HobbyHåndarbejde

Grundlæggende om 3D-modellering: hvordan man laver en icosahedron fra et papir

En af de mest populære destinationer i origami er en 3D-modellering. Oprettelse af en tredimensionel tal fanger opmærksomhed ikke kun børn, men også voksne. Hvis du allerede har styr de enkleste ordninger og teknikker og har lært at foretage mindst en terning tør for papir, kan du gå videre til mere komplekse modeller. Det er bedst praksis for at skabe en såkaldt "platoniske legemer". Der er kun fem: tetraeder, icosahedron, heksaeder, dodecahedron og oktaeder. Alle tal er regulære polyedre, som er baseret på simple geometriske former. I dag vil du lære at lave en icosahedron fra et papir.

Listen over materialer og værktøj

 • Et tyndt ark af farvet karton (foretrukken densitet - 220 g / m2).
 • Skarp saks eller kniv brevpapir.
 • Simpel blyantshårdhed på HB.
 • Lang lineal (mindst 20 cm).
 • Viskelæder.
 • Flydende lim PVA eller blyant.
 • Brush.

instruktion

 1. Så hvordan man laver en icosahedron fra et papir uden scanning ikke er muligt, må det fastslås, og udskrives på et ark eller tegne i hånden. Skabelon 20 er af ligesidede trekanter forbundet i en særlig rækkefølge. Ifølge den frie kanter det er nødvendigt at give en lille fordybning til limning.
 2. Du kan starte udskæring. Hvis du vil bruge en kniv, skal du sørge for at arbejde på den gummimåtte til fremstilling af prototyper, for at forhindre skader på træ overflade af bordet.
 3. Hvis du vil undgå grimme knæk i forsamlingen, i retning af folderne nødt til at gå med en skarp genstand. Dette vil gøre kanten mere klar og glat.
 4. Fortsæt til forsamlingen. Påfør et ensartet lag af lim på kvoter og begynder at danne formen. Så hvordan man laver en icosahedron fra et papir alene er meget svært, det er bedre at bede om hjælp fra en ven. Til randen af ikke gik hjem, de har brug for at holde på samme tid til at holde sammen med de andre dele. Den endelige hårdhed af modellen vil erhverve ved afslutningen af samlingen. Lim de sidste to hårdeste facetter. Deres kvoter skal komme sammen inde i formen, mens stærke form pres kan miste elasticitet. For ikke at ødelægge udseendet af ikosaedret, at den sidste side behovet holde sammen, ikke at bøje kanten til enden, og derefter forsigtigt skubbe dem inde.

Hvis du helt har regnet ud, hvordan man laver en icosahedron fra et papir, kan du øve i forsamlingen mere kompleks model - en afkortet icosahedron. Dette tal omfatter 32 facetter 12 ligesidede femkanter og tyve regulære sekskanter. I færdig form, og med den korrekte farve er meget lig en fodbold fremstillet af papir. montage principper er ens, kun forskellene i mønstret. Scan afkortet ikosaeder er meget kompliceret i byggeriet, så det er bedst at udskrive det på printeren. Papir bør vælge meget stram, ellers tallet vil ikke holde formen, og kan danne fordybninger i jorden tryk.

Origami og 3D-modellering - en fantastisk måde at tilbringe en venlig eller familie aften. Disse klasser giver en god intellektuel baggrund og hjælpe med at udvikle rumlig fantasi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.