HjemlighedKonstruktion

Hvordan laver ovnen spildolie med deres egne hænder?

Et stort antal mennesker er ofte konfronteret med problemet med at opvarme drivhuset, garage, et af værelserne stadig ufærdige huse og så videre. Selvfølgelig kan løsningen på dette problem vel være at købe en særlig varmeanlæg. Men er det ikke bedre at gøre ovnen spildolie med deres egne hænder? Især er det ikke svært, og ud fra et økonomisk synspunkt er langt mere rentabelt end at købe en isenkræmmer.

Så giver vi en kort oprettelsen af sådanne et varmeelement instruktioner. I virkeligheden er denne ovn på otrabotanom olie består af kun fire hoveddele. Denne skorsten, to tanke og et forbindelsesrør for disse beholdere. Og det er nødvendigt at bemærke på forhånd, at omslaget på en af beholderne (øverst) skal styrkes, fordi det vil brænde igennem den hurtigste.

Også, hvis du opretter en ovn spildolie med deres egne hænder, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle af funktionerne i den forbindende rør. Brug ikke et rør diameter på mindre end 100 mm. Og dens minimale længde er 400 mm. Generelt er det meget ønskeligt, at denne samme længde end diameter på ca. fire gange. Over overfladen af de forbindelsesrør nasverlivayutsya hul 9 mm i diameter. Sådanne huller brug for omkring 50 enheder.

Også, hvilket gør ovnen spildolie med deres egne hænder, så glem ikke om skorstenen, som igen har nogle egne karakteristika. Det er logisk, at det bør placeres over toppen af beholderen. Det skal erindres, at dens grundlag nødvendigvis skal være varmebestandige. Med hensyn til den yderligere længde af røret - den kan dannes selv tin. I øvrigt, med hensyn længde, er det ønskeligt, at røgen emhætte har op til 7 meter høje. Men hvis det er nødvendigt, kan det blive reduceret til fire, og, ikke mindre. I nogle tilfælde, med henblik på at øge varmeoverførsel, er et sådant rør vippes på et bestemt dit websted. Men i sidste ende bør det være strengt lodret, så det ikke blæste. Hvis det er nødvendigt, kan du gøre en særlig dækning, som vil beskytte skorstenen fra at blive ramt af regn eller sne.

Nu ovnen spildolie med deres egne hænder næsten klar. Det er fortsat kun at beskæftige sig med lavere kapacitet. Denne kapacitet, samt toppen, dækket et låg, som er svejset til forbindelsesrøret og den øvre beholder. Mellem dette dæksel og fartøjet skal selv være absolut ingen forskel. Men samtidig må man have en justerbar åbning for oliepåfyldning og oxygen. Og glem ikke, at hele strukturen skal placeres på særlige ben. Generelt alle ovnen er klar.

Til sidst vil jeg gerne bemærke, at denne opvarmning spildolie har nogle væsentlige fordele. For det første er det økonomisk nævnt ovenfor, fordi arbejde ud burde virkelig billig. Desuden er driften af sådanne ovne anses for at være miljøvenlige, er de absolut ikke chadyat. Nå og hjælpemidler. Ovnen er meget simpelt, det kan let skilles ad og transporteres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.