Kunst og underholdningMusik

Novosibirsk gruppe "Kvinder med en skæg": sammensætning, repertoire

Selv om "kvinde med en skæg" på "Eurovision" som en kandidat aldrig fremsat, i Novosibirsk den kender hver tredje. Og selv om han ikke har været til en koncert, skal du sørge for at gøre noget ved det, men hørt. Ja, gruppen behandlet på den måde - ved hjælp af ental og feminine. Kreativ Unionen af Barbara og Sergey har dannet en ny, næsten fuld, et medlem af samfundet.

navn

Bandets navn lyder helt bizart, for ikke at sige chokerende. Singer af gruppen - Barbara Sapozhnikov, ikke bange for at blive stemplet en kvinde med overskydende hår i ansigtet, da berygtede Conchita Vyurst - en kvinde med en skæg på "Eurovision" har vundet i 2014.

Selvfølgelig, Barbara ingen hår i ansigtet. Beard - en kreativ kaldenavn, og kendetegnende for et andet centralt medlem af gruppen og producenten - Sergeya Pisarevskogo. Tidligere koncerter, så de præsenterede publikum: "Her er en kvinde, men skæg sammen -" En kvinde med en skæg ' ". Gruppen fik sit navn fra den let hånd af Barbara.

historie

Deres fælles aktiviteter begyndte i 2001, da de mødtes i galleriet "Black Widow". Selv da, skæg var fyldt med stemmen og karisma Barbara. Han inviterede hende til at udføre på scenen, føler i den charmerende blondine en masse potentiale. På det tidspunkt, har Beard organiseret mere end én kreative team, og erfaring i at producere han havde. Men at handle officielt som det nye band, de begyndte først i 2002.

Beard oprindeligt planlægger ikke at deltage i aktiviteterne i gruppen som musiker, men et nyt hold ikke er i stand til at indsamle deltagerne. Berømte guitarister ønskede ikke at tage risikoen for at indgå ingen kender holdet. Det var dengang, at Sergei Pisarevsky og besluttede at personligt støtter Varvara, der kommer på scenen med hende. Jeg må sige, skæg har ikke tabt, og helt sikkert frygtsomme musikere i lang tid bider hans albuer, ser forløbet af det nye team.

I en forholdsvis kort periode "Kvinde med en skæg" vandt let kærlighed Novosibirsk kræsne publikum. Aspiring musiker, selvfølgelig, med forestillinger åbner for anerkendte grupper i det samme "Black Widow", og derefter deltog i festivalen "sibiriske underjordiske Six-String" ( "USA"), akustisk musik. Efter at have bevist sig selv som en karismatisk og lovende hold, Barbara og skæg tog længere tid for regelmæssige prøver. I første omgang fik de følgeskab af Alexander Kaspiarovich (guitarist i "Jade"), i et musikalsk miljø, kendt som Gris. Så, som trommeslager kom Cyril Pisarevsky under pseudonymet Boar, søn af hans skæg. Senere holdet begyndte at spille og Eugene Nalivaiko tilnavnet Gris (keyboard). Derefter holdet tilføjede en protegé Barbara - Dmitry Ganin (Gan), leder af punkband "N.P.V.K". Når koncerten aktivitet "Kvinder med skæg" er blevet ganske stram, at deltagerne begyndte at ændre sig gradvist. Til dato, holdet bag mange succesfulde koncerter i Omsk, Tomsk, Novosibirsk, Altai Territory og Kemerovo-regionen.

"Kvinde med Borodoi" fint moden med så berømte kunstnere som Chizh, Chicherina Maxim Leonidov, Mara, samt grupper af "Time Machine", "Aria", "Krematorii", og andre. Hendes koncert aktivitet fortsætter den dag i dag, men desværre ikke er så aktiv.

