastig udvikling infrastruktur, er alle betingelser for komfortabel opholdsstue. Det er overraskende, at selv om landsbyen og kan kaldes en del af St. Petersborg, boligudgifter her er meget lavere end i byen. I øjeblikket køb af fast ejendom under opførelse her - det er en stor mulighed for at investere deres penge.

Vejen til St. Petersborg

For at komme til St. Petersborg, få nok på ringvejen, der passerer kun en kilometer væk fra denne landsby. Shuttles og regelmæssig bus, som i n. Tuer (Leningrad-regionen) besejler ofte nok, kan du nå stationen "Prospect af oplysningstiden" i ti minutter. Derfor er det muligt at få der uden problemer i ethvert område af byen. Desuden er det nemt at nå med din egen bil til det regionale center. Nærheden af ringvejen gør landsby, kan man sige, det ideelle opholdssted, hvis du planlægger at bo her og arbejde på nogle af de selskaber Peter.

Køb af ejendom i Knobs

I øjeblikket sociale infrastruktur er ikke veludviklet landsby igen. Selv som allerede nævnt, er konstruktionen gennemføres hurtigt, og tidspunktet for levering af det boligkompleks eller huset ved siden af det der er allerede alt hvad du behøver - apoteker, butikker, hospitaler, børnehaver og skoler.

Den største fordel ved de nye bygninger anses for at være gode muligheder for rekreation i forliget højene (Leningrad område). Det område i nærheden af hver bygning under opførelse omfatter parker, som er beregnet til rekreation for børn og voksne. Hertil kommer, ved siden af landsbyen er velkendt skisportssteder i "Igor", "Ohta-park", "North Slope".

Bugry landsby er ideel til en permanent komfortabel opholdsstue. Derfor køber en lejlighed her - en fantastisk løsning for alle på udkig efter kvalitet og overkommelige moderne indkvartering nær St. Petersborg.

Udvidelsen af metro

Det er værd at bemærke, at snart vejen fra huset på Knopper nord for hovedstaden vil blive mere tilgængelige og praktisk. Således planlagde de kommunale myndigheder til at forbedre transportinfrastrukturen at knytte metropol og udvikle forstad. Der skal vises letbane sporvogn og metro. Det forventes, at udviklingen af transport kan forårsage en stigning i omfanget af byggeri i landsbyen Bugry, Leningrad-regionen. Den mest ventede begivenhed i regionen vil være i transport felt, uden tvivl, åbningen af metrostationen.

Fremkomsten af en ny transportform - letbane sporvogn

Ud over udseendet af metroen, Bugry landsby (Leningrad-regionen) og de nærmeste byer og venter en anden nyskabelse. Denne letbane sporvogne. Således i forvaltningen planerne nødt til at åbne nye linjer af transport beskeder fra Sertolovo til Suzdal, fra Kolpino til "fiskeri" station, fra Vsevolozhsk til Ladoga station. Kolpino og "fiskeri" vil blive forsøgsvis forbundet sporvogn ruter allerede i år. Hos Vsevolozhsk vil rute passerer langs alléen mentor Kosygin Irinovskaya. I dette tilfælde, op til den sidste Vsevolozhsk er allerede fastsat nye linjer.

udvikling af infrastruktur, udbygning af måder at forlade grænserne for St. Petersburg, selvfølgelig, bidrage til den intensive udvikling af området. I denne nye kommunikationsmidler kan i høj grad lette livet for et stort antal mennesker. Vej hjem fra arbejde vil gøre mere tilgængelig og komfortabel. Afregning vil blive udviklet sammen med den store by.

I dag kan vi sige med absolut sikkerhed, at leve i denne rivende udvikling og omtrentlig til byen afvikling bliver mere ønskeligt for mange mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.