Kunst og underholdningFilm

Direktør Vladimir Fetin. Film Vladimir Fetin

Vladimir Fetin - sovjetiske filminstruktør, skaberen af den berømte komedie "Stribet flyvning". Han tog et par film, men hver af dem ønsket af publikum.

biografi

Fremtiden filmskaber blev født i 1925. Fetin forfædre var tyske adelsmænd, deraf navnet - Vietinghoff, som senere måtte udskiftes på Feting, og derefter, lige før udgivelsen på skærmene i den legendariske "Stribet flugt" og helt Russified, fjerne det sidste bogstav.

Biografi Vladimira Fetina inkluderer års arbejde som ordfører i tegnestuen. Direktøren også arbejdet i nogen tid på fabrikken som en mester teknologisk udstyr. Den Filminstituttet Fetin indtastet i 1955. Han begyndte sin karriere med oprettelsen af parceller til "væge" af programmet, men i år efter udløbet af VGIK han fik sin debut som instruktør. Det var en roman af Mikhail Sholokhov "Colt".

I 1964, filminstruktør Vladimir Fetin, hvis biografi er af interesse for mange beundrere af den sovjetiske biograf, vendte tilbage til arbejdet i den sovjetiske forfatter. Denne gang tog han "Don roman". Mens han arbejdede på filmen, instruktøren mødte skuespillerinden Lyudmila Chursina, som senere blev hans kone. Børn, de ikke har. Vladimir Fetin levede hele sit liv i Leningrad. Han døde i 1981.

Film

Direktør Vladimir Fetin hans sidste billede blev skudt i 1981 - "Lost blandt de levende." Denne film blev udgivet efter hans død. Andre film Fetin:

  • "Virineya";
  • "Open Book";
  • "Taiga roman";
  • "Søde Woman".

"Stribet flyvning"

Fetin komedie i 1965, set af mere end fyrre-fem millioner sovjetiske seere. Hertil kommer, "Stribet flyvning" blev tildelt ved den internationale filmfestival i Kolkata.

Hvordan gjorde skabelsen af en af de bedste sovjetiske komedier? Top boss "Lenfilm" fik til opgave at lave en spillefilm med uddannede tigre M. Nazarova. Kunstner af cirkus spilles i filmen Vladimira Fetina Bar, som pludselig opdager et talent Tamer. Genfortælle historien mere detaljeret "Stribet flyvning" ikke giver mening, fordi det er kendt for alle.

Forfatterne til komedie scenarie - Viktor Konetsky og Alexander Kappler. I filmen, som spilles Alexei Gribov, Yevgeny Leonov, Vladimir Belokurov, Alisa Freundlich. Vasiliy Lanovoy, der udførte en cameo af en ung mand, der nød svømning, "hold i stribede badetøj", ukrediteret.

"Don roman"

Film-drama blev skudt på de motiver Sholokhov s "modermærke", "Shibalkovo frø." Den vigtigste rolle i filmen spilles Yevgeny Leonov. I "Don historier" også spillet Lyudmila Chursina, Boris Novikov, Alexei Gribov. Dette arbejde blev højt værdsat af kritikere, selvom det ikke er den bedste i filmografi Vladimira Fetina. Yevgeny Leonov for sin rolle som Yakova Shibaloka modtaget flere prestigefyldte priser.

"Virineya"

Lyudmila Chursina spillet en vigtig rolle i det næste billede Fetin. I filmen "Virineya" skuespillerinde spillede rollen som en simpel landsby kvinde, der forsøger at finde sig selv i et nyt liv (i filmen afspejler begivenhederne i borgerkrigen). Filmen er lavet på en roman af Lidii Seyfullinoy. Filmen kan vække seerne i dag med blandede følelser, der ikke kan siges om de medvirkende. Fetin i dette arbejde har involveret de mest talentfulde kunstnere af den sovjetiske æra: Anatoly Panov Vyacheslava Nevinnogo, Alekseya Gribova.

"Søde Woman"

Hovedpersonerne og hustru instruktøren udført i de film, der er kommet ud på skærmen i begyndelsen af halvfjerdserne, nemlig "Lyubov Yarovaya", "åben bog". Og tre år efter premieren på filmatiseringen af den eponyme produkt Kaverina ( "Open Book") sovjetiske publikum kiggede efter et nyt job Vladimir Fetin. Det var en melodrama, baseret på bogen Iriny Velembovskoy "sød kvinde". I første omgang hovedrollen Fetin godkendt Chursin, og skyde denne filminstruktør begyndte udelukkende for hende. Men af ukendte årsager, skuespillerinden nægtede.

Hovedpersonen i filmen "Søde Woman" spillet Natalia Gundareva. Så en anden håbefulde skuespillerinde formået at skabe billedet på skærmen af den fjollet, tom og egoistisk kvinde. Gundarevoj til denne rolle var den første større arbejde i filmen, selv om hun nægtede først selv fra skærmen test i Fetin film. Den vigtigste mandlige rolle i filmen spilles Oleg Yankovsky. Filmen også spillet Peter Velyaminov, Rimma Markova, Fedor Nikitin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.