RelationerBryllup

Hvilken farve giver blomsterne til brylluppet? Vi lærer!

Flower etikette er en viden om, at ædle drenge og piger nødvendigvis havde 100 år siden. Men nu, desværre er disse færdigheder glemt, ligesom kulturen til at lave "taler buketter". Og det er synd, at de mest hemmelige begær og følelser trods alt kunne udtrykkes tidligere i blomsterproget .

Men selv nu er ekkoet af disse traditioner afspejlet i floristikken. Dette refererer især til bestemte planters relevans for en bestemt begivenhed. For eksempel er det meget nyttigt at vide, hvilken farve blomster der gives til et bryllup, fordi en sådan højtidelig begivenhed ikke vil ødelægge en forkert valgt buket.

På plantens sprog var der følgende betegnelser: hvid farve symboliseret renhed og uskyld, rød - passion og kærlighed. Gul blev anset for dårlig - han vidnede om jalousi og misundelse. Og pink kunne sige om romantisk kærlighed. Nu har disse nuancer ikke en sådan udtrykt værdi, og derfor er valget af, hvilken farve blomster der gives til brylluppet, primært for giveren. Desuden kan blomsterhandlere, når de vælger en buket, tværtimod overtale at give solrige gule roser, fordi de efter deres mening tiltrækker rigdom i feng shui.

Win-win varianter ved valget af en buket som gave til ægteskabsregistrering eller bryllup er hvide og fløde nuancer af blomster - de ser altid ædle og stilfulde ud i enhver kombination. Det eneste, husk: brylluppet er bedst at ikke give krysantemum, liljer eller callas - disse planter betragtes som sorg. Desuden taler mod de to første muligheder også om deres skarpe smag - det er ikke sædvanligt at give en buket til et bryllup med for stærk lugt - det betragtes som uanstændigt.

Mange bruder er bekymrede for, at hele charmen i hallindretningen på grund af de forskellige blomsterarrangementer, der præsenteres af gæsterne, vil gå tabt, og normalt bliver denne del af indretningen givet meget energi, og det tager meget tid. For at behage bruden ikke kun med hendes tilstedeværelse ved fejringen, men også med den passende buket, er det muligt at finde ud af, hvilken farveafstand hallens udsmykning har til bryllupsbluserne, og vælg din gave i samme stil eller ved hjælp af de samme planter.

Ved samme princip kan du vælge en buket under farven på brudgommen og brudens kostumer. Henvis til en erfaren blomsterhandler, køb blomster til brylluppet. Billeder i porteføljen af mange af dem kan i høj grad bidrage til at vælge og foreslå originale ideer i udsmykning af duftende gave til nygifte. Endnu bedre, hvis din overraskelse er lavet af den samme person, der skabte brudebuketten og brudgommen boutonniere. Han vil helt sikkert finde ud af, hvilken farve blomster der gives til brylluppet i dette særlige tilfælde og vil hjælpe med at præsentere dem i det gunstigste lys samtidig med at de ikke er uoverensstemmende med bruden og hallen.

Tja, hvis du stadig er tilbøjelig til at komme ind på selve spørgsmålet om valg, men samtidig er du bange for at gå glip af eller købe en kedelig buket, skal du stoppe med at se på de usædvanlige kombinationer af flere forskellige nuancer, lyse og attraktive. I dette tilfælde vil puslespillet, hvilken farve blomster der gives til brylluppet, løses af sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.