Hjem og familieKæledyr

Regler hund gå i byen: snor, snude, legeplads

Af alle de hund kaldes ofte den anden mand. At være tæt på os, disse dyr uselvisk giver deres ejere den utrolige kærlighed og hengivenhed til tjener og beskytter. Ofte for mange hundeejere er det ikke bare en firbenede følgesvend, men også et uundværligt værktøj.

Det sker ofte, at hunden bliver næsten et familiemedlem. Men det må ikke glemmes, at selv de mest rolige, intelligente og venlige hunde er stadig dyr, foruden de er "bevæbnet" med stærke og skarpe tænder. Så hypotetisk, for fremmede mennesker venner kan udgøre en trussel.

For at reducere sandsynligheden for et angreb hund til mennesker eller dyr, i vores land er der regler hundeluftning på et offentligt sted. Disse normer bør være styret af ejeren af en firbenede ven, uanset størrelse, alder, race og karakter har kæledyr.

Det særlige ved den lovgivning, der regulerer hundeluftning i Den Russiske Føderation, er det faktum, at der ikke findes en enkelt føderal lov om dette emne. Regler for hund-walking og administrative ansvar for at overtræde dem er bestemt af lokale love i hvert fag i Den Russiske Føderation. Derfor er det vigtigste råd til den fremtidige ejer af dyret - nøje undersøge den gældende lovgivning i den region, hvor den befinder sig. For at fremhæve de grundlæggende krav til hundeejere, overveje regler hundeluftning på et offentligt sted på eksemplet med gældende lovgivning i den russiske hovedstad.

Hvor at gå deres firbenede ven

Svaret på dette spørgsmål kan fås ved at studere loven "On holde katte og hunde i byen Moskva." Artiklen, der fastlægger reglerne for sikker hundeluftning, der er en specifik indikation af, at selv gå dit kæledyr, skal du ikke tøve sin snude og snor, er kun mulig i officielt godkendte steder. Vi taler om specifikke steder og lignende generelt har stort set alle regionale love svarende til dem under overvejelse.

Men i den virkelige verden, desværre, et særligt område for hunde er vanskeligt at finde selv i store byer, for ikke at nævne de små byer. Hvordan kan du komme ud af denne situation?

Selvfølgelig forlader dyret kan ikke være uden en tur. Derfor, hvis hunden er specielt udstyret legepladser i landsbyen er der, for at gå dit kæledyr og ikke får en straf for hundeluftning i det forkerte sted, nok til at opfylde alle de øvrige krav i artikel 7 i loven.

Ejeren er forpligtet til at have:

 • garantere sikkerheden for andre, iført en mundkurv og snor på dyret;
 • ikke udgør en trussel for den sanitære-hygiejniske tilstand territorium, nemlig ikke at forlade efter en tur "spor af liv" kæledyr;
 • styre adfærden hos hunden;
 • undgå de steder, hvor walking hunde forbudt lokale love.

Et sted, hvor hunde ikke er optaget

På trods af den relative loyalitet over for hundeluftning uden for særlige områder, loven strengt angivne offentlige steder, hvor en tur med firbenede ven ikke kan. Disse omfatter:

 • legepladser;
 • territorium enhver uddannelsesinstitution;
 • i plejeinstitutioner af enhver type;
 • det område tildelt institutioner sport eller kultur;
 • overfyldte steder.

Sidste forbud gælder ikke for byparker.

Hertil kommer, at i henhold til de eksisterende normer interimistiske legepladser til hunde bør ikke være mindre end 30 meter fra indgangene af huse. Selvom de retshåndhævende embedsmænd erkender, at sidste løb byens betingelser er simpelthen umuligt. Derfor i praksis for folk med kæledyr gåafstand fra et beboelseshus, fordringer kan ikke forekomme, hvis du observere andre hygiejnestandarder og sikkerhedskravene i hundeluftning.

Når snoren er nødvendig

Uden snor og halsbånd på et offentligt sted er forbudt hundeluftning. En situation, hvor selv den mest rolige og trænet hund simpelthen løber langs et synspunkt om lovgiverne klart uacceptable og vil tjene som begrundelse for administrativ straf af ejeren firbenede ven. Denne regel er den samme som for ejerne af både store og meget små racer. Og gå regler understrege, at snor ikke blot skal hjælpe med at kontrollere PET, men også for at sikre sikkerheden for hunden selv, for eksempel når du kører på sidelinjen af vejen.

