SkønhedHudpleje

H2O (kosmetik): kundeanmeldelser, fotos og priser

Den moderne forbruger er ødelagt for en lang tid i forvejen, og ingen vil blive overrasket trendy kemiske tilsætningsstoffer og olier til hud og hårplejeprodukter. Derfor det amerikanske selskab er på markedet i dag et gennembrud i kosmetologi - H2O linje til at passe sig selv.

Historien om H2O

H2O + Company blev grundlagt i Chicago i 1989, en almindelig kvinde, læge-kosmetolog Cindy Melk, som blev forfatteren af mærket H2O plus. Kosmetik oprindeligt udviklet som et testværktøj i æstetisk medicin, men med fremkomsten på markedet af produkter har modtaget stor anerkendelse fra forbrugerne, og stifterne havde intet andet valg end at udvide den linje.

Hvordan at positionere produkter fabrikanter, hele linien er miljøvenlig og indeholder ingen skadelige enzymer, som er helt uacceptable for H2O linje. Kosmetik forfatterskab Cindy Melk er ikke andet end en guldgrube af dybet af havet. Den laboratorieundersøgelse den undersøiske vegetation, ja, det bedste og sundt, efter deres mening, algerne anvendes i produktionen af kosmetiske linjer.

Dette koncept i sin tid at få anerkendelse fra offentligheden og fundet de sande elskere og fans, hvis antal i sidste ende voksede rundt om i verden.

international anerkendelse

Siden grundlæggelsen af en ny, miljøvenlig kosmetik linje stødt på mange vanskeligheder i vejen for H2O +. Kunde Anmeldelser om i dag glædeligt glædeligt, men alt var virkelig foregår?

Et år efter åbningen af den første laboratorium i Chicago lykkedes det selskabet at opnå brugerens accept i Nordamerika. Blot én ud af ti kvinder drømte om en creme til hudpleje fra selskabet H2O +!

For mange et årti producenten har undladt at udvide og gå globalt. I løbet af denne tid, har det åbnet en masse brand stores i USA, og forsøgte at forestille sig de vidunderlige cremer kvinder blev bragt til landets post-sovjetiske rum som ønskede krukker.

Ved 2000 år H2O + heldige nok til at komme ind på det asiatiske marked, vinde nye fans. På det tidspunkt, den helt var i stand til markant at udvide, udvikle flere linjer: Hudpleje ansigt, krop og hår.

Det var først i 2011 produktionen af virksomheden H2O + dukkede op i specialbutikker af professionelle kosmetik på det russiske marked. I øjeblikket hver femte russisk kvinde forsøgte at forestille sig mindst et middel af virksomheden. Kvinderne vandt H2O (kosmetik)? Anmeldelser af vore landsmænd, der har modtaget produkterne, vil vi lære senere.

Fordele ved H2O kosmetik

Virksomhedens produkter vinder stærkt på baggrund af fede tekstureret midler, takket være den naturlige sammensætning. Det faktum, at vand, som blev udviklet på baggrund af alle de produkter af menneskelig hud er meget let opfattes som "deres" naturlige materiale. En alger og innovative teknologier, der også indgår i den kosmetiske selskab linje, kun fungere som et behageligt supplement.

Mærkeligt nok, har den ydre emballage er foretaget med henvisning til den minimale indsats, der blev gentagne gange nævnt af repræsentanter fra virksomheden H2O +. Kosmetik, på trods af dette, virkelig rig på mineraler. Indholdet af selve havvandet har en udglattende og blødgørende effekt, og sammen med de resultater, som bragte laboratorium diligence line fabrikanter, bør effekten være virkelig fantastisk.

Målgruppe H2O kosmetik rettet mod kvinder 25+, der ikke har nok tid til at besøge de saloner, men de ønsker at se dyrt og velplejet.

Hudpleje produkter Face

Den bredeste nicheprodukter selskab H2O + - creme. Anmeldelser af linjen er forskellige, men lad os først se på de vigtigste områder og produktlinjer.

