HobbyHåndarbejde

Fletning hjemme

Langt hår har altid været en af de vigtigste dekorationer af enhver kvinde. De har en fordel i forhold til konventionelle kort hår, især hvis de er smukt anlagte og har en smuk pænt udseende og en sund glød. Nedenfor er nogle populære måder styling hår i rottehaler.

1. Populær fletning hjemme i de tre dele

Den første ting at gøre, er at rede håret almindelig børste. Endvidere kan hår opdeles i tre lige store portioner (konventionelt betegnes dem for sig selv som 1, 2, 3). Mellem første og anden tråde skal placeres tredje, så skal du først sætte mellem tredje og anden del af håret, og den anden - mellem det første og tredje. Og så den tredje skal være en streng "sætte" mellem den første og den anden osv Resultatet er en fælles grisehale, der ved, hvordan at væve næsten alt. Forankring sin smukke bånd, tape, clips osv bue.

2. Weave fletninger hjemme i de fire tråde

kam forsigtigt håret i retning af ryggen og opdelt i 4 lige store dele. Tag låsen på den første og kaste det på den anden. Den venstre hånd adskille den tredje del, og smid det i den fjerde. Tag låsen af den fjerde og sætter det under den første.

Så den tredje del af håret er sat på bunden af den anden, fjerde og bare sætte på en anden. Opfanger strenge så behageligt og fortsætte med at væve fletninger.

Først håret er ofte overset af den anden, og den tredje sætte den fjerde. Så smider vi den første streng af den tredje, og den anden på samme tid - også på tredje. Fortsæt fletning fletning til den ønskede længde. Spænd tip viskelæder.

3. fletning i hjemmet af de fem pryadok

Opdel håret placeret på occipital område til fem pryadok. Vi begynder at flette de rigtige låse. Det bør være betinget udpege dem (1,2,3,4,5).

Først skal du sætte en lås på den anden, tredje, er du nødt til at sætte på først. Næste: fjerde - under den første streng af den femte - den første. Efter at: den anden til at sætte den tredje, fjerde streng af - for det andet, så er den femte - for den anden og endelig den første - i den anden, og så videre ..

4. Smukke fletning derhjemme seks pryadok

Weave fletninger med deres hænder er opdelt i 3 faser.

Trin 1:

Den første streng i put på et sekund, mens den første - for tredje. Efter at tage vi den første del og flytte det til den fjerde, igen den første - på det femte, og endelig den sjette - i første omgang.

Trin 2:

den anden streng i put på den tredje, igen tage en anden og flytte det under det fjerde, så tag den anden del af håret og sætte det på den femte, igen anden - og allerede under det sjette, så den første - for den anden.

Trin 3:

sætte den tredje - på den fjerde, igen tage tredje og flytte det under det femte, den tredje streng af - den sjette, tredje igen - men under den første og den anden - under den tredje og så videre ..

5. Braid "spike"

Comb alt hår. Separering lille del krøller omkring fem cm fra parietale region af hovedet til halsen og videre fletning grisehale "spids". Resterende på højre side låser kam og fletning med podpletom til den mest flettet frisure. Den samme handling er udført, og på venstre side. For vigtigste centrale grisehale wore små nitter, to side netting. Enderne af krøller gøre en clips eller elastik.

Moderigtigt og trendy frisurer med fletninger er meget glad for at bære filmstjerner og pop, og hvad kan vi sige om os, bare en pige? I 2012 frisurer er ikke mistet sin tidligere relevans.

Således begynder vi at flette en smuk fransk fletning, lagt i form af en bøjle. Ved begyndelsen af at gøre afsked vinkelret på toppen af hovedet i retningen fra det ene øre til det andet. Yderligere aftagelig bang nøjagtigt samme måde. Alle resterende hår fastgøre en elastik (ikke bruge dem). Dernæst vi indsamler alle de arbejdende låse på den ene side af hovedet og kam.

Vi begynder at flette fletninger fra det højre øje som en almindelig le, hvilket gør det 2-3 ved binding. Derefter sætte den venstre side øverste lås af medium, samtidig med at tilføje hår, der er tilbage. Næste skid lås af arbejdstagernes rettigheder på toppen af den midterste og tilsæt hårene, der er placeret på højre side. Gentag dette trin, indtil det øjeblik, indtil vi når det venstre øre, og derefter begynde at spinde som en almindelig fletning. Spidsen kan bindes til hårnåle, usynlige eller en elastik.

Fletning af cirklen er en enkel og alligevel meget populære. En anden måde - er at bruge halen. Weave ganske nemt. Håret på kronen bør fjernes på denne meget hale. Vævning er nødvendigt at starte fra mellemøret og fange alle hår.

For bedre at forstå og til at forstå den mekanisme af vævning forskellige varintov fletninger, kan du søge på internettet særlige masterclasses med trin for trin foto tutorials eller video tutorials.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.