Krav til en snor til hunde

Regler hundeluftning i Moskva og i mange andre russiske regioner, placere en snor kun ét krav - længden bør være tilstrækkelig til fuldt ud at kontrollere deres kæledyr. Hvad betyder det i praksis?

Enkelt standard, selvfølgelig, eksisterer ikke. Halsbånd og snor er valgt under hensyntagen til race, vægt og alder af hunden. Eksperter og erfarne hunde-elskere er enige om, at optimalt sikre såkaldt kort snor omkring halvanden meter lang. Den leveres med en stærk krave og næseparti det giver fuld kontrol over hundens handlinger. Ulempen ved dette kit er, at hunden ikke er i stand til at gå det, der er at køre og motion. Derfor generelt, anbefales en sådan kontrol for at bekæmpe kæledyr. Afhængig af racen af hunden snor længde kan øges.

Og lidt mere om evnen til at kontrollere dyret. I nogle regioner, herunder Moskva og regionen, regler hundeluftning forbyde børn og unge under 12 år (14) år, til at udføre deres egne kæledyr i snor, som fysisk stærk og stor hund barn kan simpelthen ikke holde. Der er også et forbud mod personer, der er i en tilstand af alkoholforgiftning.

Hvorfor har jeg brug for en mundkurv

Nogle gange på særlige fora kennel der er stridigheder om hvordan humant og bruge en mundkurv, hvis hunden kan være behageligt i det for en tur. Loven kræver brug af en mundkurv til store og (eller) rastløse, aggressive dyr, hunde af bestemte racer og hybrider. Men er det muligt at se bort fra brugen af enheden, når roaming hunde er ikke tilbøjelige til aggressiv adfærd? Professionelle trænere ofte advaret om, at det er umuligt at forudse enhver situation. Selv de mest aggressive og gode hunde kan opføre sig uforudsigeligt på et offentligt sted i forhold til både mennesker og andre dyr.

Desuden er det snude til formål at sikre sikkerheden for ikke kun andre, men også hunden. Næseparti forhindrer primært dyret at samle op og spise noget fra jorden. Således kan kæledyr ejer beskytte mod utilsigtede forgiftninger eller doghanterov fælder.

Når det er nødvendigt at bære mundkurv

I nogle tilfælde kan reglerne hunden gå i byen og ud over at etablere en forpligtelse for ejeren til at bære mundkurv dit kæledyr? Lad os se på dette spørgsmål i flere detaljer. Moskva rules hundeluftning på et offentligt sted det obligatorisk at bære mundkurv for enhver og alle kæledyr, som kan udgøre en risiko for menneskers eller andet dyr. Til denne type hører alle hunde, der vejer mere end 5 kg.

Ifølge loven er hovedstaden ligeledes forbundet en liste over fire dusin potentielt farlige racer. Uden en snude med sådanne dyr kan kun gå i indhegnede områder til hundeluftning.

Krav til snude

Klare krav til materialet eller størrelsen af næsepartiet, som det er tilfældet med den snor, nej. For ikke at skade dyret og ikke at skabe situationer, hvor hunden kan tygge og let at fjerne næsepartiet, når du vælger den bedste enhed baseret på følgende tips:

 • Køb sikkert til mule en hund - helt åndbar og tillader kæledyr mundkurv fuldt åbne munden.
 • Vælg det produkt størrelse. Næseparti må ikke gå ned i dyrets næse og ikke forstyrrer synet. Denne betingelse er en garanti for andres sikkerhed.

Transport: Offentlig transport

Mange mennesker spørger om, hvordan man transportere en hund i bytransport. Det er klart, at transport af dyr er kun tilladt med en mundkurv og snor. Men hvis der findes yderligere krav? I overensstemmelse med lovgivningen i hovedstaden, en hundeejer under en tur med offentlig transport, sammen med PET er forpligtet til at få dokumentet for registrering i registret over katte og hunde i Moskva. Dette dokument er den overordnede styring er forpligtet til at fremlægge, når kontrol.

