SkønhedHudpleje

Kiehls - kosmetik naturlig oprindelse til din hud komfort

Historien om den amerikanske kosmetik mærke Kiehls begyndte i 1851. Det er, når den første butik i New York, har USA været åbnet. Denne kvalitet er kendetegnet ved en ikke-traditionel tilgang til markedsføring, en usædvanlig stor sortiment af mænds og kvinders kosmetik og bruge resultaterne af moderne teknologi kombineret med naturlige ingredienser.

Historien kort fortalt

Oprindeligt Kiehls var en homøopatisk apotek. I 1921, butikken på 3rd Avenue i New York købte en russisk immigrant Irving Morse (Irving Morse), der studerede farmakologi ved Columbia University. Det var ham der udviklet og sat i produktion mange kosmetiske produkter, som stadig er til stede i virksomhedens lineup, og er meget populære, såsom urte lotion Blå Astringent og kropscreme af samme navn. I 2000 blev virksomheden en del af virksomhedens L'Oreal.

produktegenskaber

Kiehls - kosmetik fra høj kvalitet naturlige ingredienser til at pleje til ansigt og krop. Det produktsortiment omfatter en bred vifte af mandlige og kvindelige midler til hudpleje: cremer, serum, sæbe, shampoo, balsam, lotion og geler til kroppen, barbering cremer .. Osv Virksomheden er konstant tilbyder sine kunder gratis prøver af nye produkter. Dette er en særlig marketing kursus, der adskiller dette selskab fra andre. Amerikansk makeup Kiehl s kombinerer naturlige ingredienser og den nyeste teknologi i produktionen.

Bestsellere Kiehls

En af de legendariske og mest populære produkter i virksomheden - ansigtscreme med fugtgivende effekt Ultra Facial Cream. Dette værktøj kan anvendes på enhver hudtype - tør, kombineret og fedt. Ultra Facial Cream eliminerer tørhed og afskalning fjerner overhuden. Fedtet på samme tid den ikke gør det, er det absorberes hurtigt. Denne creme blev testet på selv medlemmer af ekspeditionen i Grønland. De manglede en enkelt ansøgning om dagen, for ikke at føle tørhed og tæthed opstår på grund af de meget lave temperaturer. Alt dette tyder på, at Kiehls - kosmetik, der er i stand til at redde selv de mest udmattede og over-tørret hud.

En anden bestseller af selskabet - Midnight Recovery Concentrate. Dette produkt baseret på vegetabilske komponenter - ekstrakter af kokosolie foruden hyben olie, natlysolie, lavendel, koriander, geranium, rosenolie, samt ekstrakter af agurk og jasmin. Det indeholder ingen parabener. Dette produkt anvendes til udtørret hud tendens til dannelsen af rynker under den kolde vinter eller ved hyppig chapping. Egenskaber Midnight Recovery Concentrate ikke kun fugtgivende, men også healing, takket være at være i sammensætningen af Squalane komponent fremstilles af oliven. Kiehls - Kosmetik anmeldelser om hvilke næsten udelukkende positiv, og på mange måder, og selskabet skylder dette produkt. Magic Midnight Recovery Concentrate i stand til at genoplive selv den mest følsomme hud og lunefuld.

"Chip" selskaber Kiehls - kosmetik til kropspleje. Produktet har opnået kærligheden til mange kunder, - Creme de Corps, en creme med fugtgivende effekt. Det er næsten en genstand for tilbedelse med kunderne - forelske første gang og i lang tid i det. Sammensat af beta-caroten, kokosnøddeolie og sesamfrø. Oprindelse bestemmer antioxidant handling, forhindrer for tidlig aldring af huden og beskytte det mod udsættelse for skadelige miljøfaktorer; olie giver blødgørende og fugtgivende effekt. Denne creme er i stand til at spare endnu den tørreste hud stramning, afskalning og revner. Gennem denne Kiehls - kosmetik, fugtgivende Anmeldelser af den linje, der er virkelig begejstret.

Kiehls kosmetik i Moskva

På hvilke vidunderlige effekter giver Kiehls (kosmetik), Moskva kender i temmelig lang tid. Hjørner af mærket arbejde i TSUM, GUM, i "farve" i galleriet "forår", samt mange andre indkøbscentre i hovedstaden. I butikkerne virksomheden tilbyder en bred vifte af caregiver ressourcer. I de dage, hvor selskabet præsenterer sit sortiment af nye emner, kan du gå i et hjørne af den hurtige diagnose af hudens tilstand og få en professionel indstilling fra eksperterne. butik personale kan give ekspertrådgivning om eventuelle spørgsmål vedrørende din hud og hjælpe med at vælge det produkt, der er egnet til dig personligt.

Igennem 150 år af mærket Kiehls kosmetik dette selskab modtager rave kunde anmeldelser. Produkter fra virksomheden - dette er din chance for at redde de unge i huden, skal du vælge en høj kvalitet værktøjer, der vil opfylde dine personlige behov, evnen til at se luksuriøse, uanset omstændighederne, og lad din skønhed skinne med glæde af alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.