gruppen

Gruppen ofte der var ændringer. Af en eller anden grund, deltagerne forlod holdet, erstattes af nye. Siden 2002, en "kvinde med en skæg" sluttede Sergei Panyutin - et tidligere medlem af "hjemmeavlede", der erstatter Dmitry Ganin. Vladimir Fil, kendt som en del af hold "Tjekket", "Crossroads" og "Bay", midlertidigt trådte på scenen i stedet Panyutin i 2004. Periodisk med Barbara og Michael Beard spillede trommer Pavstyuk, der tidligere har arbejdet med gruppen "Nord-Vest" og fritid, og bassisten Andrew Siminenko - "Tynd Laurie" ex-medlem af de "kontrolleres" kollektiver, "Crossroads" og I 2006 sted-guitarist leder Aleksandra Kasperovicha tog endelig debutant Vyacheslav Shevchenko. Konstant samme bandmedlemmer, dets grundlæggere og inspiratorer, den vigtigste forfatter af teksten og musikken - Barbara og skæg. De øvrige medlemmer af holdet i dag: Pisarevsky Jr. (trommer), Panyutin (basguitar), Naļivaiko (nøgler) og Shevchenko (lead guitar). Det ligner en del af gruppen i øjeblikket.

kvinde

Varvara Sapozhnikov - smilende blondine Novosibirsk Dzhenis Dzhoplin. For hende, i virkeligheden var det startede en gruppe. Ikke overraskende omtalen af det gjort i navnet på gruppen. Som allerede nævnt ovenfor, foreslås det at Barbara oprindelige navn for gruppen. Og det helt sikkert giver det en fed mand, vittig, med en vidunderlig sans for humor.

Varvara blev født i Sakhalin, men det meste af den voksne liv (efter 16 år) boede i Novosibirsk. I sine egne ord, kreativitet er interesseret i barndommen, men det var altid på niveau med en hobby, har musikundervisning aldrig haft. Indtil alvorlige hobbyer Estrada arbejdede i finansiering, medicin, IT-virksomheder, og selv i servicesektoren. Som sanger først forsøgte hendes hånd i gruppen Dmitriya Gayduka "Sakrabanda", men den virkelige debut stadig havde deltaget i "Kvinder med en skæg", hvor det er blevet ikke blot en solist, men også en sangskriver. Varvara flere gange var gift med den tidligere ægtefælle har opretholdt varme relationer. En søn Maxim.

skæg

Sergey Pisarevsky oprindeligt fra Novosibirsk er heller ikke. Hans fødested i Tadsjikistan, men han voksede op og studerede i hovedstaden i Sibirien. Ligesom Barbara, Pisarevsky nogen tid boet på øen Sakhalin. Studerede musik siden barndommen, både i teori og i praksis. Tolerably godt mestrede han guitar og klaver, forsøgte at spille xylofon, harmonika og selv klarinet. Lever på Sakhalin, arbejdede han om tilrettelæggelse af rockbands, kombineret denne aktivitet med arbejdet i navigatoren lange rejse. Vender tilbage til Novosibirsk, grundlagde han gruppen "April", men den manglende indtægter fra disse aktiviteter fik ham til at forlade musikken næsten 10 år. Igen afhente sin guitar førte et møde med Barbara, som fandt sted i 2001.

repertoire

Definer genren, hvor værkerne "Woman with a skæg", er problematisk. Musikerne har ikke karakterisere retning af hans arbejde, men det er helt sikkert spores motiver af rock 'n' roll og blues, folk og reggae, jazz og bossa nova. Denne usædvanlige blanding af genrer skaber "russisk rock" hooligan orientering rundhåndethed ballade sang.

album

Gruppen indspillede tre albums: Barbadonna (2006), "Universal Love" (2011) og "The Road til Altai" (2012). Men siden 2002 en række forskellige "Kvinder med skæg" sange falder i forskellige samlinger fra koncerter og festivaler, herunder "Cuba - min kærlighed", Megarock og Anbefalet Records. Også personalet tog regelmæssigt i de begivenheder og musik sessioner, såsom "kortslutning", "Wings 2006" festival i hukommelsen Tatyany Snezhinoy og Sergey Bugayov samt cykel show ( "Stary Melnik", "Full Throttle", " område med frihed, "" Steel vind ") på niveau med kendte hold. Beard grundlagde sit eget Rock On Contest for unge kunstnere, der ønsker at udtrykke sig på klippen scene af Novosibirsk og regionen.

I dag "Kvinde med en skæg" giver koncerter i klubberne, "Pipe", "Stray Dog" Rock City, "Puls", "Macondo" og "888". Denne populære institution blandt lokale sten menneskemængde. Lær om hvornår vil den næste koncert i Novosibirsk, på den officielle hjemmeside for "Kvinder med en skæg", eller i de plakaten byens musikarrangementer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.