Krav til paddock til ejerne af mellemstore racer af hunde

For små racer omfatter hunde, der vejer mindre end 5 kg. Det antages, at fra disse kæledyr ikke udgøre en trussel for mennesker, selv om en masse mennesker, herunder blandt ejerne af hunde, kan være uenige. Ikke desto mindre er det reglerne hundeluftning giver visse undtagelser for små racer.

For eksempel kan snor for dyr mindre end 5 kg erstattes af en særlig transport. Af særlig interesse er sådan et øjeblik: at holde en lille hund i sine arme, kan du besøge et offentligt sted, selv da, hvor de skal gå med dyrene ikke kan. Men samtidig sænke PET på gulvet og lade ham strejfe frit er strengt forbudt.

For den offentlige transport i baby-dyr også har fordele: loven om hunde tillader at transportere dem uden en snude, men med en snor. Den samme undtagelse gælder for at udforske byen. Hund i kategorien af små, er det tilladt at trække snor, hvis tur finder sted i en afstand fra alle offentlige steder. Men det bør ikke glemmes, at hvis barnet forårsage nogen skade eller angrebet en person eller et dyr, vil ejeren nødt til at svare på samme måde som for handlinger foretaget af en stor kæledyr.

Tag hunden - det er en pligt?

Den virkelige harme årsag forlader hunden afføring. Mens der i mange lande til at rydde op efter dit kæledyr - en fælles begivenhed, at vores landsmænd i de fleste tilfælde ignorere denne forpligtelse. Resultatet af sådanne overtrædelser, ser vi dagligt på gaderne og i baggårde af huse.

om hunde loven tillader regeringsrepræsentanter ikke kun gøre ejeren rydde op efter deres firbenede ven, men også til at udarbejde en protokol om administrativ overtrædelse, efterfulgt af en bøde. Så det bedste råd - til at købe ture med hunden tilbehør såsom en særlig skovl og poser.

Ansvaret for ejeren

Moskva kodeks for administrative overtrædelser fastsætter en række sanktioner, en bøde for hundenes ejere. For eksempel er straffen for hundeluftning i det forkerte sted, gå uden en snude og en snor, samt forurening af offentlige steder, dvs ikke afstemte afføring - hver af disse overtrædelser vil koste ejeren af dyret i mængden af 1 til 2 tusind rubler.

Overtrædelse af reglerne for offentlig transport, forkælet hund af andre (herunder kommunale) ejendom vil koste fra 500 til 1000 rubler.

Tilfælde af aggressiv adfærd af hunden skal straffes hårdere. Hvis hver person uforvarende vært angrebet mennesker eller andre dyr, vil størrelsen af den bøde bestå af 4 til 5 tusind. Og når aggression manifesterer sig vært, grubetæring sin hund på dyr eller mennesker, straffen kunne intervallet fra 2 til 5000.

Pengebeløb er for borgerne - ejere af hundene. Hvis gerningsmanden - officiel eller juridisk person, er det størrelsen af den bøde steget med flere gange.

Såret eller dræbt et andet dyr: hvis hunden ejeren har et vist ansvar?

Overvej en anden almindelig situation, hvor tilfældigt hunden angrebet et andet dyr, vilde eller i hjemmet. Hvis hunden kørte en kat op i et træ, så ansvaret for ejeren for det er ikke givet. Men hvis hunden angrebet påført skade eller tilskadekomne dyr døde, ejeren, siger angrebet bliver nødt til at betale en bøde på en anstændig beløb - fra 4 til 5 tusind rubler.

Strafansvar: for der vil være ansvarlig?

Det spørgsmål, der ofte opstår konflikter mellem hundeejere og modstandere af indholdet af sådanne dyr i bymiljøer: om en overtrædelse af reglerne for hund-walking medføre ikke blot administrative, men også strafansvar for overtrædere? Lad os se om du kan bringe et væld af kriminel hund har bidt en person.

Selv hvis en person regelmæssigt overtræder reglerne hundeluftning, ingen strafforfølgning for det vil ikke. Men selv i en situation, hvor hunden overfaldt en person strafferetligt ansvarlig for den aggressive kæledyr ejer kan heller ikke være. En straffesag kan starte kun i ét tilfælde: hvis ejeren specielt udløste hans hund og samtidig alvorlig skade på helbred offeret var forårsaget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.