KarriereKarriere ledelse

Jeg kan lide at læse? Så det vil være lettere at få et job!

Læsning er en af de mest populære hobbyer. Men i de senere år folk begyndte gradvist glemme alt om det. Vidste du, at den vane at læsning kan give dig fordele før konkurrenterne i kampen om en plads under solen i selskab med dine drømme? Og jo mere tid en bog, du bruger, jo mere sandsynligt, at en potentiel arbejdsgiver vil bemærke dig. Hvorfor er så glade for at læse stabschefer?

Du bliver mere empatiske

Ifølge talrige videnskabelige undersøgelser, fiktion læsning gør folk mere følsomme. Når du følger de drejninger af den narrative, du trænge med sympati for hovedpersonerne, vurdere og forstå komplekse følelser. Og det betyder i det virkelige liv, du lærer at værdsætte ønske om andre, at være mere forsigtige og hensynsfuld. Alle disse kvaliteter er meget attraktiv, når det kommer til ansættelse.

Du berige dit ordforråd

Ingen vil argumentere med, at regelmæssig læsning vil berige dit ordforråd. I litterære værker, du møder nye ord for sig selv, i den videnskabelige litteratur - med ukendte vilkår. Hertil kommer, at din intellektuelle niveau øger de mange forskellige stilarter, som du står over for. Overbeviste læsere som ingen i stand til præcist og klart udtrykke deres tanker. Det betyder, at en potentiel arbejdsgiver ikke vil være vanskeligt at forstå din position.

Du er loyal over for den stædighed

Læsning - det er det samme arbejde. Denne aktivitet bringer tålmodighed og vedholdenhed. Hvis du ikke har læst og tog en bog efter en lang pause, kan det sammenlignes med træning af sindet. Du vil begynde at bruge de ressourcer, der endnu ikke er blevet involveret. Selv regelmæssige læsere til tider miste tålmodigheden. De ønsker på forhånd at vide, hvad udfaldet af romanen, men i tide til at tage mig selv i hånden og ikke i en fart for at se på den sidste side. Hvad en arbejdsgiver ikke ønsker at se under mig selv vedholdende og motiverede medarbejdere?

Du vil blive roligere

Metodisk flipping sider hjælper dig med at håndtere stress og distraktion fra urolighederne i hverdagen. Det viste sig, at læsning gør folk mere afslappet. En anden bonus i din sparegris.

Du vil sove bedre

En anden erklæring blev gentagne gange bevist i videnskabelige forsøg. At sove godt, behøver du ikke at blive involveret sovepiller eller tælle får. Ligge i sengen, tænde nat lys og tage en bog. Bare et par kapitler vil tvinge din hjerne til at glemme alt om de presserende problemer. Læsning fiktion om natten, vil du give dit hoved fuld genstart. Befriet fra de tunge tanker, vil du være i stand til at falde i søvn hurtigere. Som det er kendt, den person, der ikke har problemer med at sove, er mere effektiv og produktiv medarbejder.

Kritisk tænkning

Ikke alle bøger er nemme og enkle historie. Nogle af dem tvinge dig til at tænke logisk og analysere information. Nemlig, er disse mennesker på udkig efter dit team er din fremtid chef.

Udviklingen af kreative færdigheder

Der er ingen tvivl om, at din voldsomme fantasi, udviklet ved at læse, hjælpe dig med at finde kreative løsninger på forskellige problemer. Brainstorming - det er ikke noget, der skal frygtes uforbederlig knigomanu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.