Midler til pleje af fedtet og problematisk hud Aqualibrium. Linjen er fyldt med en rensende maske, revitaliserende cremer, der afhjælper huden mod hudorme og har en forebyggende effekt.

For kvinder, er aldersgruppen 35 + designet line Sea Resultater, der tager sigte på blød fugtgivende ansigtshuden, fjerne aldersrelaterede rynker og forhindre deres forekomst. De vigtigste komponenter er kollagen og elastin, som giver huden sin fasthed.

For beboerne i store byer og den støvede selskab er livgivende hud Oasis linje. Jeg har modtaget særlig anerkendelse fra serien H2O + - creme. Anmeldelser af denne niche er mangfoldige: ejere af en tør hud afhjælpe er mere passende end ejeren af den kombinerede. Indbefatter derudover linjen toning serum.

produkter Kropspleje

Lad os starte med det vigtigste: det er kvindernes fødder. Series Spa fødder efter nogle bruger til at lave fødder blød, glat og altid fugtig, som lovet af producenten.

Midler til hudpleje hænder H2O +. Kosmetik leveres i linje Spa hænder. Disse cremer er perfekt til den aldersgruppe 25+, og have den virkning, udjævning og blødgørende. Men i frostvejr, der indeholder marine produkter, ikke meget hjælpe med at helbrede og sprukne hænder.

For at styrke og levering af tør hud og hår på markedet er repræsenteret ved linien havsalt, som er designet til alle aldre.

Sea Marine Linie anbefales til brug i den kolde årstid at pleje den svækkede hud og hår. Midler fra denne serie pleje din hud med vitaminer.

perfekt manicure

"Vi bekymrer ikke kun for din hud, men også om din skønhed," - siger en af de mottoer i selskabet H2O +. Billeder af alle produkter til at passe sig selv er præsenteret nedenfor.

Derfor har producenter taget sig af de statslige morgenfrue repræsentanter for rimelig halvdel af menneskeheden. Produktkatalog varieret: her og olie til negle og midler til at fjerne neglebånd og opstrammende lotion. Behageligt tilfreds minimalistisk emballage design - virksomheden ikke gider at udseende, og korrekt behandling af kvaliteten af produkterne.

Andet tilbehør

Blandt H2O + Cosmetics er det vigtigste produkt, men ud over at der kan prale et stort udvalg af delikate tilbehør. Moderne kvinder, der ikke har meget tid til at besøge skønhedssaloner, ikke har mulighed for en lang tid til at vælge deres tilbehør til at opretholde den skønhed, kan købes fra producenten af kosmetik alt fra pensler neglepleje håndklæder til hår og krop.

Hertil kommer, at selskabet tilbyder også manicure udstyr og selv de spejle i forskellige størrelser. Desuden vil alle disse elementer være nyttigt at hver pige, er det også praktisk - ingen grund til at haste mellem producenterne og kontrollere kvaliteten af produkterne på de fora, hvis du allerede er sikker på et produkt af en bestemt virksomhed.

Brand H2O, kosmetik: anmeldelser

Kosmetik producenter gør alt for at udvikle en række produktlinjer, hvor ejeren af selv de mest lunefulde af huden vil være i stand til at finde sig selv noget af deres egne. Men anmeldelser af forskellige købere, der er både flatterende og negative meninger om produktet.

For eksempel har mange ejere klager over, at de produkter, der indgår en lille mængde af kollagen og vaseline, og en marine produkter til fugter huden ikke gør. Men på samme produktets indhold af silikone er undertiden overstiger det tilladte minimum - måske den substans, nyttig til fedtet hud, men ikke at tørre.

Men i de fleste tilfælde, den lykkelige ejer af H2O + Kosmetik produkter er glade for, fordi vores marked er sjældent at finde naturlige og effektive midler til at drage omsorg for deres udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.